Månadsvägen 65, Järfälla

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 69m2 Pris: 1 995 000 kr - Budgivning pågår

Oftast tar det tid att känna sig hemma i sitt nya hem, men inte alltid. Två trappor upp på Månadsvägen 65 finns undantaget som bekräftar avvikelsen, i en lägenhet där ni känner er hemma redan från allra första ögonkastet. Hemtrevligt och välkomnande är den spontana reflektionen, och oavsett om ni fortsätter in till vänster, höger eller rakt fram kommer ni att märka att hallen inte kommer med tomma löften. Till höger har ni ett riktigt fräscht vardagsrum med utgång till en härlig balkong. I anslutning till vardagsrummet har ni ett stort sovrum med en praktisk klädkammare. Rakt fram ligger sedan ett trevligt stambytt badrum med helkaklade väggar och dusch. In till vänster hittar ni lägenhetens självklara medelpunkt, ett välplanerat renoverat kök med rejäla arbetsytor, och bra förvaringsmöjligheter. Precis till vänster om hallen så finner ni den stora master bedroom med plats för dubbelsäng och annat därtill. Det genomgående parkettgolvet har nyligen lagts i hela lägenheten samt ny målade väggar. Lägenheten ligger i populära och lugna Västerby, ett området med goda gratisparkeringsmöjligheter, nära till pendeltåg, bussterminal och centrum. I området finns dessutom matbutiker, restauranger och servicebutiker. 69 kvadratmeter, med plats för umgänge, vila och arbete. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och välkomnande hall med gott om plats för både avhängning och förvaring. Nylagt parkettgolv och vitmålade väggar Kök: Snyggt renoverat kök med gott om plats för förvaring och arbetsyta. Kyl/frys, häll, ugn, mikrovågsugn samt köksfläkt. Samtlig elektronik är integrerat och inbyggt i köket. Badrum: Genomgående kakel i det nyligen stambytta badrummet. Duschhörna, WC, handfat samt golvvärme. Vardagsrum: Stort härligt vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp, soffbord och andra vardagsrumsmöbler. Parkettgolv samt vit målade väggar. Sovrum1: Mysigt sovrum med plats för stor dubbelsäng. Parkettgolv samt vit målade väggar. Sovrum2: Rymligt sovrum med praktisk klädkammare i direkt anslutning till sovrummet. Goda förvaringsmöjligheter och kan även användas som kontor med skrivbord, bokhylla och dokumenthanterare. Parkettgolv samt vit målade väggar.

Övriga utrymmen

Det finns förråd och tvättstuga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1961

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabel-TV-nät. Leverantör: Com Hem. Internet: Via fast lina. Leverantör: Com Hem eller Bredbandsbolaget.

Uteplats/Balkong

Balkong, läge sydväst.

Bilplats

Det finns fri parkering i området med undantag för sk. städdagar. Norrbyparkeringen finns vid Coop och står till förfogande men ett parkeringstillstånd måste anskaffas för 500 kr (2017) som då är knuten till lägenheten. En bricka för inpassering behövs.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tis 23 Jan 18:10 - 18:40

  Anmäl till visning

  Adress

  Månadsvägen 65 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1961

  Boarea

  69m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 4 (Våningsplan 3 av 4. ) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Västerby

  Avgift

  4 692 kr/mån

  Värme, vatten och kabel-TV

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  2 000 000 kr

  28 986 kr/m2

  B2 16/01 kl: 12:57 - 2 000 000 kr

  B1 16/01 kl: 11:56 - 1 995 000 kr

  Visa alla bud

  Ansvarig mäklare

  Ender Karaman

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0736-473 596

  ender.karaman@lansfast.se Läs mer om Ender

  Extra kontaktperson

  Tevfik Can Cigel

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0707-425293

  tevfik.cigel@lansfast.se Läs mer om Tevfik

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning - Kontakta mäklare för tidigare visning

  2018-01-23 18:10:00 2018-01-23 18:40:00 40 Bostadsvisning Månadsvägen 65, Järfälla 59,42216302, 59,42216302 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Månadsvägen 65, Järfälla

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 69m2 Pris: 1 995 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,24543% och andel av årsavgiften är 0,24543%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-08-30

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Västerby

  Lägenhetsnummer:

  233

  Antal lägenheter:

  467

  Antal lokaler:

  20

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Västerby ligger i västra Jakobsberg. Föreningen bildades 1961 då de första lägenheterna ställdes färdiga. Den omfattar idag fem huskroppar – A-, B-, G-, H-I och K-huset. Idag finns 467 lägenheter i föreningen, dessutom finns ett tjugotal lokaler som hyrs ut för olika ändamål. Dessutom har föreningen tillgång till en lummig och grön innergård med flera lekplatser för barnen. Föreningen har en klubblokal som kan hyras av medlemmarna där man kan spela pingis och biljard. Föreningens egen PUB 81 kan man hyra för t.ex. barnkalas eller uppvaktningar. Lokalen är utrustad med kök, bar och det man kan behöva för både kalas som fest. Bord och stolar finns så lokalen kan även användas för utbildningar eller föredrag. I övrigt så finns en tennisbana på Norrbyparkeringen, boulebana och grillplats vid bersån samt en bollplan, som blir isbana vid lämplig väderlek. Dessutom har föreningen tillgång till en lummig och grön innergård med flera lekplatser för barnen. Tvättstugor finns på följande adresser: Månadsvägen 18, 26, 33, 65, 75 och Veckovägen 4, 32, 44. Spontantvättmaskiner finns i anslutning till grovtvättstugorna.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har precis gjort klart ett stambyte och i samband med det även uppdaterat elen till 3-fas. Föreningen kommer därför höja avgiften med 3% under 2018.  Gjorda renoveringar:

  Under 1990-talet lät föreningen renovera badrummen. Tvättstugor renoverades 2002. Föreningen bytte ut samtliga fönster till 3-glas 2004/2005. Balkongerna är renoverade. Utbyte av föreningens fläktar utfördes 2013. Stambyte genomfört 2016-2017.  TV/Internet:

  Föreningen är ansluten till Com Hem AB. Föreningen svarar för underhåll av Kabel-TV-nätet genom avtal med Com Hem AB. Där i ingår basutbudet. Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget. Internetuttag finns framdraget till varje lägenhet.  Annat:

  Spekulanter på detta objekt uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningen för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  136 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola