Ektorpsvägen 5A, 2 tr, Nacka

Bostadsrätt, 2 rok, 60m2 Pris: 2 850 000 kr

Stilren lägenhet från 2009 med ledig garageplats och hiss i huset!

Välkommen till Ektorpsvägen 5A, 2 tr och denna välplanerade lägenhet om 60 kvm. Hög standard med påkostade materialval och bra förvaring symboliserar denna lägenhet från 2009. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum med egen klädkammare, lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot köket och utgång till stor balkong samt modernt kök med hög standard på den maskinella utrustningen. I det stora badrummet finns dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är belägen två trappor ovanför entrén och hiss finns. Ledig garageplats finns tillgänglig i huset för bara 700 kr/mån och 100 Mbit/s ingår i avgiften. Här bor du verkligen optimalt med närhet till allt du kan tänka dig så som t.ex. mataffärer, goda kommunikationer, sjukhus och badplats. God ekonomi i föreningen som även bjöd medlemmarna på en gratis månadsavgift i somras. Ektorp ligger centralt i Nacka med närhet till vacker natur med gångavstånd till Nyckelviken, badmöjligheter i Långsjön och Duvnäs, livsmedelsbutiker, köpcentrum, butiker, pizzeria, restauranger etc. Nacka Forum och ICA maxi ligger med bara någon minuts bilfärd bort och ytterligare några kilometer ligger Sickla köpkvarter med sitt breda utbud. Det är också snabbt och enkelt att ta sig vidare ut mot Värmdö och Stockholm skärgård. Bra kommunikationer till och från Slussen och City. I närheten finns Ektorp, Skuru och Saltängens skola samt flera förskolor bland annat Långsjöns och Ektorps förskola.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL Välkomnande hall med utrymme för avhängning direkt till höger. Målade väggar i ljusgrön nyans och svart klinkergolv. VARDAGSRUM Stort vardagsrum i öppen planlösning mot matplatsen i köket. Ljust och luftigt med ett flertal fönster åt väster. Utgång till den soliga balkongen. Parkettgolv och vita tapetserade väggar. KÖK Stilrent Myresjökök med moderna materialval. I köket finns bra arbetsytor, goda förvaringsutrymmen, vita blanka skåpluckor, vita kakelplattor ovan arbetsbänken i mörk laminat. Maskinell utrustning: keramikhäll, köksfläkt, kombinerad kyl och frys, inbyggd mikro, inbyggd samt integrerad diskmaskin. Alla vitvaror i rostfritt och från Bosch. Matplats för ca 6-8 personer med möjlighet att duka långbord mot vardagsrummet. Parkettgolv och vita tapetserade väggar. SOVRUM Stort sovrum med utsikt mot innergården. Egen klädkammare med gott om plats för förvaring och upphängning genom platsbyggd inredning. Parkettgolv och vacker blommig tapet på väggarna. BADRUM Modernt badrum med vitt kakel och svart klinker med golvvärme. Här finns en stor arbetsbänk och två vägghängda skåp ovan arbetsbänken. I badrummet finns toalett, handfat, dusch med fast glasvägg, spegelskåp, torktumlare (Bosch) och tvättmaskin (Bosch).

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3 kvm (galler i stål). I förrådet finns det 3 garderober som tidigare stått i lägenheten. Utanför lägenheten finns en hiss som smidigt tar dig till källarplan och garaget. I föreningen finns även en gemensamhetslokal som även kan disponeras som en övernattningslägenhet. Det finns plats för 4 personer i denna lägenhet till en kostnad om 200 kr/natt och kan hyras under 1 vecka i streck. Föreningen har två utrymmen för cykelförvaring med ingång från garaget. Det finns även sopsortering i föreningen. I föreningen finns även en bastu som alla boende kan använda.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2009

2015 -Ny tvättmaskin 2016 -Målade väggar i hall -Tapetserade väggar i vardagsrum och sovrum

Uppvärmning

Bergvärme

TV & Internet

Kabel-Tv med Telia som leverantör och ca 10-15 kanaler ingår i basutbudet.Bredband via Telia och 100 Mbit/s ingår i avgiften.

Uteplats/Balkong

Underbar balkong i västläge om ca 7 kvm. Här kan du tillbringa många härliga timmar i solskenet med utsikt över den grönskande innergården. Trägolv, svart stålräcke och eluttag.

Bilplats

Bra parkeringsmöjligheter i föreningen. Garageplats kostar 700 kr/mån och ledig p-plats finns i föreningen. Fri parkering på gatan.

Övrigt

LITE KURIOSA OM FÖRENINGEN OCH DESS INNERGÅRD I början av maj blommar bergkörsbärsträden (ungefär samtidigt som körsbärsträden blommar i "Kungsan"). Det är 4 träd längst in på gården ("runt" pergolan) och 2 träd framme vid staketet mot gångvägen. Då är blomningen helt underbar med massor av vitrosa blommor i träden. Och föreningen heter just - Brf Bergkörsbäret OMRÅDET Ektorp ligger centralt i Nacka med närhet till vacker natur med gångavstånd till Nyckelviken, badmöjligheter i Långsjön, livsmedelsbutiker, köpcentrum, butiker, pizzeria, restauranger etc. Nacka Forum och ICA maxi ligger med bara någon minuts bilfärd bort och ytterliggare några kilometer ligger Sickla köpkvarter med sitt breda utbud. Det är också snabbt och enkelt att ta sig vidare ut mot Värmdö och Stockholms skärgård. KOMMUNIKATIONER Från Ektorp finns det mycket goda kommunikationer dygnet runt. Till Slussen med kollektivtrafik kan du välja mellan följande kommunikationer. Du kan ta buss 414, 409, 422, 410 eller 413 mot Slussen, vilket tar ca 20 min och hållplatsen är belägen 200 meter från lägenheten. Det snabbaste sättet är att åka motorvägsbuss 471 som endast tar 10-15 min till Slussen. För mer detaljerad information, besök www.sl.se BARNOMSORG I närheten finns Ektorp, Skuru och Saltängens skola samt flera förskolor bla Duvnäs, Långsjöns och Ektorps förskola. Ett barnvänligt område med liv och rörelse med andra ord! Mer info: www.nacka.se.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 26 Nov 14:00 - 14:45

Mån 27 Nov 17:30 - 18:00

Anmäl till visning

Adress

Ektorpsvägen 5A, 2 tr - Nacka

Kommun

Nacka

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2009

Boarea

60m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 5 (Våningsplan 2 av 5 (2 trappor). ) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Ektorp

Avgift

4 220 kr/mån

/Utgångspris

2 850 000 kr

47 500 kr/m2

Ansvarig mäklare

Olof Edelsvärd

Reg.Fastighetsmäklare

Läs mer om Olof Maila mig

Extra kontaktperson

Oscar Wittberg

Reg.Fastighetsmäklare

Läs mer om Oscar Maila mig

Visning

Kom på visning!

Öppen visning - Varmt välkommen!

2017-11-26 14:00:00 2017-11-26 14:45:00 40 Bostadsvisning Ektorpsvägen 5A, 2 tr, Nacka 59,3114373866013, 59,3114373866013 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Öppen visning - Varmt välkommen!

2017-11-27 17:30:00 2017-11-27 18:00:00 40 Bostadsvisning Ektorpsvägen 5A, 2 tr, Nacka 59,3114373866013, 59,3114373866013 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Ektorpsvägen 5A, 2 tr, Nacka

Bostadsrätt, 2 rok, 60m2 Pris: 2 850 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

450 kr/månad

Försäkring:

150 kr

Hushållsel:

300 kr

Andel i föreningen:

1,5382%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-03

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Bergvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Bergkörsbäret

Lägenhetsnummer:

132

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen bildades 2009 och består av ett bostadshus om fem till sex våningar samt källarplan med totalt 53 bostadsrättslägenheter, totala boytan är ca 4 252 kvm. Föreningen disponerar 46 parkeringsplatser i eget källargarage med infart från Ektorpsvägen.

UBC ekonomisk förvaltning sköter föreningens ekonomiska förvaltning. Det finns inga planerade avgiftsförändringar. Kontrollerat 8/11 2017.

Det finns inga planerade renoveringar. Kontrollerat 8/11 2017.

Energideklaration

Energikonsumtion:

129 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola