Gripengatan 9, Järfälla

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 80m2 Pris: 2 950 000 kr - Budgivning pågår

Underbar och ljus lägenhet om 3 rok fördelat på 80kvm i mycket bra skick. Härligt social öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och i anslutning till köket finns balkongen som är inglasad och förlänger sommaren. Vidare erbjuds två rymliga sovrum och superfräscht helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor man bekvämt och modernt i en av Barkarbystadens absolut bästa föreningar, lyx som eget gym, relax och bastu är sådana saker som gör att man lätt trivs här! Här bor man med närhet till det mesta, goda kommunikationer, stort utbud av affärer och Barkarby Outlet bara runt hörnet. T- bana kommer att komma och då endast en promenad på ett par minuter från denna hemtrevliga lägenhet. Letar ni efter ett boende i Barkarbystaden får ni inte missa detta tillfälle, välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall Rymlig och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Förvaring i form av garderob och direkt åtkomst till lägenhetens förråd. Ljust klinkergolv och vitmålade väggar, säkerhetsdörr. Badrum Helkaklat modernt och ljust badrum. Duschhörna i frostat glas, handdukstork och golvvärme. Bra arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare, förvaring i skåp ovan bänk. Kök Modernt och socialt kök med goda arbetsytor samt bra utrymme för matplats. Fullstor kyl och frys, nyligen bytt ugn och mikro. Från köket har man även tillgång till lägenhetens inglasade balkong. Ekparkettgolv som sträcker sig vidare in i resten av lägenheten. Vardagsrum I anslutning till köket ligger det lättmöblerade och rymliga vardagsrummet. Gott om plats för såväl soffa som samt tv-möbel. Bra ljusinsläpp från stort fönster som vetter mot innergården, vitmålade väggar. Sovrummen Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Förvaring i form av garderober samt en klädkammare mellan sovrummen. Vitmålade väggar och även här ekparkettgolv.

Uteplats/Balkong

Stor ljus inglasad balkong

Bilplats

Garageplats finns men separat kö till dessa

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Gripengatan 9 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  80m2

  Våning

  3 av 5 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Barkarbystaden

  Avgift

  4 467 kr/mån

  Eller högstbjudande

  2 950 000 kr

  36 875 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Högsta bud 2 950 000 kr

  36 875 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Oscar Larsson

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0702-123 272

  oscar.larsson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Extra kontaktperson

  Adam Göthe

  Registrerad Fastighetsmäklare

  073-712 94 62

  adam.gothe@lansfast.se Läs mer om Adam

  Visning

  Är du intresserad?

  Gripengatan 9, Järfälla

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 80m2 Pris: 2 950 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  gripengatan

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,21784% och andel av årsavgiften är 1,4524%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Svea Ett

  Lägenhetsnummer:

  00531

  Antal lägenheter:

  71

  Antal lokaler:

  4

  Information:

  Brf Svea Ett är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 71 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt, det finns även 4 hyresrättslokaler. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 120 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 448 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2017.

  Föreningen har bl a ett eget gym för sina medlemmar som är utrustat med alla maskiner, vikter och redskap som behövs för ett komplett träningspass. Bland annat finns löpband, crosstrainers, motionscykel, roddmaskin, kettlebells, styrkebänk, yogamatta, fitnessbollar, ribbstolar och TRX-band. Gymmet når du både från gatan och trapphuset. I entrén finns dusch, wc och skåp. I föreningen finns även en egen bastuavdelning och ett hobbyrum med utrymme för grovtvätt.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola