Parkvägen 6, Järfälla

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Parkvägen 6 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  91m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 4 (Våningsplan 4 av 4. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Barkarbystaden

  Avgift

  5 062 kr/mån

  Nyproducerad och välplanerad gavellägenhet med balkong på 12kvm i västerläge. Belägen HÖGST upp i huset och endast ett stenkast från Barkarby Quality Outlet och kommunikation. Lägenheten präglas av material av hög klass och bra förvaring. Balkong i perfekt solläge samt hiss. Nu kan du få chansen att förvärva denna lägenhet och bli först att flytta in.

  Ansvarig mäklare

  Kim Kyllönen

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-49 51 83

  kim.kyllonen@lansfast.se Läs mer om Kim

  Extra kontaktperson

  Rico Cigel

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0702-145 147

  rico.cigel@lansfast.se Läs mer om Rico

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Välkomnande entré in till hall med goda avhängningsmöjligheter intill dörren. Ljusa väggar och parkett på golv. Kök: Välutrustat och stilrent kök. Skåpluckor i vitt med bänkskiva som tillsammans med de kakelplattorna utgör en fin kontrast. Rostfria vitvror bestående av fullstor kyl/frys, ugn, spishäll, köksfläkt, mikro och diskmaskin. Vardagsrum: Väldisponerat vardagsrum med öppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskaps del. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster och ytskikten i vardagsrummet utgörs av en snygg parkett samt vita målade väggar. Från vardagsrummet finner du även utgången till den härliga balkongen. Badrum: Toppfräscht och rymligt badrum med dusch. Ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. WC: Fräscht WC med handfat samt WC Sovrum: Sovrum med plats för stor säng och övrig möblering. Stort ljusinsläpp från fönster. Förråd ger gott om förvaringsutrymme. Sovrum: Intill vardagsrummet finner vi detta välplanerade sovrum. Ytskikt i form av en vacker parkett och vitmålade väggar. Möjlighet för extra sovrum: Plats för rofyllt sovrum med plats för säng.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften

  Bredband

  Bredband. Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.

  Uteplats/Balkong

  Balkong, läge väster.

  Bilplats

  105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  557 kr/månad

  Elkostnad:

  271 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  286 kr/månad

  Total driftkostnad:

  557 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,6303%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Barkarby Metropol

  Lägenhetsnummer:

  2-1401

  Antal lägenheter:

  212

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Allmänt om föreningen Brf Barkarby Metropol Antal lägenheter i förening 212 Byggår: 2017 Uppvärmning: Fjärrvärme Hiss: Ja Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften. Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat. 105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum i trapphus 8, 9 och 12. Barnvagnsrum i samtliga trapphus.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor