Larsbergsvägen 59, bv, Lidingö

Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 43,5m2 Pris: 3 000 000 kr

Äntligen en etta med balkong till salu på Larsbergsvägen 59

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Nu har ni möjlighet att förvärva denna ljusa lägenhet i populära Brf Ekbacken. Med en stor balkong i sydväst och stora fönsterpartier i varje rum får ni här en ljus lägenhet med utsikt mot grönska och vatten. Med ett stort kök med matplats, ett stort rum med alkov som kan göras om till ett sovrum, ett helkaklat badrum och en låg avgift så finns här alla förutsättningar för att trivas. Garageplats finns att hyra för endast 367 kr/månad. Garaget nås bekvämt direkt från hissen. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Larsbergsvägen 59 ligger i ett naturskönt område samtidigt som det mesta finns inom bekvämt avstånd från fastigheten. Ypperliga kommunikationer med buss 221 (direktbuss till Ropsten) som trafikerar Larsbergsvägen. Från Larsbergsbryggan går båten Sjövägen som tar er in mot stan.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns det två stycken tvättstugor varav den ena i huset, hobbyrum samt cykel- och barnvagnsrum. I föreningen finns också en gemensamhetslokal som heter 33:an. Den består av en större lokal som kan användas för föreningsmöten, gympa, pingis, bridge m m. I anslutning finns en köksdel och ett litet gym med bastu och duschar. Medlemmar kan hyra lokalen för egna sammankomster och fester.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1974

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem.

Ansluten till bredband. Leverantör: Comhem.

Uteplats/Balkong

Balkong: Stor möblerbar balkong i soligt sydvästläge med utsikt mot grönska och vatten.

Bilplats

Direkt via hissen nås föreningens garage. Här finns 160 st garageplatser som hyrs ut för 367 kr/månad. I garaget finns också en tvätthall med högtryckstvätt, dammsugare, kompressor och domkraft. Framför huset finns en gästparkering.

Övrigt

Välkomna till Larsbergsvägen 59, här finns allt på bekvämt avstånd. Ypperliga kommunikationer med buss 203, 233 och 221 som trafikerar Larsbergsvägen. Utöver bussarna finns även Lidingöbanan, station Larsberg eller båten Sjövägen, station Larsbergsbryggan. På bara några få minuter tar du dig snabbt och enkelt till Ropsten eller Lidingö centrum med dess utbud av butiker och service. Med bil tar det bara ett par minuter till Ropsten och knappt 15 minuter till Stockholms innerstad. Närmaste mataffärer finns på promenadavstånd och består av ICA Kvantum eller Willy's. Vid Larsbergstorget finns restaurang/pizzeria, tobak, småbutiker och Nordic Wellness gym. Grönskande omgivningar med fina promenad- och joggingstråk längs med vattnet. Sola på klipporna i Larsberg eller vid Bodal/Baggeby. För den som föredrar motionsslingor så finns Stockby motionsgård på cykelavstånd. För den sportintresserade finns Gångsätrahallen i närheten med både simhall, idrottshall och gym. Lite längre bort vid AGA finns även ett SATS-gym.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Larsbergsvägen 59, bv - Lidingö

  Kommun

  Lidingö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1974

  Boarea

  43,5m2

  Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

  Rum

  1 rok

  Område

  Larsberg

  Avgift

  1 538 kr/mån

  /Utgångspris

  3 000 000 kr

  68 966 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Oscar Eriksson

  Fastighetsmäklare

  070-984 00 77

  oscar.eriksson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Extra kontaktperson

  Maléne Olofsson

  Fastighetsmäklare

  070-984 00 78

  malene.olofsson@lansfast.se Läs mer om Maléne

  Visning

  Är du intresserad?

  Larsbergsvägen 59, bv, Lidingö

  Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 43,5m2 Pris: 3 000 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr

  Hushållsel:

  200 kr

  Andel i föreningen:

  0,27527% och andel av årsavgiften är 0,27527%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2016-04-06

  Pantsättningsavgift:

  445 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 113 kr

  betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1974

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Ekbacken nr 1

  Lägenhetsnummer:

  191 (kopia)

  Antal lägenheter:

  192

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Ekbacken nr 1 ligger i Larsberg på Lidingö. Föreningens fastighet består av två stycken huskroppar, byggda 1973-1974, med adresser Larsbergsvägen 33-59. I föreningens hus finns 192 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Föreningen bildades 1971 och är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening). Det är en mycket populär förening som anordnar en mängd olika aktiviteter för sina medlemmar så som olika friskvårdsaktiviteter och bridgespel.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har i dagsläget en mycket god ekonomi med en låg belåningsgrad om endast ca 450 kr/kvm boarea. Den goda ekonomin bidrar till att månadsavgiften samt avgiften för garageplats är väldigt låg. Man sänkte 2016-04-01 avgiften med 2,2%.  Gjorda renoveringar:

  I dagsläget finns inga beslut på kommande renoveringar (2016-04-07).  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  154 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola