Arkens väg 8, 1 tr, Handen

Bostadsrätt, 1 rok, 52,5m2 Pris: 1 695 000 kr

Mysig 1:a med ljus och rymd - ett stenkast från centrum!

Oslagbart läge med närhet till såväl pendeltåg och Haninge centrum som vackra naturomgivningar med Rudan och dess friluftsområde runt knuten. Ljus och mysig bostad med alla bekvämligheter samlade på 52,5 lättmöblerade kvm. Här skapar ett ljuvligt ljusflöde från stora fönsterpartier och en högre takhöjd tillsammans med en social planlösning ett harmoniskt och trivsamt hem. Väl tilltaget kök från Ballingslöv med gott om plats för middagsbord och smidig anslutning till vardagsrummet, perfekt för dig som gillar att bjuda hem gäster. Stort helkaklat badrum med lyxig tvättdel som rymmer både tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsbänk. Enhetligt ekparkettgolv och stilrena färgsättningar från byggåret 2006. Lugn tyst port med mycket fin grannsämja, här ser man om varandra och kommer gärna över på en fika. Välskött HSB-förening som erbjuder medlemmarna en trevlig gästlägenhet i samma hus samt en välskött grönskande innergård med gräsmatta. Härlig plats för grillning, solning och picknick sommartid. Tillhörande förråd på samma våningsplan. Perfekt läge med 5 minuter till pendeltåget och vältrafikerad busshållplats precis utanför. Haninge centrum med stort affärs- och serviceutbud nås på en kort promenad samt närmsta ICA 3-4 minuter bort. För dig som gillar att träna finns ett gym i närhet och fina löparspår med en hel del tuffa backar. Vid Rudan finns även underbara sjöar med omtyckta badplatser och mysiga bryggor för sommarpicknick. Vintertid är det här populärt att åka skidor och grilla korv. Varmt välkomna till ett trivsamt boende!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för kappavhängning och möblemang. Väggarna är klädda i ljus tapet och golvet belagt med ekparkett som enhetligt öppnar upp bostaden. Anslutning till kök och badrum. Säkerhetsdörr finns.

Badrum

Rymligt badrum med klinkergolv och helkaklade vita väggar. WC, handfat med spegelskåp, handduksvärmare och badkar. Vidare är badrummet utrustat med en praktisk tvättdel som rymmer tvättmaskin, torktumlare och vit arbetsbänk. Plats för väggskåp för ytterligare förvaring.

Kök

Klassiskt kök från Ballingslöv med tidlösa materialval av hög kvalité. Vita skåpluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk. Vidare finns kyl/frys, spis, ugn, spisfläkt samt plats för diskmaskin. Bra skåpförvaring och goda arbetsytor samt städskåp och stort skafferi. Fint ljusflöde från stort fönster med trevlig uppsikt över liv och rörelse på entrésidan. Perfekt kök för dig som gillar matlagning och att bjuda hem gäster på middag, här ryms stort middagsbord med smidig anslutning till vardagsrummet. Enhetligt ekparkettgolv och ljusa tapeter.

Vardagsrum

Vidare in nås det mysiga sällskapsrummet som rymmer såväl stor soffa med tillhörande möblemang som en avskild sovdel med plats för större säng (140 cm på bild. Ljust och luftigt och i fin harmoni med köket. Högre takhöjd och fint ljusflöde från fönster bidrar till rummets trivsamma atmosfär. Anslutning vidare till en rymlig klädkammare.

Klädkammare

Väl tilltagen klädkammare med mycket goda förvaringsmöjligheter. Enhetligt ekparkettgolv och vita väggar. Platsbyggd hylla med hängmöjligheter för god förvaringsstruktur. Högre takhöjd ger goda möjligheter till ytterligare förvaring på höjden.

Övriga utrymmen

Det finns stort förråd och tvättstuga i porten.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2006

TV & Internet

Com Hem där basutbudet ingår i avgiften.Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra. Parkeringsplats. Går att hyra. I garaget finns det även ett låst däckförrådsrum

Övrigt

OMRÅDET Lugnt men ändå mycket centralt område med närhet till allt man kan önska sig så som butiker, post, bibliotek, restauranger, motionsspår m.m. Med endast några minuters promenadväg finns Haninge Centrum med ett stort inomhuscentrum där det finns ett brett butiksutbud. Flertalet stormarknader så som Coop Forum, Port 73 och ICA Maxi är belägna på bekvämt avstånd. Endast med några minuters bilväg bort finns även populära handelsplatsen Länna med ett stort utbud av stormarknader och butiker. Nära till Rudan med badplats och sandstrand. Vacker naturmiljö med fina motionsspår på sommaren samt skidspår och skridskor under vintern. KOMMUNIKATIONER Smidiga kommunikationer med buss och direktlinje till bl.a. Gullmarsplan och anslutning till både tunnelbana och tvärbana. I anslutning till Haninge Centrum finns pendeltågsstation med ca 25 minuters resväg till Stockholms City och ca 45 minuters restid till Nynäshamn. SKOLA/DAGIS Nybyggda Vikingaskolan och förskolan Björken vid Vallavägen. Haninge kommun har god barnomsorg och erbjuder flera förskolor, dagis och skolor. Gymnasium finns i Handen. Läs mer på www.haninge.se .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Arkens väg 8, 1 tr - Handen

Kommun

Haninge

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2006

Boarea

52,5m2

Våning

1 av 0 , Hiss finns

Rum

1 rok

Område

Centrala Handen/Haninge

Avgift

3 439 kr/mån

Som utgångspris

1 695 000 kr

32 286 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Lise Frank Ivarsson

Fastighetsmäklare

Läs mer om Lise Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Arkens väg 8, 1 tr, Handen

Bostadsrätt, 1 rok, 52,5m2 Pris: 1 695 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

450 kr/månad

Försäkring:

150 kr

Hushållsel:

300 kr

Personer i hushållet: 1

Andel i föreningen:

0,64566% och andel av årsavgiften är 0,8875%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf fyrspännaren i Haninge

Lägenhetsnummer:

99-2456-1-73-3

Antal lägenheter:

81

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen bildades 2006. Den består av två hus med sammanlagt 81 st lägenheter. De två husen är uppförda med fem respektive sex våningar med privata innergårdar.

Energideklaration

Energikonsumtion:

122 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola