Teknikvägen 121, Järfälla

Bostadsrätt, 6 rok, 127,5m2 Pris: 2 495 000 kr

Tillfälle att skapa sig ett drömboende! Här erbjuds ett rymligt boende om 127,5 kvm, hörnläge, dubbla uteplatser och välplanerade kvadratmeter för hela familjen. Lägenheten som tidigare varit om 6 rok är ombyggd till 5 rok för att skapa ett större kök med plats för sociala tillställningar. Vidare erbjuder lägenheten 4 stycken ordentliga sovrum, Wc och badrum samt en stor möblerbar hall, perfekt som arbetshörna. Uteplats på framsidan i anslutning till vardagsrum med gott om plats för mathörna och kanske lite blommor eller kryddor. Den andra uteplatsen nås från det stora sovrummet där man kan avnjuta morgonkaffet. Här bor man med enkelheten av en bostadsrätt men med radhuskänslan. På Teknikvägen bor du nära det mesta samtidigt som natur och vatten ligger precis runt knuten. Till pendeltåget tar det endast 10-15 minuter att gå och för den som hellre tar bussen så finns hållplats endast ett stenkast bort. I området finns förskola och det är väldigt nära till Kolarängskolan samt Bonäsbadet.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hallen. En välkomnande hall där man kommer rakt in i hjärtat av lägenheten. Här har man tagit ner en vägg för att öppna upp lägenheten och hallen. Här finns det gott om förvaring såväl i garderober som i klädkammare. Tapet på väggar och klinkergolv. Till vänster sett i hallen har man de sociala ytorna och köket, till höger har man sovrumsdelen med de 4 sovrummen samt den inre hallen. Sovrummen Lägenheten erbjuder idag 4 stycken sovrum som alla ligger samlade i samma del. Ett större sovrumme gott om plats för en dubbelsäng, från detta rum når man även den mindre uteplatsen med morgonsol. De andra tre sovrummen är rymliga och ungefär samma storlek, alla fria från insikt. Plats för säng och förvaring. Inre hall Utanför sovrummen har man den inre hallen som lämpar sig perfekt för en arbetshörna. Badrum Badrummet är rymligt med bra arbetsytor ovan tvättmaskin och torktumlare. Helkaklat med dusch, handdukstork samt tvättställ. Wc Intill det stora badrummet ligger lägenhetens wc/gästtoalett. Målade väggar och plastmatta på golv. Högskåp för förvaring. Kök Stort rymligt kök med plats för det stora sällskapet. Här har man öppnat upp det rum som tidigare var rum nummer 6 i lägenhten. Detta skapar en otrolig rymd med plats för sociala tillställningar. Här kan man verkligen utforma sitt drömkök. Vardagsrum Vägg i vägg med köket ligger det ljusa lättmöblerade vardagsrummet. Parkettgolv och ljus tapet på väggarna. Här finns även access, via altandörr till lägenhetens stora terrass. Här kan man varma eftermiddagar duka upp och njuta av middagen. Stor markis för de dagar man inte önskar solens påhälsningar

Övriga utrymmen

Föreningen har flera lokaler för de boende. Gym Snickeriverkstad Vävstuga Bastu Cykelförråd Gästrum Samlingslokal Skyddsrum Förråd

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1981

TV & Internet

Bredband via fibernät (10 eller 100 Mbit) från Bredbandsbolaget finns installerat i alla lägenheter. För inkoppling krävs avtal med Bredbandsbolaget. Kontakta Bredbandsbolagets kundtjänst via länken nedan. Det finns även möjlighet till bredband från Com Hem via TV–uttaget. Kontakta bolagets kundtjänst. Bredbandsbolaget Com Hem 

Uteplats/Balkong

2 stycken uteplatser som tillhör lägenheten.

Bilplats

Gästparkering Finns på utomhusparkeringarna vid Teknikvägen och Turbingränd. Avgift betalas i automat Garage Varje lägenhet får disponera max en garageplats med undantag för några som från föreningens start har avtal om två platser. Dessutom finns några långa platser för två bilar s.k. dubbelplatser Parkering utomhus Det finns 101 P-platser utomhus, en del av dem med uttag för motorvärmare. Av säkerhetsskäl får inte kabeln till motorvärmaren lämnas kvar i elstolpen. Observera att P-platsen ej är kopplad till bostaden och att platsen återgår till kön vid avflyttning!

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 11:00 - 11:30

Anmäl till visning

Adress

Teknikvägen 121 - Järfälla

Kommun

Järfälla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1981

Boarea

127,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 3 , Hiss finns

Rum

6 rok varav 4 sovrum

Område

Kallhäll

Avgift

7 210 kr/mån

I avgiften ingår Tv-basutbud

Utgångspris

2 495 000 kr

19 569 kr/m2

Ansvarig mäklare

Oscar Larsson

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Oscar Maila mig

Extra kontaktperson

Joel Nylund

Registrerad Fastighetsmäklare

Läs mer om Joel Maila mig

Visning

Kom på visning!

2017-11-19 11:00:00 2017-11-19 11:30:00 40 Bostadsvisning Teknikvägen 121, Järfälla 59,4662565015023, 59,4662565015023 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Teknikvägen 121, Järfälla

Bostadsrätt, 6 rok, 127,5m2 Pris: 2 495 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

675 kr/månad

Hushållsel:

675 kr

Värme och vatten ingår i månadsavgift

Andel i föreningen:

0,42144% och andel av årsavgiften är 0,42144%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Kolarängen

Lägenhetsnummer:

61-2120-2-237-6

Antal lägenheter:

319

Antal lokaler:

0

Information:

Brf Kolarängen bildades 1980 och ligger i Järfälla kommun, med vacker utsikt över Mälaren. I föreningen finns 319 lägenheter. Bostäderna är uppdelade på två områden, Teknikvägen och Turbingränd. Brf Kolarängen tillhör HSB norra stor Stockholm.

Spekulanter på detta objekt uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningen för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten. Besök gärna föreningens hemsida: http://www.kolarangen.se/

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola