Karlslundsvägen 18 , Järfälla

Bostadsrätt, 1 rok, 36m2 Pris: 1 795 000 kr

*** FAST PRIS / FÖRST TILL KVARN *** Välkomna till attraktiva Karlslundsvägen 18 i Barkarbystaden i Järfälla. Bostaden är redo att tillträdas i början av November 2017. Lägenheten ligger på bottenvåning, har en fransk balkong samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Bostadens planering innehåller en rymlig sovalkov, med utrymme för säng med nattduksbord, en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, samt ett stort och fräscht badrum med tvättmöjligheter i form av kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Nu kan du få chansen att förvärva denna lägenhet och bli först att flytta in. Ring eller maila mig vid frågor eller intresse för att köpa denna fina lägenhet. Daniel Eliasson - 0701-627 387 - daniel.eliasson@lansfast.se

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall Rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring i garderober samt i den anknytande klädkammaren. Säkerhetsdörr. Kök Bostadens kök ligger med öppen planlösning mot rummet och är av hög kvalitet och modern standard. Utrustning består av induktionshäll, ugn, diskmaskin, fläkt och kyl/frys. Vardagsrum Luftig och härligt vardagsrum med plats för soffgruppen. Parkettgolv och vitmålade väggar. Sovalkov Välplanerat sovalkov med plats för säng samt nattduksbord. Badrum Heklaklat badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin, handfat, spegel, WC och dusch.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiftenBredband. Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.

Uteplats/Balkong

Franskbalkong, läge väster.

Bilplats

105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Karlslundsvägen 18 - Järfälla

Kommun

Järfälla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017

Boarea

36m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 0 (Bottenvåning. Våningsplan 1. ) , Hiss finns

Rum

1 rok

Område

Barkarbystaden

Avgift

2 200 kr/mån

Ansvarig mäklare

Daniel Eliasson

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Daniel Maila mig

Extra kontaktperson

Ender Karaman

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Ender Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Karlslundsvägen 18 , Järfälla

Bostadsrätt, 1 rok, 36m2 Pris: 1 795 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Barkarby Metropol

Lägenhetsnummer:

1-1005-

Antal lägenheter:

212

Antal lokaler:

1

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola