Trosalundsgatan, Trosa

Bostadsrätt, 4 rok, 98m2 Pris: 2 985 000 kr

- Öppen planlösning - Ljus och luftig bostad - Vattenburen golvvärme i alla rum - Stora fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp - Generös balkong - Moderna materialval - Möjlighet att göra egna tillval - Bra förvaring - P-plats i garage under huset - Preliminär inflytt kvaratal 2 och 3 år 2018 - Populär sommarstad - Här bor du nära bad, fiske och båtliv - Pendlingsavstånd till både Södertälje och Stockholm

Övriga utrymmen

Det finns förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2018

Uteplats/Balkong

Balkong

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 800 kr/mån.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Trosalundsgatan - Trosa

Kommun

Trosa

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2018

Boarea

98m2

Våning

4 av 5 (Våningsplan 4 av 5. ) , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Centralt - Trosa

Avgift

5 281 kr/mån

Ansvarig mäklare

Joakim Ståhl

Kontorschef/Fastighetsmäklare

Läs mer om Joakim Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Trosalundsgatan, Trosa

Bostadsrätt, 4 rok, 98m2 Pris: 2 985 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

1,64138%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Trosalundsberget

Lägenhetsnummer:

34

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Bostadsrättsföreningen avser att förvärva och bygga 72 bostadslägenheter i flerbostadshus samt gemensamhetsanläggningar avseende garage och parkeringsplatser på del av fastigheten Trosalundsberget 1. Hus A & B prel juni 2018, Hus C & D prel okt 2018 Varje lägenhet kommer debiteras av föreningen för sin varmvattenförbrukning samt hushållsel. Kallvatten ingår i avgiften. Varje bostad har vattenburengolvvärme, uppvärmningskostnad för detta ingår i avgiften.

Mellan huskropparna bildas mysiga innergårdar som inbjuder till gemenskap och härliga grillkvällar. En Gemensamhetslokal finns på vinden i Hus B, lokalen har pentry och wc. Till varje bostad hör ett förråd som är beläget i källplan eller entréplan. Parkeringsplats finns i garage och tilldelas enligt turordning. Hissen går hela vägen ner till garaget. För den som hellre tar cykeln än bilen finns ett cykelrum i samtliga hus.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola