Bragevägen 19, 3 tr, Handen

Bostadsrätt, 1 rok, 24m2 Pris: 1 450 000 kr

Mycket fräscht 1:a med bästa centrumläge - Centrala Haninge

Mycket fräsch, totalrenoverad 1:a med låg månadsagift och idealiskt centrumläge. Luftigt allrum med ljusa väggar och matchande fondtapet med plats för soffa , mysig sovalkov och härligt ljusinsläpp från de dubbla fönsterpartierna i sydvästläge.Trivsam öppenhet till det superläckra köket med genomtänkta detaljer, stilrena högblanka skåpluckor, sobert matchande kakel ovan bänkskivorna, diskmaskin, kyl/frys och fint parkettgolv. Hallentré med klinker/golvvärme samt snygg skjutdörrsgarderob. Fräscht duschrum/wc med stilren interiör och tvättmaskin (fastigheten är stambytt 2014). Ny säkerhetsdörr. Drömläge med Haninge Centrum, bussar, pendeltåg till Sthlm´s City samt Rudansjön i omedelbar närhet. Compact living när det är som allra bäst!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen till en jättemysig och topprenoverad lägenhet, belägen högst upp i huset med fritt läge och där varje kvadratmeter utnyttjats på ett smart sätt. Entréhall med klinker/golvvärme och fina skjutdörrsgarderober som även fungerar som en trivsam skiljevägg mot allrummet. Fräscht, stilrent inrett duschrum/wc med kakel och klinkergolv samt tvättmaskin (stambytt 2014) . Luftigt, lättmöblerat allrum med ljusa väggar och matchande fondtapet och fint ljusinsläpp från dubbla fönster i sydvästläge. Här finns plats för både soffa, sovalkov och matbord. Superläckert, välutrustat kök med högblanka skåpluckor i fullhöjd, matchande sobert kakel ovan de nya arbetsbänkarna, nya vitvaror, parkettgolv och fönster som ger ett fint ljusflöde. Lägenheten är supermysig och ett perfekt förstaboende med låg månadsavgift och endast några hundra meter till precis allt man kan önska sig. Här är det bara att flytta in, en riktig liten pärla!

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, tvättstuga och tvättstuga i angränsande fastighet.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1959

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Bredband via Telia. Föreningen har infört en Öppen Fiberlösning som ger medlemmarna ett större utbud av operatörer att välja för sitt bredband, telefoni samt TV.

Bilplats

74 garage och 62 parkeringsplatser finns i föreningen. (P-plats ca 150:-/mån P-plats med motorvärmare ca 200:-/mån). Separat kö och för mer information om priser och kötider kontakta föreningen.

Övrigt

Brf Hanveden 1 Föreningen består av 12 st bostadshus innehållande 197 lägenheter och 27 lokaler, varav lokalerna är hyresrätter. 74 garage och 62 p-platser finns. Separat kö. Matkällare och källarförråd tillhör lägenheten. Bostadsrättsföreningen Hanveden nr 1 ligger på Midgårdsvägen 18. Öppettider Måndagar kl.16:00 - 19:00, telefon 08 - 777 14 30. - Stambyte är utfört i föreningen. - Kabel-tv via Com Hem. - Bredband via Com Hem installerat. Alla tecknar eget avtal med Com Hem, olika hastighet ger olika pris. - Välordnad innergård med grillplats. - Fönsterbyte 2017 Läs mer på föreningens hemsida www.brfhanveden1.se. Livsmedelsbutik och ett stort butiksutbud finns i Haninge Centrum som är beläget i direkt närhet. Bekvämt avstånd till flertalet stormarknader i närområdet. Restauranger & Serveringar och bageri. Handen Pizzeria, ca 50 m, Restaurant Viking, ca 140 m, Grekiska Kolgrillen, ca 160 m och lokalt hembageri på bekvämt gångavstånd. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 26 Nov 14:00 - 14:30

Anmäl till visning

Adress

Bragevägen 19, 3 tr - Handen

Kommun

Haninge

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1959

Boarea

24m2

Rum

1 rok

Område

Centrala Haninge/Handen

Avgift

1 722 kr/mån

Utgångspris

1 450 000 kr

60 417 kr/m2

Ansvarig mäklare

Annette Nygren

Fastighetsmäklare

Läs mer om Annette Maila mig

Visning

Kom på visning!

Välkommen på visning!

2017-11-26 14:00:00 2017-11-26 14:30:00 40 Bostadsvisning Bragevägen 19, 3 tr, Handen 59,1681392729756, 59,1681392729756 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Bragevägen 19, 3 tr, Handen

Bostadsrätt, 1 rok, 24m2 Pris: 1 450 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

200 kr/månad

Hushållsel:

200 kr

Andel i föreningen:

0% och andel av årsavgiften är 0,23891%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Hanveden nr 1

Antal lägenheter:

197

Antal lokaler:

27

Information:

Brf Hanveden nr 1 bildades den 17 september 1956. Föreningen består av 197 lägenheter. Föreningen har tecknat ett gemensamt bostadsrättstilläg till hemförsärkingen för sina medlemmar. Föreningen har sedan Jan 2014 infört en Öppen Fiberlösning som ger medlemmarna ett större utbud av operatörer att välja för sitt bredband, telefoni samt TV. Utbudet av operatörer/tjänsteleverantörer har ökat sedan förra året med Boxer samt Viasat Bor du i Brf Hanveden har du nära till det mesta. I denna skärgårdskommun finns ett stort utbud på olika naturområden. Inom gångavstånd finns Haninge centrum samt kommunikationer som bussar och pendeltåg. Det tar 25 minuter med pendeltåg till Stockholms central. Det finns allt från förskola till universitet i Handen. Här finns även polis, vårdcentral, tandläkare, frisörer, kulturhus, simhall, systembolag osv. Allt detta och mycket mer inom gångavstånd.

Utförda renoveringar: 2016 Renovering av lekplatser 2016 OVK kontroll 2016 Radomätning 2016 Målning av fasad soprum 2016 Byte av grovtvättmaskiner 2015 Stambyte 2015 Renovering av trapphus 2015 Upprättande av Boulebana 2017 Fönsterbyte

Föreningen har inte krav på medlemskap i HSB. P-plats utan el 150 kr/månad. P-plats med el 200 kr/månad. Garage 600 kr/månad. MC-garage 275 kr/månad. Kortare kö på alla bilplatser. Mäklarbild och ansökan om medlemskap: HSB-portalen

Energideklaration

Energikonsumtion:

145 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola