Visättra Backe 6d, Huddinge

Bostadsrätt, 3 rok, 72m2 Pris: 2 495 000 kr

Endast bokade visningar! Välkomna till ett lugnt område med naturen runt hörnet. Lägenheten erbjuder ett luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Från vardagsrummet når man till balkongen som ligger i rakt söderläge och har trevlig utsikt över grannhusen mot naturreservatet. Kök med bra arbets- och förvaringsytor samt rymlig matplats. Två rymliga sovrum varav ett större och båda med garderober. Badrum med duschvägg, praktisk klädvärdsavdelning med arbetsytor och bra förvaring. Möblerbar hall med förråd intill. Flemingsbergsskogen sträcker sig hela vägen till Haninge i naturreservatet går också Sörmlandsleden som är en 100 mil lång vandringsled. För aktiva personer finns utomhusgym, elljusspår och idrottsplats. Ca 15 minuters promenad till p-tåg som tar dig till Stockholm C på ca 15-20 minuter. Flemingsberg är ett expansivt område där det händer mycket. Här finns Södertörns Högskola, Karolinska Universitetssjukhuset, Rödakorsets högskola, Tingsrätten etc. Ica Maxi har precis öppnat upp sina portar vid pendeltågstationen. Här finns också ett apotek. Kommunen planerar bygge av en tvärbana som kommer att gå från Flemingsberg till Älvsjö via Kungens kurva. Bygget av tvärbanan startar år 2019.

Rumsbeskrivning

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med laminatgolv, målade väggar och utång till balkong i söderläge med trevlig utsikt över grannhusen mot naturreservatet.

Kök

Kök med bra arbets- och förvaringsytor, fönster ovan vask med bra ljusinsläpp, rymlig matplats och öppen planlösning mot varagsrum. Utrustning: glashäll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin, micro och dubbla kombinerade kyl-frys.

Sovrum 1

Större sovrum med laminatgolv, målade väggar och garderob med skjutdörrar.

Sovrum 2

Sovrum med laminatgolv, målade väggar och garderober.

Badrum

Helkaklat badrum med plastmatta, wc, tvättställ, duschhörna med glasväggar. Här finns också klädvårdsavdelnig med tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänk ovan samt förvaring i form av överskåp och badrumsskåp.

Hall

Möblerbar hall med avhängningsmöjligheter, målade väggar och laminatgolv.

Förråd

Förråd med med bra förvaringsmöjligheter. Laminatgolv och målade väggar.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och soprum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät.Bredband via fiber

Uteplats/Balkong

Balkong med trevlig vy över grannhusen och mot naturreservatet. Ca 8 kvm. Läge: söder.

Bilplats

Parkeringsplats finns i anslutning till lägenheten.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Visättra Backe 6d - Huddinge

Kommun

Huddinge

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2015

Boarea

72m2

Våning

1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns

Rum

3 rok

Område

Visättra

Avgift

4 278 kr/mån

Månadsavgift: 4056,50 kr Obligatoriska tillägg: 22,67kr Totalt: 4278,17

Utgångspris

2 495 000 kr

34 653 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Visättra Backe 6d, Huddinge

Bostadsrätt, 3 rok, 72m2 Pris: 2 495 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

480 kr/månad

Försäkring:

150 kr

Hushållsel:

330 kr

Andel i föreningen:

0,0219% och andel av årsavgiften är 2,18983%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-09-25

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Boklok Solhöjden

Lägenhetsnummer:

CR32

Antal lägenheter:

48

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola