Lagmansbacken 5, Norsborg

1 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lagmansbacken 5 - Norsborg

  Kommun

  Botkyrka

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  30m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 0 (Våning 1) , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Avgift

  1 950 kr/mån

  I avgiften ingår värme, VA och elabonnemang. Den faktiska elförbrukningen mäts separat. Avgift för bredband, TV och telefoni tillkommer.

  Utgångspris

  1 395 000 kr

  46 500 kr/m2

  Nyproducerad lägenhet!

  Välplanerad och yteffektiv lägenhet med balkong där varje kvadratmeter har tagits till vara! Här bor man i ett nyproducerat hus med exklusiva interiörval och flertalet bekvämligheter som kan önskas i en bostad. I lägenheten finns förråd och fiber finns indraget. Expansivt och naturnära område med kort gångavstånd till tunnelbanan (tar 29 min till Slussen), matbutiker och annan service. Närhet till nöjesutbud och viktiga samhällsfunktioner. Några minuter bort med bil, finns Kungens kurva, Ikea och Heron City med ett brett sortiment av både shopping, bio och andra trevliga utbud. Perfekt för den som söker ett trivsamt boende. Varmt välkomna för mer information!

  Ansvarig mäklare

  Melissa Segmen

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-562 49 61

  melissa.segmen@lansfast.se Läs mer om Melissa

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré/Hall

  Entré med plats för förvaring i form av garderob med skjutdörrar. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

  Förråd

  I anslutning till hallen finns ett förråd med gott om plats för förvaring.

  Duschrum

  Duschrum med egen tvättutrustning i form av kombinationsmaskin. Helkaklade väggar samt klinkergolv med golvvärme. Dusch, vägghängd wc, tvättställ samt spegel.

  Kök

  Kök med öppen planlösning mot allrum som gör bostaden ljus och rymlig. Maskinell utrustning såsom kyl/frys, mikro, diskmaskin, ugn, spis samt spisfläkt. Vita väggar samt parkettgolv.

  Allrum

  Allrum med utgång till bostadens balkong. Plats för soffa/ säng och annan möblemang. Vita väggar samt parkettgolv.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Botkyrka stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer.

  Bredband

  Botkyrka stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer.

  Bilplats

  PERMANENT BOENDEPARKERING (klart 2019) Plats: Underjordiskt garage samt utomhus i närområdet Avgift garage: 1 000 kr/månad Avgift markplats: 600 kr/månad Anmälan: Kontakta HSB för att ställa dig i kö TILLFÄLLIGA PARKERINGSPLATSER Antal: Kontakta HSB Plats: Kan variera, kontakta HSB för aktuell information Avgift: 350 kr/månad (2 veckors uppsägningstid) Anmälan: Kontakta HSB för att ställa dig i kö

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,1982%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med återvinning

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Tingshöjden

  Antal lägenheter:

  342

  Antal lokaler:

  5

  Föreningens ekonomi:

  Föreningen tar ut en avgift om 379 kr/månad vid andrahandsuthyrning.  TV/Internet:

  Nätet ägs av Botkyrka Stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer. På tjänsteportalen Zmarket kan du jämföra priser och beställa internet. Du är inte låst till en tjänsteleverantör utan alla kan välja fritt ur vårt utbud.  Parkering:

  PERMANENT BOENDEPARKERING (klart 2019) Plats: Underjordiskt garage samt utomhus i närområdet Avgift garage: 1 000 kr/månad Avgift markplats: 600 kr/månad Anmälan: Kontakta HSB för att ställa dig i kö TILLFÄLLIGA PARKERINGSPLATSER Antal: Kontakta HSB Plats: Kan variera, kontakta HSB för aktuell information Avgift: 350 kr/månad (2 veckors uppsägningstid) Anmälan: Kontakta HSB för att ställa dig i kö  Gemensamma utrymmen:

  Cykel-,barnvagns- och rullstolsförråd i källaren.  Annat:

  I Alby, bara 29 minuter från Slussen, ligger Tingstorget. Det är ett helt unikt bostadsprojekt med nyproducerade fräscha bostadsrätter där du får närhet till både stad och förort, samtidigt som du har naturen runt hörnet. Tingstorget är utformat för ett enkelt, bekymmersfritt och tryggt liv med alla bekvämligheter och kommunikationer precis utanför dörren.


  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor