Agavägen 6, 5 tr, Lidingö

Bostadsrätt, 3 rok, 59m2 Pris: 2 995 000 kr

Renoverad trea högt upp i huset helt utan insyn och med balkong i bästa sydvästläge

VISNING SÖNDAG 19/11 KL. 11:00-11:30! Totalrenoverad och välplanerad 3:a med stilrena materialval. Stora fönsterpartier i kombination med en genomgående planlösning ger ett otroligt fint ljusinsläpp. Trevligt läge högt upp i huset helt utan insyn och med utsikt över föreningens grönskande innergård. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall som är möblerbar, ett vardagsrum som ligger i en öppen social planlösning mot Vedumköket från 2012, två bra sovrum samt ett modernt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Lägg dessutom till en möblerbar balkong i bästa sydvästläge näst högst upp i huset helt utan insyn och du blir snabbt bekväm med tanken på att det här kan bli din näst drömbostad. Fräscha ytskikt i vitmålade väggar samt ett fint golv som är genomgående i hela lägenheten. På bekvämt promenadavstånd nås såväl Lidingöbanan som bussar som tar er till Stockholms innerstad. Välsorterade ICA Kvantum och övrig intilliggande service nås på bekvämt avstånd från bostaden. Välkomna på visning.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Kliv in genom den trygga säkerhetsdörren och ni möts av en hall med vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Rakt fram ihall finns en hatthylla för avhängning. Vardagsrum: Från hallen når ni vardagsrummet som har samma fina trägolv som hallen och vitmålade väggar. Här ges plats för umgänge tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den möblerbara balkongen i sydvästläge. Balkong: Möblerbar balkong högt upp i huset helt utan insyn. Här får ni många soltimmar tack vare sydvästläge. Utsikt över föreningens grönskande innergård. Sovrum 1: Väl tilltaget sovrum med plats för såväl dubbelsäng som tillhörande möblemang. En garderobsvägg ger bra förvaringsutrymmen. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är även här målade i vitt. Sovrum 2: Det andra sovrummet har fönster mot gården. Idag används detta rum som barnrum men kan också användas som kontor. På golvet ligger samma fina parkett som i övriga rum och väggarna är målade i vitt. Kök: Vedumkök med gott om plats till förvaring i skåp med vita släta luckor. Goda arbetsytor inbjuder till matlagning. Stänkskydd av glas ovan spotlightsbelysta bänkskivor av laminat. Köket är i övrigt utrustat med: glaskeramikhäll, ugn, integrerad diskmaskin, fläkt samt kyl/frys. Badrum: Stort badrum som har ljusa helkaklade väggar samt klinker på golv. Här finns en praktisk arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare samt extra badrumsskåp på väggen. Badrummet är i övrigt utrustat med: duschplats med vikvägg av glas, vägghängd WC, handdukstork, handfat, samt spegelskåp. Övrigt: Tillträde enligt överenskommelse.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. I källaren finns även tvättstugan som är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. Cykelrum och barnvagnsrum finns mellan port 10 och 12.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1966

Ombyggnadsår 2011/2012. Omfattande renovering av fastigheten 2011/2012.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal digital. För information se; www.canaldigital.se.Bredband. Leverantör: Ownit Broadband. För information se; www.ownitkabeltv.se.

Uteplats/Balkong

Möblerbar balkong i högt och fritt sydvästläge helt utan insyn.

Bilplats

10 platser finns längs med entréerna på Agavägen 4-12 till en hyra om 400 kr/mån. F.n kö. Garageplats i området går att hyra av John Mattsson till en kostnad av 450-650 kr/mån.

Övrigt

På kort gångavstånd till såväl Lidingöbanan och bussar som till välsorterade mataffärer och övrig service finns eftersökta Agavägen. Ypperliga kommunikationer med Lidingöbanan från station Larsberg till Ropsten, där byte till tunnelbana finns. Med bil tar det ett par minuter till Ropsten och cirka 10 minuter till centrala Stockholm. Närmaste mataffär är ICA Kvantum, mitt emot fastigheten. Även Willy's, som ligger granne med Dahlénhallen, finns i närområdet. Övrig service i området är apotek, gym, frisör, bank och restauranger.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 11:00 - 11:30

Anmäl till visning

Adress

Agavägen 6, 5 tr - Lidingö

Kommun

Lidingö

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1966

Boarea

59m2

Areauppgifter enligt säljare och bostadsrättsföreningen

Våning

5 av 6 (Våningsplan 5 av 6 (5 trappor). ) , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Larsberg

Avgift

3 196 kr/mån

I avgiften ingår värme & vatten

/Utgångspris

2 995 000 kr

50 763 kr/m2

Ansvarig mäklare

Jonas Persson

Fastighetsmäklare

Läs mer om Jonas Maila mig

Extra kontaktperson

Oscar Eriksson

Fastighetsmäklare

Läs mer om Oscar Maila mig

Visning

Kom på visning!

Öppen visning - Välkomna!

2017-11-19 11:00:00 2017-11-19 11:30:00 40 Bostadsvisning Agavägen 6, 5 tr, Lidingö 59,3497543526119, 59,3497543526119 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Agavägen 6, 5 tr, Lidingö

Bostadsrätt, 3 rok, 59m2 Pris: 2 995 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

475 kr/månad

Försäkring:

125 kr

Hushållsel:

350 kr

Personer i hushållet: 3

Andel i föreningen:

0,94%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-03

Byggnad

Fönster:

2-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Lidingöfyren

Lägenhetsnummer:

6:1501

Antal lägenheter:

109

Antal lokaler:

0

Information:

Brf Lidingöfyren består av 109 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Huset byggdes 1966. Invändigt byggdes bostadsrätter 2012 och i samband med det genomgick huset en totalrenovering. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening). Det finns i dagsläget inga beslut på kommande avgiftsförändringar (2017-10-11). Det finns i dagsläget inga beslut på kommande renoveringar (2017-10-11). Förening godkänner delat ägande. Juridisk person godkänns ej som medlem i föreningen.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Fastum, www.fastum.se.

Energideklaration

Energikonsumtion:

134 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola