Kevingeringen 33, Danderyd

3 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kevingeringen 33 - Danderyd

  Kommun

  Danderyd

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1957

  Boarea

  69m2

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok

  Område

  Klingsta

  Avgift

  3 103 kr/mån

  Värme, vatten, kabel-tv, bredband, förråd och bostadsrättstillägg.

  Utgångspris

  3 650 000 kr

  52 899 kr/m2

  På ett trevligt läge ligger en toppenrenoverad lägenhet en trappa upp! Ett helt nytt kök, nymålade väggar, nylagt golv och ett nytt, helkaklat badrum! Bostaden tillhör en av Danderyds mest stabila föreningar som genomsyras av trygghet och trivsel. Föreningen är skuldfri och kan erbjuda sina medlemmar låga avgifter samt flertalet gemensamhetsutrymmen. Området präglas av fina rekreationsområden, stort utbud av butiker, goda kommunikationer, golfbana och härliga Edsviken med bland annat badplatser. Det som får många att trivas här är framförallt sammanhållningen, närheten till naturen och kommunikationer samt trevlig bebyggelse. Inom en snar framtid ser vi även ett utökat utbud av restauranger och butiker i centrum som ligger inom promenadavstånd. Det finns mycket att längta till. Varmt välkomna på visning! Kontakta ansvarig mäklare Rima Senkal för mer information på 073-594 22 28 alternativt rima.senkal@lansfast.se

  Ansvarig mäklare

  Rima Senkal

  Fastighetsmäklare/Ekonom

  073-594 22 28

  rima.senkal@lansfast.se Läs mer om Rima

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  - Genomgående ekparkett och vitmålade väggar i hela bostaden. - Nya golvlister - Omdragen el samt ny elcentral. Hall Rymlig hall med goda möjligheter för förvaring. Här kan du välja om du vill ha garderober med spegeldörrar för att skapa mer plats och rymd eller om du vill ha ett kontor/barnkammare. Kök Helt nytt kök från år 2017. Vita skåpsluckor, grått stenkakel ovan arbetsbänk i mörk laminat. Här finns induktionsspis, kyl, frys, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Allt mycket enhetligt och snyggt. I köket finns plats för 4-6 sittande gäster. Badrum Ett nytt helkaklat badrum med grått klinkergolv med komfortvärme och vitt kakel. Här finns handfat i kommod, wc, dusch med vikbara väggar. Förberett för tvättmaskin. Branschgaranti finns. Två väl tilltagna sovrum och balkong finns i lägenheten.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd, matkällarförråd, cykelförråd, festlokal, samlingslokal, gym, vävstuga, snickarverkstad, pingisrum och tvättstugor(nr 22 och 83).

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1957

  2015 - Energibesparande åtgärder, radiatorbyte Yttertak låghus, säkerhet Ljusarmatur i allmänna utrymmen Fasad och balkonger, översyn och underhåll 2016 - Energibesparande åtgärder, radiatorbyte Stamrenovering/Relining Kontroll av garageportar och underhåll 2017 - 2018 Stamrenovering/Relining 2019 - Byte, komplettering av tvättutrustning

  Uteplats/Balkong

  Balkong

  Bilplats

  62 garageplatser. 198 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 250 kr/mån.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,254%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-16

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 110 kr

  Betalas av

  Köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Vändkretsen

  Lägenhetsnummer:

  1138

  Antal lägenheter:

  414

  Antal lokaler:

  6

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen omfattas av följande adresser: Kevingeringen 9 - 83 Byggnadsår för föreningens fastigheter är 1957 - 1961.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har god ekonomi och är skuldfri. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV (basutbud från Alltele), internet (bredband), telefoniabonnemang (ip-telefon) samt bostadsrättstillägg.  Gjorda renoveringar:

  2000 Anslutning av fjärrvärme, 2001 Ommålning av trapphusen, 2003 Omfattande upprustning av uteplatser och lekplatser, 2004 Färdigställande av nya föreningslokalen inkl inredning, 2005-2006 Målning av källargångar / barnvagnsrum / cykelrum, 2006 Omläggning av yttertak 2006-2007 Plattsättning utanför portar 2007 Renovering av samtliga entréportar, Renovering av torkhäst Tilläggsisolering av vindar, 2009 Ny tvättstuga, Bredbandsinstallation, Digital-TV ersätter analoga distributionen Förbättrad varmvattencirkulation i låghusen, 2011 Målning av samtliga garageportar, 2012 Åtta nya tvättmaskiner och en torktumlare i stora tvättstugan, 2013 Byte av tre torktumlare i stora tvättstugan, 2014 Renovering av toalett i stora tvättstugan. 2018-2019 Relining av alla stammar i hela föreningen  TV/Internet:

  Sedan 2016-06-01 så är det AllTele som förser föreningen med ett basutbud av TV kanaler. De 17 kanaler som ingår är SVT1 SVT2 SVTB SVT24 Kunskapskanalen TV3 TV4 Kanal 5 TV6 Sjuan TV8 Kanal 9 TV10 Kanal 11 TV12 Discovery Channel och Eurosport.  Annat:

  Föreningslokal finns för boende. Plats för ca 25-30 personer. Utrustad med kök. Lilla tvättstugan - KR20 Stora tvättstugan - KR83 Antal kommersiella lokaler är 5, dessutom finns ca 80 mindre förrådslokaler. Föreningen förvaltas av styrelsen - samt av AB Rådstornet (del av den ekonomiska förvaltningen). Föreningen accepterar inte juridiska personer som medlemmar vid förvärv av bostadsrätt.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor