Parkvägen 14, Järfälla

3 150 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Parkvägen 14 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  72,5m2

  Areauppgifter enligt upplåtelseavtal

  Våning

  2 av 5 (Våningsplan 2 av 5. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Barkarbystaden

  Avgift

  4 010 kr/mån

  Värme och VA

  Utgångspris

  3 150 000 kr

  43 448 kr/m2

  VI HAR ÄVEN EXLUSIVA BILDER PÅ BOSTADEN, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR BILDERNA!

  Varmt välkomna till denna underbara bostad om 3 rok i expansiva Barkarbystaden. Här bor ni med ett perfekt läge precis invid stora torget med närhet till handelsområdet. Rymlig och välkomnande hall med bra plats för både avhängning och förvaring. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Två sovrum med gott om förvaring samt badrum. Du kan dessutom vänja dig vid tanken att endast ha ett par minuters promenad till den framtida tunnelbanan, så är det definitivt lägenheten för dig. Nu kan du få chansen att förvärva denna lägenhet och bli först att flytta in. Tillträdesdatum: 2018-08-23 Ring eller maila mig vid frågor eller intresse: Ender Karaman 073 647 35 96, ender.karaman@lansfast.se

  Ansvarig mäklare

  Ender Karaman

  Reg. Fastighetsmäklare

  0736-473 596

  ender.karaman@lansfast.se Läs mer om Ender

  Extra kontaktperson

  Tevfik Can Cigel

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-425293

  tevfik.cigel@lansfast.se Läs mer om Tevfik

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring i garderober samt i den anknytande förrådet. Här finns också möjlighet att inreda förrådet till en fin walk-in-closet. Kök: Ljust och härligt kvalitets kök från Marbodal och med vitvaror från Siemens. Fläkt från Franke. Utrustning består av induktionshäll, ugn, diskmaskin, fläkt och kyl/frys. Vardagsrum: Social- och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck och utgång till balkong med söderläge. Sovrum: Stort sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng. Sovrum: Välplanerat sovrum med plats för säng samt nattduksbord. Badrum Helklaklat badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin, handfat, spegel, WC och dusch.

  Övriga utrymmen

  Källsorteringsrum Cykelrum Barnvagnsrum

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften

  Bredband

  Bredband. Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.

  Uteplats/Balkong

  Balkong, läge nordväst.

  Bilplats

  105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

  Övrigt

  Överlåtelseavgift och Pantsättningsavgift betalas av köpare eller säljare.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Elkostnad:

  233 kr

  Vatten/avlopp:

  163 kr

  Uppgifterna är schablonberäknade

  Andel i föreningen:

  0,4775%

  Andel av årsavgift:

  0,5014%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Barkarby Metropol

  Lägenhetsnummer:

  2-1203

  Antal lägenheter:

  212

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor