Ekuddsvägen 1, 9tr, Nacka

Bostadsrättslägenhet, 1,5 rok, 35,8m2 Pris: 2 495 000 kr

Välkommen till Ekuddsvägen 1, 9 tr och denna välplanerade 1:a om ca 35,8 kvm. Öppen och ljus lägenhet med magisk utsikt. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob, öppen planlösning mellan kök och rum, praktisk sovalkov, nytt och fräscht kök med smart och snygg köksö med plats för matlagning och matplats samt stambytt och helkaklat badrum. Balkongen är belägen i väst och här är utsikten underbar. Lägenheten ligger i ett mycket lugnt och lummigt område invid Järla sjö. Längs strandkanten finns fina promenadstråk med ett flertal bryggor för ett uppfriskande dopp i det blå samt en trevlig sjökrog. Bor man vid Ekudden har man tillgång till Stockholms bästa shopping, här bor man nämligen mitt i mellan Sickla köpkvarter och Nacka Forum. I de stora shoppingkvarteren finns ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, Systembolag, apotek och caféer. Med kommunikationer till och från Ekudden via Slussen går flera bussar och Saltsjöbanan, restiden tar ca 8 minuter och går flera gånger i timmen.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob med spegelglas. Klickgolv och vitmålade väggar. Badrum: Till vänster från hallen sett ligger det stambytta och helkaklade badrummet. Dusch med vikbar glasvägg, vägghängd WC, handdukstork samt handfat. Förberett för tvättmaskin. Kök: Rakt fram ligger det nyrenoverade och fräscha köket. Svarta skåpluckor, påkostad bänskiva i granit. Maskinell utrustning: Inbyggnadsugn, spishäll, fläkt, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin. Snygg och smart köksö med bänkskiva i granit, takhängd fläkt, induktionshäll, förvaring under samt matplats. Rum: Öppen och ljus planlösning mellan kök och rum. Välplanerat rum med praktisk sovalkov. Härligt ljusinsläpp genom ett stort fönsterparti. Utgång till den underbara balkongen i västerläge. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Övriga utrymmen

Det finns tre tvättstugor i föreningen, en i varje hus på källarplan/souterrängplan. Barnvagnsförråd och cykelförråd finns i alla tre husen. Lägenheten disponerar även ett källarförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Kabel-TV via Com Hem. Fiber 1Gb/1Gb symetriskt via Stockholms Stadsnät. För bredband och Kabel-TV tillkommer en avgift om 89 kr/månad för bredband.

Uteplats/Balkong

Balkong, läge väster.

Bilplats

Föreningen har totalt 102 parkeringsplatser fördelade på 3 separata adresser inom egen mark. De kostar för medlem 285 kr/månad. Riksbyggen är förvaltare av parkeringsplatserna. Kontrollerat 9/10 2017.

OMRÅDET Lägenheten är belägen i närmiljön av en mycket eftertraktad idyll i Ekudden precis i kanten av storstaden. Några minuters promenad från lägenheten finns en sandstrand och ett flertal bryggor samt en trevlig strandpromenad. I Järla sjö och i Sickla Allé finns kvarterskrogar. Nära till Hammarby slalombacke och fina strövområden vid Nackareservatet med både motionsslingor och badsjöar. Gångavstånd till både Sickla Köpkvartér och Nacka Forum med stort utbud av restauranger, caféer och butiker. KOMMUNIKATIONER Med kommunikationer till och från Ekudden via Slussen går flera bussar och Saltsjöbanan, restiden tar ca 10 minuter och går flera gånger i timmen. Mer info hittar du på www.sl.se. SERVICE Bor man vid Ekudden har man tillgång till Stockholms bästa shopping, här bor man nämligen mitt i mellan Sickla köpkvarter och Nacka Forum. I de stora shoppingkvarteren finns ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, Systembolag, apotek och caféer. BARNOMSORG Barnomsorgen - både i kommunal och privat regi - är väl tillgodosedd, så även i närområdet. Mycket bra grundskolor och gymnasier i Sickla och Nacka. Vidare info: www.nacka.se

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 28 Jan 13:00 - 13:30

  Anmäl till visning

  Adress

  Ekuddsvägen 1, 9tr - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1957

  Boarea

  35,8m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  9 av 9 (Våningsplan 9 av 9. ) , Hiss finns

  Rum

  1,5 rok

  Område

  Ekudden

  Avgift

  2 976 kr/mån

  Utgångspris

  2 495 000 kr

  69 693 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Göran Kristiansson

  Reg.Fastighetsmäklare

  070-162 76 90

  goran.kristiansson@lansfast.se Läs mer om Göran

  Extra kontaktperson

  Oscar Wittberg

  Reg.Fastighetsmäklare

  073-940 23 56

  oscar.wittberg@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Visning

  Kom på visning!

  2018-01-28 13:00:00 2018-01-28 13:30:00 40 Bostadsvisning Ekuddsvägen 1, 9tr, Nacka 59,3056998744479, 59,3056998744479 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Ekuddsvägen 1, 9tr, Nacka

  Bostadsrättslägenhet, 1,5 rok, 35,8m2 Pris: 2 495 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr

  Hushållsel:

  200 kr

  Andel i föreningen:

  0,37337% och andel av årsavgiften är 0,46446%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-08

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Sicklaöarna

  Lägenhetsnummer:

  231532003-0902

  Antal lägenheter:

  175

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen förvärvade fastigheten i början av 2011. Föreningen består av 175 lägenheter fördelat på tre hus, Ekuddsvägen 1,2 och 4. Av dessa upplåts 145 lägenheter med bostadsrätt och ca 30 lägenheter med hyresrätt enligt senaste årsredovisningen. Bostadsarean uppgår till 10 301 kvadratmeter och lokalarean till 438 kvadratmeter. För mer info se: www.sicklaoarna.se  Föreningens ekonomi:

  Det finns inga planerade avgiftsförändringar. Kontrollerat 24/10 2017. Föreningen har bostadsrättstillägg, så det är inget den boende behöver betala för själv. Kontrollerat 29/5 2017.  Gjorda renoveringar:

  GJORA RENOVERINGAR 2013-2014 Stambyte Föreningen har nyligen gjort följande: -Bytt entréportar -Renoverat hissarna -Installerat postboxar -Installerat nedgrävda sopstationer -Fräschat upp tvättstugorna PLANERADE RENOVERINGAR 2017 - Målning av trapphus. 2017 - Byte ledbelysning. 2020 - Renovering och målning av tak. 2024 - Tvättutrustning Föreningen följer underhållsplanen och undersöker just nu balkong, fasad och fönster för att se att vad, hur och när eventuella åtgärder kommer att ske. Kontrollerat 24/10 2017.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  128 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola