Karlslundsvägen 18, Järfälla

2 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Karlslundsvägen 18 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  43m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 8 (Våningsplan 1 av 8. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok

  Område

  Barkarbystaden

  Avgift

  2 528 kr/mån

  Värme och Kallvatten

  Utgångspris

  2 195 000 kr

  51 047 kr/m2

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Bli först att flytta in i denna välplanerade 2:a om 43 kvm. Lägenheten har en öppen och social planlösning som inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Härligt badrum med kakel och klinker samt dusch. Bra förvaring. Eftertraktat läge med närhet till Barkarbystaden handelsplats. Här bor du helt enkelt i en nybyggd lägenhet med ytskikt och utrustning i världsklass endast ett stenkast från service och kommunikationer. Kan du dessutom vänja dig vid tanken att endast ha ett par minuters promenad till den framtida tunnelbanan, så är det definitivt lägenheten för dig. Har du letat länge och känner dig väl värd att hitta fram? Välkommen hem till Karlslundsvägen 18.

  Ansvarig mäklare

  Ender Karaman

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0736-473 596

  ender.karaman@lansfast.se Läs mer om Ender

  Extra kontaktperson

  Rico Cigel

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0702-145 147

  rico.cigel@lansfast.se Läs mer om Rico

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring i garderober. Säkerhetsdörr. Kök Ljust och härligt kvalitets kök. Fläkt från Franke. Utrustning består av induktionshäll, ugn, diskmaskin, fläkt och kyl/frys. Vardagsrum: Härligt ljusinsläpp social- och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrum: Stort sovrum med plats för en stor dubbelsäng. Här finns också möjlighet att inreda förrådet till en fin walk-in-closet som ligger med ingång från sovrummet.. Badrum Heklaklat badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin, handfat, spegel, WC och dusch.

  Övriga utrymmen

  Källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12 Cykelrum i trapphus 8, 9 och 12 Barnvagnsrum i samtliga trapphus

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften

  Bredband

  Bredband. Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.

  Uteplats/Balkong

  Fransk balkong, läge nordost.

  Bilplats

  105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  147 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  103 kr/månad

  Uppgifterna är schablonberäknade

  Andel i föreningen:

  0,3059%

  Andel av årsavgift:

  0,32%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Barkarby Metropol

  Lägenhetsnummer:

  1-1001

  Antal lägenheter:

  212

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Allmänt om föreningen Brf Barkarby Metropol Antal lägenheter i förening 212 Byggår: 2017 Uppvärmning: Fjärrvärme Hiss: Ja Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften. Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat. 105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum i trapphus 8, 9 och 12. Barnvagnsrum i samtliga trapphus.  Gemensamma utrymmen:  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor