Högnäsvägen 1, 1 tr, Lidingö

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 80m2 Pris: 3 495 000 kr

Välplanerad lägenhet med öppen planlösning samt södervänd balkong

En trappa upp i huset på populära Högnäsvägen finner ni denna välplanerade lägenhet. Renoverat kök från Marbodal som ligger i en öppen social planlösning mot vardagsrummet. Gavelläge, omdragen el med jordfelsbrytare samt stambytt badrum och gäst-wc sätter tonen för denna hemtrevliga lägenhet. Generöst vardagsrum med utgång till solig södervänd balkong. Ett av sovrummen har egen ingång från trapphuset och lämpar sig därför som uthyrningsrum. Ett ytterligare plus är att samtliga fönster samt balkongdörren nyligen är bytta av föreningen. Stabil Brf med god ekonomi samt alla stora renoveringarna bakom sig. På Högnäsvägen 1 har du naturen precis in på knuten med promenadstråk i skogen samt närhet till Grönstaviken för bad och båtklubb. God närhet till Lidingö Golfklubb för den golfintresserade. Källängstorget erbjuder, restauranger, livsmedelsbutik och goda kommunikationer i form av buss 238 som tar dig till Lidingö Centrum och buss 203 till Ropstens T-bana. För den sportintresserade är det gångavstånd till Lidingövallen som är huvudarena för sommaridrott, konstfrusen hockeyrink med gott om tider för allmän åkning samt fotbollsplan i konstgräs. Anläggningen inrymmer även gym och löparbanor.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Kliv in genom porten och ta hissen upp till första våningen. Öppna sedan den trygga säkerhetsdörren och kliv in i lägenheten. Hall: Här möts ni av en möblerbar hall med gott om plats för förvaring tack vare en platsbyggd garderob samt en rymlig klädkammare. Målade väggar och en praktisk klinker på golvet. Sovrum 1: Väl tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng och för tillhörande möblemang. Sovrummet har egen ingång från trapphuset via säkerhetsdörr och lämpar sig därför bra som uthyrningsrum. Ljust laminatgolv och väggar som är målade i grått. Förvaring i form av platsbyggd garderob. Fönstret vetter mot väster och är helt utan insyn. Gäst-wc: Från sovrummet och från hallen nås denna stambytta gäst-wc. Ljusblått kakel som stänkskydd ovan handfat. I övrigt vitmålade väggar och ljusblå klinker på golvet. Sovrum 2: Även detta sovrum är rymligt och ger plats åt all önskvärd möblering. Väggarna är målade och på golvet ligger samma ljusa laminatgolv som i sovrum 1. Gott om plats för förvaring i form av fyra stycken platsbyggda garderober. Vardagsrum: Stort vardagsrum som ligger i en öppen social planlösning mot köket. Ljust målade väggar och ett golv som pryds av en vacker fiskbensparkett i original. Rummet har rejält med ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här finns utgång till balkongen. Balkong: Möblerbar balkong i soligt söderläge med trätrall på golv. Kök: Fräscht kök från Marbodal som renoverades 2010 med gott om plats för förvaring i skåp med vita luckor. Vitt kakel ovan spotlightsbelysta arbetsbänkar. Här finns en praktisk köksö med förvaring samt lösning för barstolar. På golvet ligger samma klinker som i hall. Köket är i övrigt utrustat med: glaskeramikhäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin och en integrerad kyl/frys. Badrum: Ett ljust och fräscht badrum som stambyttes 2002. Helkaklade väggar i vitt med en grå bård och en ljus klinker på golvet. Badrummet är i övrigt utrustat med: WC, handfat, dusch, badrumsskåp med spegel, handdukstork samt en tvättmaskin. Övrigt: Tillträde enligt överenskommelse.

Övriga utrymmen

Det finns 2 tvättstugor i föreningen. Båda tvättstugorna renoverades 2011 med nya maskiner. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett lite mindre matkällarförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1954

2015: Nya fasader på låghusen 2014: Byte av fönster och balkongdörrar 2013: Målning av trapphus 2012: Renovering och uppfräschning av lekplatsen och grillplatsen 2011: Renovering av tvättstugor 2010: Byte av värmeväxlare 2009: Montering av säkerhetsdörrar i samtliga lägenheter 2005: Renovering av balkonger 2002: Rörstambyte 2002: Renovering av badrum 2000: Renovering av hissar

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via kabelnätet. Leverantör: Comhem. Föreningen kommer att dra in fiber i fastigheten under våren 2018.

Uteplats/Balkong

Möblerbar balkong i soligt söderläge. Trätrall på golv.

Bilplats

Föreningen har 44 garageplatser och 27 p-platser med el-uttag för motorvärmare. Hyra för p-platser är 330kr/mån och garageplats kostar 660kr/mån. Kontakta styrelsen för kötid.

I trivsamma kvarter på Lidingös norra del ligger denna attraktiva bostad på Högnäsvägen 1. Lugna och gröna omgivningar med trevliga promenadstråk och gångavstånd till såväl Lidingö golfbana, Askrike båthamn samt småbåtshamnen vid Kyrkviken. För de löpintresserade finns mycket bra motionsspår tillgängliga vid Grönsta naturområde. I närområdet uppe vid Källängstorget finns service i form av matbutik, café, frisör och flera restauranger. På Näset finns såväl daghem, förskola, fritids som grundskola. I anslutning till fastigheten finns busshållplats. På 8 minuter tar ni er med buss 203 till Ropstens T-bana

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 28 Jan 12:30 - 13:00

  Anmäl till visning

  Adress

  Högnäsvägen 1, 1 tr - Lidingö

  Kommun

  Lidingö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1954

  Boarea

  80m2

  Areauppgifter enligt säljare och bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 5 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Näset

  Avgift

  4 002 kr/mån

  Inklusive värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

  Utgångspris

  3 495 000 kr

  43 688 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Jonas Persson

  Fastighetsmäklare

  070-984 00 74

  jonas.persson@lansfast.se Läs mer om Jonas

  Extra kontaktperson

  Oscar Eriksson

  Fastighetsmäklare

  070-984 00 77

  oscar.eriksson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning - Välkomna!

  2018-01-28 12:30:00 2018-01-28 13:00:00 40 Bostadsvisning Högnäsvägen 1, 1 tr, Lidingö 59,3720758046418, 59,3720758046418 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Högnäsvägen 1, 1 tr, Lidingö

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 80m2 Pris: 3 495 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  603 kr/månad

  Försäkring:

  193 kr

  Hushållsel:

  410 kr

  Andel i föreningen:

  1,0605% och andel av årsavgiften är 1,06093%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-07

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Stornäset 4

  Lägenhetsnummer:

  93

  Antal lägenheter:

  135

  Antal lokaler:

  5

  Allmänt om föreningen:

  Fastigheten Stornäset 4 bebyggdes 1954 och består av 135 st lägenheter (varav 16 stycken lägenheter är hyresrätter). Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening).  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har idag en god ekonomi med en låg belåningsgrad om ca 6 000 kr/kvm boarea. Föreningen har dessutom ett flertal hyresrätter kvar som får anses som ett dolt kapital. I dagsläget finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar (2017-12-08).  Gjorda renoveringar:

  Föreningen planerar att dra in fiber, rusta upp utemiljön samt att byta ut entréportar under våren 2018.  Annat:

  Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Fastighetsägarna Stockholm.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola