Loftvägen 8, 4 tr, Skogås

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 73,7m2 Pris: 1 795 000 kr - Budgivning pågår

Inglasad balkong med kvällssol

Välkommen till en ljus och luftig 3:a om 73,7 kvm i barnvänliga Skogås! Rejält vardagsrum, helkaklat stambytt badrum, 2 bra sovrum, trevligt kök med matplats samt trevlig inglasad balkong med kvällssol. Goda förvaringsmöjligheter med hela 13 garderober samt källarförråd om 6 kvm. Här får du det bästa av två världar med närhet till natur och strövområden och med gångavstånd till Skogås C, skolor, förskolor, bussar och pendeltåg. Väl värd ett besök!

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig hall med gott om utrymme för avhängning och förvaring med hela 5 st inbyggda garderober. Säkerhetsdörr med plastmatta och ljusa tapeter. Hallen ligger centralt i lägenheten och härifrån nås badrum, vardagsrum, kök och det stora sovrummet med balkong.

Badrum

Helkaklat stambytt badrum med dusch, wc, tvättställ, kommod, spegelskåp samt handdukstork. Ljust kakel med bård och ljust klinkergolv.

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum med rejält ljusinsläpp från stort fönsterparti. Utrymme för soffgrupp, vardagsrumsmöbler samt matbord/kontorshörna. Ekparkettgolv med vita väggar.

Kök

Trevligt kök med matplats samt gott om arbetsytor och förvaringsskåp. Utrustat med spis (Bosch), fläkt (Futurum), kombinerad kyl/frys (Elektrohelios) samt diskmaskin (Bosch). Ljust kakel ovan diskbänk och vit laminatbänkskiva. Plastmatta på golv med ljust tapetserade väggar samt vita köksluckor.

Sovrum 1

Sovrum 1 ligger i anslutning till köket och har plats för säng samt övrig sovrumsmöblering. Här finns även 2 st inbyggda garderober. Ljust laminatgolv med ljust tapetserade väggar.

Sovrum 2

Sovrum 2 är det större sovrummet och används med fördel som master. Här finns även utgång till den inglasade balkongen i härligt sydvästläge. Praktisk garderobsvägg med hela 6 st garderober. Plats för dubbelsäng. Ljusa tapeter med ett laminatgolv.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 kvm. Det finns 2 st tvättstugor i portarna 12 och 16. Nya tvättmaskiner, torkskåp, grovtvätt samt separat grovtorkrum. Pingislokal, festlokal, cykelrum/barnvagnsrum och ett övernattningsrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1965

Renovering av tak, fasadtvätt 2015-2016 Byte av lås 2015 OVK genomfördes 2014 Relining av kök och ventilation genomfördes 2012 Byte fönster 2007-2009 Byte av stammar för bad genomfördes 2002-2003

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. - Grundutbudet ingår i avgiften Bredband - Fiber. Leverantör: Com Hem och Bredbandsbolaget

Uteplats/Balkong

Balkong, inglasad, läge sydväst.

Bilplats

151 parkeringsplatser. Går att hyra för 200 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Loftvägen 8, 4 tr - Skogås

  Kommun

  Huddinge

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1965

  Boarea

  73,7m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 4 (Våningsplan 4 av 4 (4 trappor). ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Skogås

  Avgift

  3 594 kr/mån

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  1 920 000 kr

  26 052 kr/m2

  B3 23/01 kl: 15:08 - 1 920 000 kr

  B2 22/01 kl: 11:34 - 1 910 000 kr

  B1 08/01 kl: 12:04 - 1 900 000 kr

  Visa alla bud

  Ansvarig mäklare

  Tommie Magnusson

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-868 08 42

  tommie.magnusson@lansfast.se Läs mer om Tommie

  Visning

  Är du intresserad?

  Loftvägen 8, 4 tr, Skogås

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 73,7m2 Pris: 1 795 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Ej skalenlig

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  475 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr

  Hushållsel:

  275 kr

  Personer i hushållet: 6

  Andel i föreningen:

  0,4905%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-01

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Skogås nr 3

  Lägenhetsnummer:

  138

  Antal lägenheter:

  204

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Brf Skogås 3 är en äkta förening. Föreningens fastighet, Hissen 1 och 2 samt Hjulet 1 bebyggdes 1965. Föreningen registrerades 1964. Fastigheten är belägen på Loftvägen 8-18. På fastigheten finns 6 bostadshus innehållande 204 lägenheter och 2 lokaler. Föreningen äger marken.  Föreningens ekonomi:

  Avgiften höjdes med 2 % den 1/1 2017. Troligen inga höjningar 2018 (ordf. 2017-11-10)  Gjorda renoveringar:

  Tilläggsisolering av tak 2017 OVK genomfördes 2014 Relining av kök och ventilation genomfördes 2012 Byte av stammar för bad genomfördes 2002-2003  TV/Internet:

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. - Grundutbudet ingår i avgiften Bredband - Fiber. Leverantör: Com Hem och Bredbandsbolaget  Annat:

  151 st p-platser finns att hyra för 200:-/mån. Det finns 2 st tvättstugor i portarna 12 och 16. Nya tvättmaskiner, torkskåp, grovtvätt samt separat grovtorkrum. Förrådsutrymme finns i källaren. Pingislokal, festlokal, cykelrum/barnvagnsrum och ett övernattingsrum


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  133 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola