Karlslundsvägen 18, Järfälla

Bostadsrätt, 4 rok, 92,5m2 Pris: 3 795 000 kr

Nu finns denna nyproducerade gavellägenhet med 3 sovrum, 2 badrum, en stor balkong på omfattande 92,5kvm i populära Brf Barkarby metropol. Perfekt bostad med genomgående ekparkett, ljusa väggar samt goda förvaringsmöjligheter i bl.a. förråd. Den genomtänkta planlösningen ger dig ett mycket praktiskt och behagligt boende med möjlighet för tre rofyllda sovrum, dubbla badrum och kök med öppen planlösning mot vardagsrum vilket gör att du har gott om plats för det större sällskapet. Här bor ni med ett perfekt läge i Barkarbystaden med närhet till både affärer och kommunikationer. Vad gäller skola och förskola så finns skolan precis utanför husknuten och förskolan ligger i samma förening. Endast tre kvarter bort är det planerat för en av två uppgångar till den nya tunnelbanestationen i Barkarbystaden. Välkommen på visning! - 2 Badrum - Stor balkonger - Bra planlösning med ordentliga sovrum. - Närhet till förskolor och skolor.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande entré in till hall med goda avhängningsmöjligheter intill dörren. Här finner ni även garderob med mycket goda förvaringsmöjligheter, ljusa väggar och parkett på golv. Kök: Välutrustat och stilrent kök. Skåpluckor i vitt med bänkskiva som tillsammans med de kakelplattorna utgör en fin kontrast. Vitvaror bestående av fullstor kyl/frys, ugn, spishäll, köksfläkt, mikro och diskmaskin. Vardagsrum: Väldisponerat vardagsrum med öppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskaps del. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster och ytskikten i vardagsrummet utgörs av en snygg parkett samt vita målade väggar. Från vardagsrummet finner du även utgången till den härliga balkongen. Badrum: Toppfräscht och rymligt badrum med dusch. Ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. WC: Fräscht WC med handfat samt WC Sovrum: Sovrum med plats för stor säng och övrig möblering. Stort ljusinsläpp från fönster. Förråd ger gott om förvaringsutrymme. Sovrum: Intill vardagsrummet finner vi detta välplanerade sovrum. Ytskikt i form av en vacker parkett och vitmålade väggar. Möjlighet för extra sovrum: Plats för rofyllt sovrum med plats för säng.

Övriga utrymmen

Källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12 Cykelrum i trapphus 8, 9 och 12 Barnvagnsrum i samtliga trapphus

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiftenBredband. Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.

Uteplats/Balkong

Balkong, läge söder.

Bilplats

105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 13:30 - 14:00

Mån 20 Nov 18:30 - 19:00

Anmäl till visning

Adress

Karlslundsvägen 18 - Järfälla

Kommun

Järfälla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017

Boarea

92,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 7 (Våningsplan 1 av 7 (1 trappa). ) , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Barkarbystaden

Avgift

5 100 kr/mån

Ansvarig mäklare

Tevfik Can Cigel

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Tevfik Maila mig

Extra kontaktperson

Ender Karaman

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Ender Maila mig

Visning

Kom på visning!

Välkomna på öppen visning, ring mäklaren för tidigare visning.

2017-11-19 13:30:00 2017-11-19 14:00:00 40 Bostadsvisning Karlslundsvägen 18, Järfälla 59,4158574094068, 59,4158574094068 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Välkomna på öppen visning, ring mäklaren för tidigare visning.

2017-11-20 18:30:00 2017-11-20 19:00:00 40 Bostadsvisning Karlslundsvägen 18, Järfälla 59,4158574094068, 59,4158574094068 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Karlslundsvägen 18, Järfälla

Bostadsrätt, 4 rok, 92,5m2 Pris: 3 795 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0,5745% och andel av årsavgiften är 0,6377%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Barkarby Metropol

Lägenhetsnummer:

1-1107...

Antal lägenheter:

212

Antal lokaler:

1

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola