Lagmansbacken 5, 6tr, Norsborg

1 669 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lagmansbacken 5, 6tr - Norsborg

  Kommun

  Botkyrka

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016-2018

  Boarea

  36m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  6 av 0 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Alby

  Avgift

  2 340 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten och elabonnemang.

  Pris

  1 669 000 kr

  46 361 kr/m2

  Yteffektiv, nyproducerad 2:a på våning 6 med balkong i söderläge!

  PRISSÄNKT! Välkomna till denna helt nyproducerade tvåa med balkong i högt läge med en svindlande utsikt! Här finns möjlighet att köpa en helt ny lägenhet och bli den första att flytta in med ett planerat tillträde i december! Med sina yteffektiva 36 kvm erbjuder lägenheten en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och ett separat sovrum med hörnfönster och bra förvaring i garderober. På Tingstorget bor du i ett nyproducerat område vid en naturskön plats beläget högt på Albyberget. Med någon minuts promenad från lägenheten ligger tunnelbanan som tar dig till Slussen på 29 minuter samt Alby Centrum där man finner ett brett serviceutbud med matbutiker, klädaffärer och cafeér. Man behöver inte åka långt för att ta sig till nöje eller viktiga samhällsfunktioner. Om du är sugen på att gå på bio eller shoppa så är du bara några minuter från Heron City och Ikea, vid Kungens Kurva, eller Skärholmens breda shoppingutbud. Via Titania byggs nu en helt ny samlingspunkt i Alby. Med direkt närhet till kommunikation högt beläget kan ni här njuta av helt nyproducerade lägenheter. Området Tingstorget omfattar 14 hus och totalt ca 700 lägenheter. Denna lägenhet förmedlas på ritning och visning är därför inte möjligt. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  Ansvarig mäklare

  Sofia Martinsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-650 44 32

  sofia.martinsson@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Extra kontaktperson

  Jesse Odesho

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-059 77 76

  jesse.odesho@lansfast.se Läs mer om Jesse

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Praktiskt hall med ljusa väggar och parkettgolv. I hallen är det en rymlig garderob med skjutdörrar.

  Kök/Vardagsrum

  Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med alla bekväma faciliteter som önskas; diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll, kyl/frys, mikro samt bra arbetsytor. Möblerbart vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Här är utgången till balkongen samt ingång till ett förråd som kan inredas som en klädkammare.

  Sovrum

  Sovrum med ljus från två väderstreck. Förvaring i garderober, ljusa väggar och parkettgolv.

  Badrum

  Rymligt badrum med klinkergolv, kaklade väggar och golvvärme. Utrustningen består av tvättställ, vägghängd wc, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016-2018

  Uppvärmning

  Vattenburen fjärrvärme via radiatorer

  Uteplats/Balkong

  Balkong i söderläge

  Bilplats

  PERMANENT BOENDEPARKERING (klart 2019) Plats: Underjordiskt garage samt utomhus i närområdet Avgift garage: 1 000 kr/månad Avgift markplats: 600 kr/månad Anmälan: Kontakta HSB för att ställa dig i kö TILLFÄLLIGA PARKERINGSPLATSER Antal: Kontakta HSB Plats: Kan variera, kontakta HSB för aktuell information Avgift: 350 kr/månad (2 veckors uppsägningstid) Anmälan: Kontakta HSB för att ställa dig i kö

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  200 kr/månad

  Kommentar:

  - Elabonnemang ingår i månadsavgiften, när du flyttar in behöver du därför inte teckna något nytt elavtal. Elförbrukningen faktureras i efterskott och läggs på din månadsavgift. - Driftkostnaderna är schablon då ingen ännu bott i bostaden.

  Andel i föreningen:

  0,2378%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2016-2018

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Till- och frånluftventilation med återvinning

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen fjärrvärme via radiatorer

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Tingshöjden

  Lägenhetsnummer:

  07-1605

  Antal lägenheter:

  342

  Antal lokaler:

  5

  Föreningens ekonomi:

  Föreningen tar ut en avgift om 379 kr/månad vid andrahandsuthyrning.  TV/Internet:

  Nätet ägs av Botkyrka Stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer. På tjänsteportalen Zmarket kan du jämföra priser och beställa internet. Du är inte låst till en tjänsteleverantör utan alla kan välja fritt ur vårt utbud.  Parkering:

  PERMANENT BOENDEPARKERING (klart 2019) Plats: Underjordiskt garage samt utomhus i närområdet Avgift garage: 1 000 kr/månad Avgift markplats: 600 kr/månad Anmälan: Kontakta HSB för att ställa dig i kö TILLFÄLLIGA PARKERINGSPLATSER Antal: Kontakta HSB Plats: Kan variera, kontakta HSB för aktuell information Avgift: 350 kr/månad (2 veckors uppsägningstid) Anmälan: Kontakta HSB för att ställa dig i kö  Gemensamma utrymmen:

  Cykel-,barnvagns- och rullstolsförråd i källaren.  Annat:

  I Alby, bara 29 minuter från Slussen, ligger Tingstorget. Det är ett helt unikt bostadsprojekt med nyproducerade fräscha bostadsrätter där du får närhet till både stad och förort, samtidigt som du har naturen runt hörnet. Tingstorget är utformat för ett enkelt, bekymmersfritt och tryggt liv med alla bekvämligheter och kommunikationer precis utanför dörren.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor