Engelbrektsvägen 41A, våning 7/8, Järfälla

Bostadsrätt, 3 rok, 70m2 Pris: 2 895 000 kr

Öppen och smart 3:a belägen näst högst upp med balkong i nordvästlig riktning som saknar insyn. Välkomna till denna lägenhet om 70 kvm i Barkarbystaden med närhet till allt, och lite till. Fördelarna med bostaden: - Låg avgift - Näst högst upp i huset! - Gångavstånd till Jakobsberg centrum (pendeltåg,bussterminal) - Gavellägenhet med bra ljusinsläpp från de tre väderstrecken Nu kan du få chansen att förvärva denna lägenhet och bli först att flytta in. Tillträdesdatum: 2018-01-24 Ring eller maila mig vid frågor: Ender Karaman - 073 647 35 96 ender.karaman@lansfast.se

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med genomgående ekparkettgolv och vitmålade samt garderober, Vardagsrum: Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning med köket. Gott om plats för såväl soffa, TV-möbel samt matplats. Vitlaserat parkettgolv, vitmålade väggar samt utgång till den härliga balkongen i nordväst läge. Kök: Ljust och härligt kök från Vedumkök och med vitvaror från Electrolux. Induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl- och frysskåp samt helintegrerad spisfläkt bakom skåpslucka. Sovrum: Vilsamt sovrum med utrymme för dubbelsäng och utmärkt förvaring i flera garderober samt lineskåp. Sovrum: Välplanerat sovrum med garderob och plats för säng samt nattduksbord.

Övriga utrymmen

Varje lägenhet får tillgång till varsitt separata förråd i källaren. Gemensamma utrymmen är styrelserum, barnvagns- och rullstolsförråd samt cykelförråd på gården. Sophantering finns på innergården med två nedkast

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2018

TV & Internet

IT-tillägg om ca 210 kr/mån debiteras på månadsavgiften och omfattar bredband via fiber, TV och IP-telefoni från ComHem.

Uteplats/Balkong

Balkong om ca 7 m², läge nordväst.

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för ca 400 kr/mån. Carportplats. Går att hyra för ca 500 kr/mån.

Övrigt

Överlåtelseavgift är en engångsavgift som får tas ut efter beslut av styrelsen om ca 1100 kr. Panstättningsavgift betalas vid panstättning om ca 448 kr. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Engelbrektsvägen 41A, våning 7/8 - Järfälla

Kommun

Järfälla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2018

Boarea

70m2

Areauppgifter enligt upplåtelseavtal

Våning

7 av 8 (Våningsplan 7 av 8. ) , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Jakobsbberg

Avgift

3 477 kr/mån

inkl värme, kallvatten och renhållning (bredband, telefoni, TV tillkommer med ca 210 kr/mån).

Ansvarig mäklare

Ender Karaman

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Ender Maila mig

Extra kontaktperson

Joel Nylund

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Joel Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Engelbrektsvägen 41A, våning 7/8, Järfälla

Bostadsrätt, 3 rok, 70m2 Pris: 2 895 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

440 kr/månad

Hushållsel:

270 kr

Vatten/avlopp:

170 kr

Uppgifterna är schablonberäknade

Andel i föreningen:

1,24875% och andel av årsavgiften är 1,34101%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Förening

Föreningens namn:

Brf Engelbrektshöjden

Lägenhetsnummer:

45

Antal lägenheter:

109

Antal lokaler:

0

Information:

HSB Brf Engelbrektshöjden i Jakobsberg har byggt klimatsmarta bostäder som smälter in i miljön och ger dig ett yteffektivt boende nära all tänkbar service och kommunikationer. Totalt kommer 109 lägenheter fördelat på två stycken femvåningshus och ett niovåningshus byggas. Den nya bebyggelsen smälter väl in i områdets 1950-tals miljö och erbjuder förträdgårdsmark samt ett grönt och öppet bostadskvarter. Inom ett par minuters promenad kommer du till Jakobsbergs C och pendeltågsstation med goda kommunikationer in till Sthlm C. Du erbjuds ett aktivt friluftsliv på Järvafältet, stort shoppingutbud i Barkarbystadens handelsplats samt badplatser längs med Mälaren

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola