Parkvägen 5, 2tr, Järfälla

Bostadsrätt, 2 rok, 49m2 Pris: 2 395 000 kr

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välkommen till denna perfekt planerade tvåa med fönster i två väderstreck. Öppen och lättmöblerad planlösning, utgång till balkong med eftermiddag och kvällssol från vardagsrummet. 3050:- i avgiften ingår Värme, vatten, kabel-tv, internet, IP telefoni, extra förråd. Inflyttning mars 2018. Kontakta mäklaren för med information.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Säkerhetsdörr och förvaring i garderober, städskåp finns. Kök: Stilrent och fullt utrustat kök med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikro, varmluftsugn samt induktionshäll. Vardagsrum: Parkettgolv och ljusmålade väggar. Öppen planlösning och utgång till balkong. Fönster i två väderstreck., Badrum: Kaklade väggar och klinkergolv. Duschhörna med väggar av glas. Tvättställ med kommod och kombinerad tvättmaskin/torktumlare (kombimaskin). Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring. Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita och fönsterbänkar är av natursten. Garderoberna är inredda med hylla och klädstång. Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet.

Övriga utrymmen

Det finns förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät.Bredband.

Uteplats/Balkong

Balkong, läge väster. Eftermiddag och kvällssol.

Bilplats

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Parkvägen 5, 2tr - Järfälla

Kommun

Järfälla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2018

Boarea

49m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 0 (Våningsplan 2. ) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Barkarbystaden

Avgift

3 050 kr/mån

3050:- i avgiften ingår Värme, vatten, kabel-tv, internet, IP telefoni, extra förråd,

Ansvarig mäklare

Tevfik Can Cigel

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Tevfik Maila mig

Extra kontaktperson

Ender Karaman

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Ender Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Parkvägen 5, 2tr, Järfälla

Bostadsrätt, 2 rok, 49m2 Pris: 2 395 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

1,2069% och andel av årsavgiften är 1,2069%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Flyga

Lägenhetsnummer:

02-1103

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola