Månadsvägen 65, Järfälla

Bostadsrätt, 3 rok, 69m2 Pris: 2 295 000 kr

Oftast tar det tid att känna sig hemma i sitt nya hem, men inte alltid. Två trappor upp på Månadsvägen 65 finns undantaget som bekräftar avvikelsen, i en lägenhet där ni känner er hemma redan från allra första ögonkastet. Hemtrevligt och välkomnande är den spontana reflektionen, och oavsett om ni fortsätter in till vänster, höger eller rakt fram kommer ni att märka att hallen inte kommer med tomma löften. Till höger har ni ett riktigt fräscht vardagsrum med utgång till en härlig balkong. I anslutning till vardagsrummet har ni ett stort sovrum med en praktisk klädkammare. Rakt fram ligger sedan ett trevligt stambytt badrum med helkaklade väggar och dusch. In till vänster hittar ni lägenhetens självklara medelpunkt, ett välplanerat renoverat kök med rejäla arbetsytor, och bra förvaringsmöjligheter. Precis till vänster om hallen så finner ni den stora master bedroom med plats för dubbelsäng och annat därtill. Det genomgående parkettgolvet har nyligen lagts i hela lägenheten samt ny målade väggar. Lägenheten ligger i populära och lugna Västerby, ett området med goda gratisparkeringsmöjligheter, nära till pendeltåg, bussterminal och centrum. I området finns dessutom matbutiker, restauranger och servicebutiker. 69 kvadratmeter, med plats för umgänge, vila och arbete. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och välkomnande hall med gott om plats för både avhängning och förvaring. Nylagt parkettgolv och vitmålade väggar Kök: Snyggt renoverat kök med gott om plats för förvaring och arbetsyta. Kyl/frys, häll, ugn, mikrovågsugn samt köksfläkt. Samtlig elektronik är integrerat och inbyggt i köket. Badrum: Genomgående kakel i det nyligen stambytta badrummet. Duschhörna, WC, handfat samt golvvärme. Vardagsrum: Stort härligt vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp, soffbord och andra vardagsrumsmöbler. Parkettgolv samt vit målade väggar. Sovrum1: Mysigt sovrum med plats för stor dubbelsäng. Parkettgolv samt vit målade väggar. Sovrum2: Rymligt sovrum med praktisk klädkammare i direkt anslutning till sovrummet. Goda förvaringsmöjligheter och kan även användas som kontor med skrivbord, bokhylla och dokumenthanterare. Parkettgolv samt vit målade väggar.

Övriga utrymmen

Det finns förråd och tvättstuga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1961

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabel-TV-nät. Leverantör: Com Hem.Internet: Via fast lina. Leverantör: Com Hem eller Bredbandsbolaget.

Uteplats/Balkong

Balkong, läge sydväst.

Bilplats

Boendeparkering bakom bom (norrbyparkeringen) med passerkort och ej egenhyrd p-plats (300kr/år) . Avgiftsfri gatuparkering finns i hela området.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 12:00 - 12:30

Mån 20 Nov 18:30 - 19:00

Anmäl till visning

Adress

Månadsvägen 65 - Järfälla

Kommun

Järfälla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1961

Boarea

69m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 4 (Våningsplan 3 av 4. ) , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Västerby

Avgift

4 555 kr/mån

Värme, vatten och kabel-TV

Ansvarig mäklare

Ender Karaman

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Ender Maila mig

Extra kontaktperson

Tevfik Can Cigel

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Tevfik Maila mig

Visning

Kom på visning!

Öppen visning - Kontakta mäklare för tidigare visning

2017-11-19 12:00:00 2017-11-19 12:30:00 40 Bostadsvisning Månadsvägen 65, Järfälla 59,42216302, 59,42216302 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Öppen visning - Kontakta mäklare för tidigare visning

2017-11-20 18:30:00 2017-11-20 19:00:00 40 Bostadsvisning Månadsvägen 65, Järfälla 59,42216302, 59,42216302 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Månadsvägen 65, Järfälla

Bostadsrätt, 3 rok, 69m2 Pris: 2 295 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0,24543% och andel av årsavgiften är 0,24543%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-08-30

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Västerby

Lägenhetsnummer:

233

Antal lägenheter:

467

Antal lokaler:

20

Information:

Bostadsrättsföreningen Västerby ligger i västra Jakobsberg. Föreningen bildades 1961 då de första lägenheterna ställdes färdiga. Den omfattar idag fem huskroppar – A-, B-, G-, H-I och K-huset. Idag finns 467 lägenheter i föreningen, dessutom finns ett tjugotal lokaler som hyrs ut för olika ändamål. Dessutom har föreningen tillgång till en lummig och grön innergård med flera lekplatser för barnen. Föreningen har en klubblokal som kan hyras av medlemmarna där man kan spela pingis och biljard. Föreningens egen PUB 81 kan man hyra för t.ex. barnkalas eller uppvaktningar. Lokalen är utrustad med kök, bar och det man kan behöva för både kalas som fest. Bord och stolar finns så lokalen kan även användas för utbildningar eller föredrag. I övrigt så finns en tennisbana på Norrbyparkeringen, boulebana och grillplats vid bersån samt en bollplan, som blir isbana vid lämplig väderlek. Dessutom har föreningen tillgång till en lummig och grön innergård med flera lekplatser för barnen. Tvättstugor finns på följande adresser: Månadsvägen 18, 26, 33, 65, 75 och Veckovägen 4, 32, 44. Spontantvättmaskiner finns i anslutning till grovtvättstugorna.

Föreningen har precis gjort klart ett stambyte och i samband med det även uppdaterat elen till 3-fas. Föreningen kommer därför höja avgiften med 3% under 2018.

Under 1990-talet lät föreningen renovera badrummen. Tvättstugor renoverades 2002. Föreningen bytte ut samtliga fönster till 3-glas 2004/2005. Balkongerna är renoverade. Utbyte av föreningens fläktar utfördes 2013. Stambyte genomfört 2016-2017.

Föreningen är ansluten till Com Hem AB. Föreningen svarar för underhåll av Kabel-TV-nätet genom avtal med Com Hem AB. Där i ingår basutbudet. Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget. Internetuttag finns framdraget till varje lägenhet.

Spekulanter på detta objekt uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningen för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten.

Energideklaration

Energikonsumtion:

136 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola