Drakengatan 3, Järfälla

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 50m2 Pris: 2 375 000 kr

Top Floor; Fina 2 r ok med gavelbalkong!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med vacker klinkersgolv med genomgående ekparkettgolv och samt bra avhängningsytor. Vardagsrum: Ljust och härligt vardagsrum med vackert parkettgolv och stora fönsterpartier Trivsam och lyxig känsla. Här finns det plats för den stora soffgruppen och mer där till samt även utgång till den stora och trivsamma balkongen med underbart gavelläge. Kök: Modernt och stilrent kök med mycket vackra luckor, parkettgolv och rostfria moderna vitvaror. Här finns allt man kan tämnkas sig iform av vackert kakel rejäl bänkskiva, diskmaskin, spisfläkt, induktionshäll, inbyggd mikro, ugn samt kyl/frys. Rymlig matplats för 4-6 personer med öppen planlösning till vardagsrummet. Sovrum: Vilsamt sovrum med utrymme för dubbelsäng och utmärkt och bra förvaring i platsbyggda rymliga garderober. Badrum: Stilrent och vackert klinkersgolv med golvvärme samt kakel väggar. Handfat med underskåp och spegelskåp ovanifrån. Duschdörrar i glas, handdukstork i polerat rostfritt stål, praktiskt väggskåp för handukar mm samt bra arbetsbänk. Tvättmaskin och torktumlare från Whirlpool. Parkering i källargaraget kostar 1 150 krMån. Kort kö.

Övriga utrymmen

Det finns Barnvagnsrum och cykelförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Fastigheten är ansluten till IP-onlys fibernät

Fastigheten är ansluten till IP-onlys fibernät

Uteplats/Balkong

Trivsam gavelbalkong, läge nordväst och nordost.

Bilplats

29 garageplatser. Går att hyra för 1 150 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Övrigt

Paraden byggs av Åke Sundvall AB, vinnare av Årets Stockholmsbyggnad 2014 och KOD Arkitekter, belönade med Sveriges Arkitekters Bostadspris 2009. Tillsammans vill vi bidra till att Barkarbystaden blir en levande, intressant och hållbar plats att leva på med vacker och spännande arkitektur. Därför skapar vi ett kvarter som sticker ut och samtidigt värnar om de klassiska boendekvaliteterna. Ett kvarter med puls, takt och ton. Kvarteret består av fyra byggnader i olika höjd. Mot torget stoltserar en hög fond och i söderläge är husen lite lägre, allt för att vara på och släppa in ljuset. Alla lägenheter har fönster i minst två väderstreck och minst en balkong, uteplats eller terrass mot den gröna innergården. Barkarbystaden ligger mitt i västra Stockholms nya knutpunkt. Järfälla kommun har utsetts till det bästa boendevalet av resenärer som pendlar dagligen, idag finns både fjärrtåg och pendeltåg och inom kort även tunnelbana. Vägg i vägg med bostäderna kommer butiker, caféer, restauranger och parker bjuda in till en samvaro utanför hemmet. Här finns även skolor och förskolor och det planeras för sporthall och bibliotek. Barkarbystaden är en hemvist för dig som vill leva där du bor. Förvaltare är Storholmen förvaltning, se hemsida: http://www.storholmen.se/ Exlusiva tillval för denna lägenhet: Kök: - Köksluckor - Kakel - Handtag - Inbyggnadsugn - Mikrovågsugn - Diskmakin - Häll - Kyl/frys Badrum: -Tvättmaskin - Torktumlare

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 22 Apr 13:00 - 13:45

  Mån 23 Apr 18:00 - 18:45

  Anmäl till visning

  Adress

  Drakengatan 3 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  50m2

  Våning

  6 av 6 (Våningsplan TOP FLOOR 6 av 6. Hiss.) , Hiss finns

  Rum

  2 rok

  Område

  Barkarby staden

  Avgift

  2 916 kr/mån

  Ansvarig mäklare

  Adam Göthe

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-712 94 62

  adam.gothe@lansfast.se Läs mer om Adam

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  2018-04-22 13:00:00 2018-04-22 13:45:00 40 Bostadsvisning Drakengatan 3, Järfälla 59,412383378626, 59,412383378626 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  2018-04-23 18:00:00 2018-04-23 18:45:00 40 Bostadsvisning Drakengatan 3, Järfälla 59,412383378626, 59,412383378626 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Drakengatan 3, Järfälla

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 50m2 Pris: 2 375 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  750 kr

  Driftkostnad:

  750 kr/månad

  Försäkring:

  300 kr

  Hushållsel:

  450 kr

  Andel i föreningen:

  1,50966% och andel av årsavgiften är 1,50966%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-04-16

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Fönster:

  2-glasfönster isoler + 1-glas

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kornetten 1

  Lägenhetsnummer:

  22-1404

  Antal lägenheter:

  56

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola