Sjödalsvägen 17, 5 tr, Huddinge

Bostadsrätt, 3 rok, 68m2 Pris: 3 495 000 kr

Nyproducerat i perfekt läge

Nu finns möjlighet att förvärva denna alldeles nyproducerade och fräscha lägenhet om 3 rum och kök med härlig balkong i Huddinge Centrum. Genomgående hög standard med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. 2 sovrum med garderober samt ett helkaklat duschrum med klinkergolv, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du precis intill Huddinge Centrum med närhet till både bussar, pendeltåg, butiker och Sjödalsparken. Bli den första att flytta in och njut av ditt nya renoveringsfria liv. Varmt välkommen!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter innanför dörr. Genomgående vita väggar och ekparkettgolv i hela lägenheten. I hallen finns även ett förråd samt en extra garderob samt städskåp.

Badrum

Stort badrum med helkaklade väggar i vit kulör och klinkergolv i mörkgrå kulör. Här finns wc, handfat, golvvärme, tvättmaskin (Siemens) samt torktumlare (Siemens).

Master/sovrum 1

Stort sovrum med förvaring i tre garderober. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel.

Kök

Ljust och fullutrustat kök från Marbodal med vita luckor. Vit laminatstänkskydd ovan vit laminatbänksskiva. Köksutrustning: Integrerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro, fläkt samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är av märket Siemens.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Stora fönster som ger mycket ljusinsläpp samt utgång till härlig balkong som sträcker sig längs hela lägenhetens framsida i perfekt sydvästläge med kvällssol.

Sovrum 2

Perfekt som barn- eller gästrum. Med plats för säng, sängbord och förvaring. Förvaring i en garderob.

Övriga utrymmen

Cykelförvaring, barnvagnsrum, källargarage och parkeringsplatser. Föreningen har även en praktisk och trevlig upphöjd gård som ligger på taket av bottenvåningen mellan huskropparna och förbinder dessa med varandra. Gården är både funktionell, med väderskyddad plats för de flesta boendes cyklar under ett sedumtak, och social, med utrymme att umgås på. Den bjuder på olika trädgårdsrum och en spännande utsikt över närområdet.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme, värmesystem via uppvärmd tilluft.

TV & Internet

Bredbandsbolaget är leverantör av fiber & TV. Datauttag finns i alla rum. Must carry-kanaler ingår i månadsavgiften.

Uteplats/Balkong

Balkong, läge sydväst. Balkongen är delvis inglasad och sträcker sig längs hela framsidan av lägenheten.

Bilplats

Föreningen disponerar 37 st garageplatser och 43 st parkeringsplatser, hyran för garageplats är 800 kr/mån respektive 400 kr/mån för parkeringsplats enligt den ekonomiska planen. I övrigt gäller parkering på gatan i området.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Sjödalsvägen 17, 5 tr - Huddinge

Kommun

Huddinge

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017

Boarea

68m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

5 av 15 (Våningsplan 5 av 15 (5 trappor). ) , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Centrala Huddinge

Avgift

3 683 kr/mån

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Sjödalsvägen 17, 5 tr, Huddinge

Bostadsrätt, 3 rok, 68m2 Pris: 3 495 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

400 kr/månad

Försäkring:

100 kr

Hushållsel:

150 kr

Vatten/avlopp:

150 kr

Observera att uppgifterna är uppskattade.

Andel i föreningen:

0,88% och andel av årsavgiften är 0,88%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-26

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme, värmesystem via uppvärmd tilluft.

Förening

Föreningens namn:

Klockarbacken 7

Lägenhetsnummer:

2053

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Brf Klockarbacken Brf Klockarbacken ligger fritt i gathörnet Sjödalsvägen/Förrådsvägen, ett stenkast från pendeltågsstationen. De 139 effektivt planerade bostadsrättslägenheterna fördelas på två framträdande huskroppar med 9 respektive 15 bostadsvåningar. Utsikten på de högre planen blir storslagen. Husens bottenvåning inrymmer kommersiella lokaler lämpade för service, som till exempel kafé eller gym. På gavelsidan lyser strålkastare upp de smala nischerna vilket garanterar att huset fångar blickarna. Våra smarta planlösningar gör att du kan få ut mesta möjliga av kvadratmeterna. I centrum finns all tänkbar handel och service och med pendeln, som endast ligger 5 minuter bort, är du inne i Stockholm city på en kvart.

Energideklaration

Energikonsumtion:

69 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola