Sågenvägen 10, 1 tr, Vendelsö

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 63m2 Pris: 1 395 000 kr - Budgivning pågår

Naturnära och mycket trivsam 2:a med balkong och hiss i huset - Vendelsö- Sågen

Supermysig, mycket välplanerad lägenhet med balkong i skönt sydostläge. Bostaden är belägen bekvämt 1 tr upp i låghus med hiss och har en trivsam planlösning där ingenting känns för litet. Ljus kök med välbevarad originalinredning och bra matplatsdel. Ett sovrum med plats för dubbelsäng som kan nås från både kök och hallpassagen. Vardagsrum med fint ljusinsläpp, parkettgolv och utgång till balkong i fritt läge och plats för utegrupp. Entréhall i vinkel med garderober och separat klädkammare. Välhållet badrum/wc med badkar, tvättmaskin och torkskåp. Kök, sovrum och vardagsrum har alla fönster i fil mot den lugna baksidan av huset. Lägenheten har välvårdad standard från byggåret med visst uppfräschningsbehov av ytskikt. Områdets toppläge med endast någon minut till mataffär, pizzeria och buss med smidiga direktförbindelser till Gullmarsplan och Vattugatan i rusningstrafik. Bekvämt promenadavstånd till bad i Drevviken och härlig naturomgivning med motionsspår i direkt närhet.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomnade entréhall i vinkel med ny säkerhetsdörr, plats för avhängning, platsbyggda garderober och separat klädkammare.Trivsam öppenhet till både kök och övriga rum. Välvårdat badrum med badkar, tvättmaskin och torkskåp i anslutning till hallentrén. Ljust kök med inredning från byggåret och trevlig matplatsdel vid fönster med utsikt mot husets lugna baksida. Angränsande sovrum som kan nås från både köket och hallen. Vardagsrum med parkettgolv och fint ljusinsläpp. Utgång till den möblerbara balkongen i skönt, fritt sydostläge. (Här finns även goda möjligheter att dela av till ett mindre rum för att skapa en mini 3:a vid behov). Lägenheten har uppfräschningsbehov av ytskikt. Jättemysig lägenhet med idealisk rumsdisponering, här trivs man!

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd i huset samt tvättstuga i friliggande byggnad på bekvämt avstånd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1974-76

2016 -Asfalterat om gångvägar vid torget 2016/2017 -Renovering garage och p-platser 2016/2017 -Byte ventilationssystem 2016 -Målning torget och sopkärl 2016/2017 -Nytt låssystem (Fullständig info, se årsredovisningen) Planerat underhåll: 2018 - Fasadrenovering samtliga hus 2021 - Stambyte

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät.Basutbud ingår i månadsavgiften Bredbandsbolaget

Bilplats

P-plats utomhus kostar 300 kr/månaden. (Kort kötid). Garageplats kostar 500 kr/månadeen. (Längre kötid). 74 st garageplatser , 93 st p-platser , 4 st handikapsplatser (2 st gäst), 26 st garageplatser utomhus. Kontaktperson orförande Johan Skoglund tel, 076-9418727

Övrigt

Sågens Centrum, där snabbussar till Gullmarsplan passerar regelbundet ligger i omedelbar närhet. Centrumet har de allra nödvändigaste utbudet av den närservice man behöver med bl.a välsorterad matbutik och pizzeria. Daghem och skolor finns i direkt närhet. Flertalet stormarknader såsom Lidl, Maxi, Coop och Port 73 är belägna i närområdet Mysigt naturnära område med flera barnvänliga badplatser såsom Gårdens Bad och Krokodilbadet inom bekvämt avstånd.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 25 Feb 12:00 - 12:30

  Anmäl till visning

  Adress

  Sågenvägen 10, 1 tr - Vendelsö

  Kommun

  Haninge

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1974-76

  Boarea

  63m2

  Våning

  1 av 0 (Våningsplan 1. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Vendelsö

  Avgift

  3 871 kr/mån

  Utgångspris

  1 395 000 kr

  22 143 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  1 395 000 kr

  22 143 kr/m2

  B1 23/02 kl: 09:52 - 1 395 000 kr

  Ansvarig mäklare

  Annette Nygren

  Fastighetsmäklare

  0701-62 72 40

  annette.nygren@lansfast.se Läs mer om Annette

  Visning

  Kom på visning!

  Välkommen på visning!

  2018-02-25 12:00:00 2018-02-25 12:30:00 40 Bostadsvisning Sågenvägen 10, 1 tr, Vendelsö 59,1997279630471, 59,1997279630471 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Sågenvägen 10, 1 tr, Vendelsö

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 63m2 Pris: 1 395 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Hushållsel:

  250 kr

  Andel i föreningen:

  0,27944%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-02-14

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Sågenvägen

  Lägenhetsnummer:

  96

  Antal lägenheter:

  199

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  10 st flerbostadshus uppförda med fyra våningsplan En fristående byggnad som nyttjas som matbutik Två parkeringsgarage En byggnad innehållande tvättstuga och föreningslokal Barnvagnsförråd på BV Ett grovsophus 10 st Hissar Ventilation: Mekanisk till- och frånluftsventilation Uppvärmning: Fjärrvärme Byggnadsår 74-76 Tomten innehas med äganderätt och omfattar en area om 32 547m2.   Gjorda renoveringar:

  Pågående renoveringar: Garagerenovering, April -17 till Oct -17 Passagesystem Aptus, April -17 till Juni -17 Ventilationen (ett hus i taget)  Annat:

  Ansökan om medlemskap postas till: Brf Sågenvägen, HOF 10232, FE 617, 107 76 Stockholm. Kontakt i föreningen: styrelsen@sagenvagen.se Mäklarbild mm beställs via www.maklarservice.com.  Frågor om tjänsten ställs till info@maklarservice.com Övriga frågor hänvisas till "Hem och Fastighet" genom medlem@hemochfastighet.se


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  136 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola