Månadsvägen 22, Järfälla

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Månadsvägen 22 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1961

  Boarea

  64m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 0 (Våningsplan 1. )

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Västerby

  Avgift

  4 098 kr/mån

  Fast pris. Ring mäklaren för visning, först till kvarn. Välkomna. Oftast tar det ett bra tag att bo in sig i ett nytt hem. Men inte alltid. På entréplan på Månadsvägen 22 finns undantaget som bekräftar regeln, i en lägenhet där ni känner er hemma redan från allra första ögonblicket. Hallen tar fasta på att en lägenhet aldrig får en andra chans att göra ett bra första intryck. Hemtrevligt och välkomnande är den spontana reflektionen, och oavsett om ni fortsätter till vänster, höger eller rakt fram kommer ni att märka att hallen inte kommer med tomma löften. Till vänster har ni ett riktigt bra sovrum med plats för dubbelsäng samt ett stort och trevligt vardagsrum. Rakt fram ligger sedan ett trevligt och nyligen stambytt badrum.Till höger hittar ni lägenhetens självklara medelpunkt, ett välplanerat kök med rejäla arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter samt utgång till en härlig uteplats. I anslutning till köket har ni även ett sovrum med en praktisk klädkammare. Lägenheten ligger i populära och lugna Västerby. Området har gott om gratisparkering och ligger nära pendeltåg och centrum. I området finns dessutom matbutik, restauranger och servicebutiker. Sextiofyra hemtrevliga kvadratmeter, med plats för umgänge, vila och arbete. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Rico Cigel

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0702-145 147

  rico.cigel@lansfast.se Läs mer om Rico

  Extra kontaktperson

  Joel Nylund

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0702-084 976

  joel.nylund@lansfast.se Läs mer om Joel

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Ljus och välkomnande hall med gott om plats för både avhängning och förvaring. Laminatgolv, målade väggar samt garderober. Kök: Fint renoverat kök med ljusa köksluckor samt kakel ovan diskbänk. Laminatgolv, ljusa väggar, ugn, spishäll, fläkt, kyl/frys, matplats för 4 personer samt utgång till uteplats. Badrum: Stambytt och fräscht badrum i toppskick! Vardagsrum: Stort vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp. Laminatgolv samt målade väggar. Sovrum: Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Laminatgolv, målade väggar. Sovrum: Rymligt sovrum med egen klädkammare. Genomgående laminatgolv utan trösklar inlagt 2016. Köket är från 2016 med diskmaskin. Skjutgarderob från 2017. Uteplats nybyggd 2017.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd, samlingslokal och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1961

  Uteplats/Balkong

  Stor uteplats.

  Bilplats

  Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. Gott om gratisparkering i området. Finns bra parkeringsmöjligheter på gatan, alternativt Norrby parkeringen för en kostnad för 500:- per år.

  Övrigt

  Finns ett grovsoprum som har öppet 2 dgr i veckan.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,22087%

  Andel av årsavgift:

  0,22087%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  49

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor