Hammarvägen 64, Järfälla

Bostadsrätt, 2 rok, 41,5m2 Pris: 2 075 000 kr

Två rum med balkong.

FAST PRIS - Söker ni ett förstaboende så ska ni kolla in den här klockrena gaveltvåan. Här på Hammarvägen 64 har du nu möjligheten att bli den första att flytta in i en lägenhet med optimal planlösning. Möjlighet till snabb inflyttning finns för den som önskar. Gångavstånd till Jakobsberg centrum med stort utbud av service och pendeltåg. Med ett bekvämt gångavstånd hittar ni också Barkarby handelsplats. Ring för tidigare visning.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall Rymlig hall med gott om plats för avhängning samt plats för förvaring. Två garderober finns i hallen. Parkettgolv samt vitmålade väggar. Kök Kök från Vedum med gott om bänkytor samt plats för förvaring. Laminatbänkskiva samt vitt kakel ovan. Rostfri dubbelho. Vitvaror från Electrolux: - Induktionshäll - Inbyggnadsugn - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Kyl och frys - Köksfläkt Vardagsrum Stort vardagsrum som utan problem rymmer matplats och soffa. Utgång till den soliga balkongen. Fönster i två väderstreck. Badrum Badrum med kakel och klinker samt golvvärme. Kombinationsmaskin från Electrolux (kombinerad tvättmaskin och torktumlare) Duschhörna, spegel, kommod med två lådor, handdukstork samt WC. Sovrum Plats för dubbelsäng och förvaring. Fönster mot baksidan. En garderob. Balkong Stor härlig balkong med söderläge.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och källarförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

IT-tillägg om ca 210 kr/mån debiteras på månadsavgiften och omfattar bredband via fiber, TV och IP-telefoni från ComHem.

Uteplats/Balkong

Balkong, läge söder.

Bilplats

46 parkeringsplatser. 21 carportplatser. Till carportplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Hammarvägen 64 - Järfälla

Kommun

Järfälla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017

Boarea

41,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 4 (Våningsplan 2 av 4. Hiss) , Hiss finns

Rum

2 rok

Område

Jakobsberg

Avgift

2 261 kr/mån

Fast pris

2 075 000 kr

50 000 kr/m2

Ansvarig mäklare

Joel Nylund

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Joel Maila mig

Extra kontaktperson

Rico Cigel

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Rico Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Hammarvägen 64, Järfälla

Bostadsrätt, 2 rok, 41,5m2 Pris: 2 075 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0,8132% och andel av årsavgiften är 0,872%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Hsb Brf Engelbrektshöjden

Lägenhetsnummer:

64

Antal lägenheter:

109

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola