Petterstorp 7D, Strängnäs

Bostadsrätt, 2 rok, 68m2 Pris: 1 272 000 kr

Var med när hyreslägenheter skall ombildas till bostadsrätter. Alla lägenheter i området har personliga planlösningar och charmigt inredda. Denna lägenhet är på 68 kvm och har två rum varav 1 är sovrum. Allt är i toppskick, renoverat 2016. Vardagsrummet ligger öppet mot hallen som sammanbinder rum och kök fint. Stort duschrum som är helkaklat och har golvvärme. Ligger i närhet till E20, köpcentrat Solberga, Rusta, golfbana.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entré/hall, klinker, klädhängare, garderober. Köket har klinker, utgång till altan under tak. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl/frys i halvhöjd. Vardagsrummet har ekparkett, fondvägg. Sovrum som har ekparkett samt garderobsvägg. Duschrum är helkaklat med golvvärme (el), handdukstork, WC, dusch, förberett för tvättmaskin.

Övriga utrymmen

Separat byggnad för sophantering och tvättstuga i separat byggnad inom området.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2006-2016

Uppvärmning

Bergvärme

TV & Internet

Fiber via häradsvisionFiber via häradsvision

Uteplats/Balkong

Uteplats under tak

Bilplats

det finns sammanlagt 24 parkeringsplatser varav en parkeringsplats följer med lägenheten.

Övrigt

STRÄNGNÄS Allmänt Välkommen till den vackra staden Strängnäs som är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna som är ett biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget. Invånarantalet är ca 33 561 personer. Strängnäs är en framtidsinriktad kommun och här förenas småstadens charm med närhet till storstadsregionens samlade utbud av möjligheter. Kommunens invånare bor i attraktiva tätorter som Mariefred, Stallarholmen, Strängnäs och Åkers styckebruk, eller i mindre orter med landsbygdskaraktär, var och en med sin rika historia och unika karaktär. Strängnäs, staden där det finns någonting för alla att göra vintertid som sommartid, inomhus som utomhus, vattenledes som landledes. Några exempel är: Visholmsfesten, trubadurstafett, karnevalståg, bondens egen marknad, vernissage, utställningar, med M/S Tor kan man åka en guidad resa på Mälaren med musikunderhållning och mycket mer. Den självklara mötesplatsen i Strängnäs är det kulturella centrumet, Multeum, som ligger nära gästhamnen med bibliotek, utställningar och internet caféet Cafeum. Multeum erbjuder en omfattande programverksamhet, med allt från sagostunder och barnteater till debatter, författarträffar, skrivarcirklar och konserter. För den golfintresserade finns det ca 9 st golfklubbar i Strängnäs med omnejd och för den båtintresserade har vi båthamnen som är centralt belägen med ett antal restauranger vid kajen. Som sagt, Strängnäs en stad att leva och bo i som ger ett lugn och känns tryggt men ändå med närhet till de större städerna med bara några mils avstånd. Skolor Grundskolor med låg- och mellanstadier Det finns ca 5 st skolor, se Eniro. Grundskolor med högstadium Det finns ca 4 st , se Eniro Gymnasisekolor Det finns 2 st gymnasieskolor, se Eniro Daghem, Förskola, Fritidshem Det finns ca 19 st , se Eniro. Restauranger Det finns ett stort utbud av restauranger, cafeér, barer att välja mellan både i centrala Strängnäs men också strax utanför staden, se Eniro Det geografiska läget Det geografiska läget med Stockholm inom 50 minuters avstånd, Uppsala, Södertälje och Västerås runt hörnet gör att möjligheten till att bo i vår dynamiska idyll och samtidigt arbeta i andra orter är mycket god. Det geografiska läget Det geografiska läget gör att möjligheten till att bo i vår dynamiska idyll och samtidigt arbeta i andra orter är mycket god. Förutom att ta fram med bil så går det att ta tåget till både Stockholm och Strängnäs. Bilavstånd mellan Strängnäs och Eskilstuna är ca 32,9 km Bilavstånd mellan Strängnäs och Västerås är ca 57,6 km Bilavstånd mellan Strängnäs och Södertälje är ca 50,1 km Bilavstånd mellan Strängnäs och Stockholm C är ca 83 km Bilavstånd mellan Strängnäs och Uppsala är ca 80,6 km .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Petterstorp 7D - Strängnäs

Kommun

Strängnäs

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2006-2016

Boarea

68m2

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Solberga

Avgift

2 804 kr/mån

Hushållsel samt Kabel-TV tillkommer.

Utgångspris

1 272 000 kr

18 706 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Petterstorp 7D, Strängnäs

Bostadsrätt, 2 rok, 68m2 Pris: 1 272 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

5,41%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Bergvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Söderport

Lägenhetsnummer:

7D

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Se den ekonomiska planen

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola