Tivedsvägen 1, 3 tr, Lidingö

Bostadsrätt, 2 rok, 59m2 Pris: 2 495 000 kr

Renoverad tvåa högst upp i huset med balkong i västerläge

Välkommen till en renoverad och ljus lägenhet högst upp i huset helt utan insyn. Stilrent renoverat kök med full maskinell utrustning, genomgående ljusa fina golv och vitmålade väggar. Badrummet är fräscht och stambytt. Läget högst upp med en balkong i västerläge som ger kvällssol kan knappast bli bättre. Lägenheten är belägen i populära Brf Kolveden med välordnad ekonomi och alla stora renoveringar bakom sig. Föreningen har dessutom investerat i ett gym och en bastu/relax för sina medlemmar att nyttja. Det finns även en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra. På bekvämt promenadavstånd nås såväl matbutik som kommunikationer som tar er till centrum och in till stan.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus hall i vinkel med avhängningsmöjligheter i tre stycken garderober. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett laminatgolv. Hallen nås via tyst och trygg säkerhetsdörr. Vardagsrum: Stort vardagsrum med ett fantastiskt ljus tack vare stora fönsterpartier. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett laminatgolv. Från vardagsrummet nås balkongen. Balkong: Möblerbar balkong i bästa västerläge högst upp i huset med kvällssol. Sovrum: Väl tilltaget sovrum som rymmer en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Två dubbelgarderober för klädesförvaring. Även här är väggarna vitmålade och på golvet ligger ett laminatgolv. Kök: Renoverat stilrent kök med vita släta luckor och all maskinell utrustning. Vitt kakel som matchar snyggt med bänkskiva av ek. Matplats invid fönster i högt och fritt läge. Köket är i övrigt utrustat med: spishäll, integrerad ugn, fläkt, diskmaskin, integrerad mikro samt en kyl/frys. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett laminatgolv. Badrum: Stambytt och helkaklat duschrum med ett klinkergolv och vitt kakel med en bård. Fönster finns för ljusinsläpp och vädring. Badrummet är i övrigt utrustat med: WC, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel, duschplats samt tvättmaskin. Övrigt: Tillträde enligt överenskommelse.

Övriga utrymmen

Det finns ett källarförråd och ett matkällarförråd som hör till lägenheten. Tvättstuga finns i huset.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1951

2015: Renovering av de sista tvättstugorna. 2014: Badrumsfönster. 2013: Ny utomhusbelysning vid entréer. 2013: Bastu/Relax färdigställd på Kolmårdsvägen 63. 2013: Nytt gym på Kolmårdsvägen 51. 2010: Stamspolning. 2009: OVK. 2009: Energideklaration. 2009: Indragning av fibernät. 1995-1997: Stambyte. 1995-1997: Elstigare. 1995-1997: Renovering av fasader, balkonger och tak.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Open Universe/Comhem. För priser och utbud se www.openuniverse.se och www.comhem.seBredband genom fiber (1000 Mbit/s) eller Kabel-TV. Leverantör: Open Universe/Comhem. För priser och utbud se www.openuniverse.se och www.comhem.se

Uteplats/Balkong

Möblerbar balkong i bästa västerläge högst upp i huset med kvällssol.

Bilplats

Det finns 11 garageplatser som går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö. Det finns även 118 parkeringsplatser som går att hyra för 125 kr/mån. Till dessa är det för närvarande kö.

Övrigt

Lägenheten är belägen på Killingehöjden strax ovanför Killingeparken som är mycket populärt och barnvänligt med gångavstånd till Långängens naturreservat. Där anordnas skidspår på vintern och löpspår finns året om. Vid Kottlasjön finns badplats på sommaren och på vintern möjlighet till skridskoåkning. I området finns flertalet förskolor, Käppala skola (F-9), Ljungbackens skola (F-4), Långängens gård, Breviksbadet, Restaurang Bryggan och matvarubutik. Närhet till Gåshaga med båtförbindelse till Stockholm City eller till övriga skärgården. Pier 16 (hotell & restaurant) finns inom ca 10 minuters gångavstånd. Kommunikationer i form av Lidingöbanan tar er från Käppala till Ropsten på ca 17 minuter. Sedan norra länken öppnat tar man sig snabbt och smidigt till och från Lidingö avgiftsfritt..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Mån 20 Nov 17:30 - 18:00

Anmäl till visning

Adress

Tivedsvägen 1, 3 tr - Lidingö

Kommun

Lidingö

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1951

Boarea

59m2

Areauppgifter enligt säljare och bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 (Våningsplan 3 av 3 (3 trappor). ) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Käppala/Killinge

Avgift

3 069 kr/mån

Inklusive värme och vatten

/Utgångspris

2 495 000 kr

42 288 kr/m2

Ansvarig mäklare

Jonas Persson

Fastighetsmäklare

Läs mer om Jonas Maila mig

Extra kontaktperson

Oscar Eriksson

Fastighetsmäklare

Läs mer om Oscar Maila mig

Visning

Kom på visning!

Öppen visning - Välkomna!

2017-11-20 17:30:00 2017-11-20 18:00:00 40 Bostadsvisning Tivedsvägen 1, 3 tr, Lidingö 59,3538376848503, 59,3538376848503 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Tivedsvägen 1, 3 tr, Lidingö

Bostadsrätt, 2 rok, 59m2 Pris: 2 495 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0,499205%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-03

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Kolveden

Lägenhetsnummer:

1204

Antal lägenheter:

230

Antal lokaler:

16

Information:

Föreningen Brf Kolveden bildades 2005 och består av 230 lägenheter varav 19 är upplåtna med hyresrätt. Det finns även 16 lokaler. Föreningen har i dagsläget (2017-10-04) inga planer på att förändra avgiften. Juridisk person godtas ej som medlem i föreningen. Föreningen godkänner delat ägande, lägsta ägarandel är 10%. Föreningens medlemmar har tillgång till ett nybyggt gym beläget på Kolmårdsvägen 51. För att nyttja gymmet löser man ett medlemskap om 1 200 kr/år. Är man fler i hushållet kostar medlemskapet 600 kr/år för nästkommande person. På Kolmårdsvägen 41 finns en övernattningslägenhet som kan bokas av föreningens medlemmar till en kostnad om 400 kr/dygn. En helt ny bastu/relax har under 2013 färdigställts i källaren till port 63. Vill man nyttja bastun betalar man 600 kr/år och hushåll.

Energideklaration

Energikonsumtion:

122 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola