Kansligränd 16, Huddinge

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 46m2 Pris: 1 995 000 kr

Välkommen till en fint planerad och fräsch 2:a högst upp i huset!

Välkommen till en fint planerad och fräsch 2:a högst upp i huset! Centralt läge med populära Rådsparken på gångavstånd och omedelbar närhet till kommunikationer och service. I och med byggnadsår 2016 är detta ett boende som andas nytt och fräscht. Bara att flytta in! I närliggande Huddinge Centrum finns ca 50 butiker samt pendeltåg inom promenadavstånd. Det finns också bra bussförbindelser runt hörnet både till Huddinge C och Stuvsta. Med pendeltåg tar det ca 12-15 minuter till Stockholm Central och ca 3 minuter till Flemingsberg där vi finner Södertörns högskola och Karolinska institutet. Detta är en en miljösmart byggnad och Veidekke har sett till att alla färger, spackel och ingående material är kontrollerade och Svanenmärkta. Bostäderna är energisnåla och har låg klimatpåverkan. Bostäderna får en god inomhusmiljö och har en genomtänkt drift- och underhållsplan.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med parkettgolv och inbyggda garderober för optimal förvaring.

Sovrum

Rofyllt sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar.

Hygienutrymme

Helkaklat och fräscht badrum med klinkergolv. Utrustat med wc, handfat, toalettskåp, handduksork samt dusch och tvättmaskin.

Vardagsrum

Öppet och ljust vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för tv-möblering och soffa.

Kök

Ljust arbetskök med bra ytor och kakel ovan bänk. Utrustning: spishäll, ugn, fläkt samt kyl och frys. Matplats för ca 4-6 personer.

Övriga utrymmen

Det finns förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

TV via fiber (Telia).

Bredband via fiber (Telia).

Bilplats

Det finns 79 parkeringsplatser för uthyrning till medlemmarna i föreningen. Pris 400 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kansligränd 16 - Huddinge

  Kommun

  Huddinge

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016

  Boarea

  46m2

  Våning

  5 av 0 (Våningsplan 5. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centrum/Kvarnbergsplan

  Avgift

  2 736 kr/mån

  Utgångspris

  1 995 000 kr

  43 370 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Mattias Elséus

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-946 44 40

  mattias.elseus@lansfast.se Läs mer om Mattias

  Extra kontaktperson

  Ida Eklund

  Mäklarassistent

  070-497 43 42

  ida.eklund@lansfast.se Läs mer om Ida

  Visning

  Är du intresserad?

  Kansligränd 16, Huddinge

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 46m2 Pris: 1 995 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  324 kr

  Driftkostnad:

  324 kr/månad

  Försäkring:

  117 kr

  Hushållsel:

  144 kr

  Vatten/avlopp:

  63 kr

  Andel i föreningen:

  0,5607%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-01-15

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Byggår:

  2016

  Fönster:

  2-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Sågbäcken

  Lägenhetsnummer:

  1-1406

  Antal lägenheter:

  171

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsföreningen består av 3 st 5-våningshus och 1 st 10-våningshus med 171 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal med bostadsrätt. Fastigheten kommer att innehas med äganderätt. Energisnåla och välplanerade lägenheter. Bostäderna är fördelade i 5 st huskroppar som binds samman med entrébalkonger/loftgångar. Enligt bullermätningar med bullerapp ligger bullernivån i lägenheten på 28 db.  Föreningens ekonomi:

  Planerade avgiftshöjningar finns (2% årlig höjning enligt ek.planen). Läs årsredovisningen samt den ekonomiska planen för mer information.  Annat:

  Inom promenadavstånd så finner man Huddinge centrum där pendeltåg avgår mot såväl Stockholm C (restid 15 minuter) som Södertälje (restid 28 minuter). I Huddinge centrum med sin småstadskaraktär, ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Här kan du botanisera i mindre specialbutiker såväl som de större klädkedjorna och matbutikerna. Huddinge centrum når du med bil via väg 226 från Stockholm. Pendeltågsstationen ligger i direkt anslutning till centrum. På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan: 'I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen. Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola