Trosalundsgatan, Trosa

Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 98m2 Pris: 2 985 000 kr

- Öppen planlösning - Ljus och luftig bostad - Vattenburen golvvärme i alla rum - Stora fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp - Generös balkong - Moderna materialval - Möjlighet att göra egna tillval - Bra förvaring - P-plats i garage under huset - Preliminär inflytt kvaratal 2 och 3 år 2018 - Populär sommarstad - Här bor du nära bad, fiske och båtliv - Pendlingsavstånd till både Södertälje och Stockholm

Övriga utrymmen

Det finns förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2018

Uteplats/Balkong

Balkong

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 800 kr/mån.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Trosalundsgatan - Trosa

  Kommun

  Trosa

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  98m2

  Våning

  4 av 5 (Våningsplan 4 av 5. ) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Centralt - Trosa

  Avgift

  5 281 kr/mån

  Ansvarig mäklare

  Joakim Ståhl

  Fastighetsmäklare

  076-018 35 55

  Joakim.Stahl@lansfast.se Läs mer om Joakim

  Extra kontaktperson

  Sanna Hägglund

  Fastighetsmäklare

  070-669 03 04

  sanna.hagglund@lansfast.se Läs mer om Sanna

  Visning

  Är du intresserad?

  Trosalundsgatan, Trosa

  Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 98m2 Pris: 2 985 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,64138%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Trosalundsberget

  Lägenhetsnummer:

  34

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen avser att förvärva och bygga 72 bostadslägenheter i flerbostadshus samt gemensamhetsanläggningar avseende garage och parkeringsplatser på del av fastigheten Trosalundsberget 1. Hus A & B prel juni 2018, Hus C & D prel okt 2018 Varje lägenhet kommer debiteras av föreningen för sin varmvattenförbrukning samt hushållsel. Kallvatten ingår i avgiften. Varje bostad har vattenburengolvvärme, uppvärmningskostnad för detta ingår i avgiften.  Annat:

  Mellan huskropparna bildas mysiga innergårdar som inbjuder till gemenskap och härliga grillkvällar. En Gemensamhetslokal finns på vinden i Hus B, lokalen har pentry och wc. Till varje bostad hör ett förråd som är beläget i källplan eller entréplan. Parkeringsplats finns i garage och tilldelas enligt turordning. Hissen går hela vägen ner till garaget. För den som hellre tar cykeln än bilen finns ett cykelrum i samtliga hus.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola