Finnboda Parkväg 12, 2 tr, Nacka

4 800 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Finnboda Parkväg 12, 2 tr - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2007

  Boarea

  77m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 6 (Våningsplan 2 av 6 (2 trappor). ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Finnboda Hamn

  Avgift

  5 115 kr/mån

  inklusive värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP.

  /Accepterat pris

  4 800 000 kr

  62 338 kr/m2

  Stilren lägenhet i toppskick med kök från 2013 och stor balkong i vinkel!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  ACCEPTERAT PRIS - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNING - Välkommen till denna härliga hörnlägenhet med stor balkong i vinkel. Stilren lägenhet i mycket bra skick med bland annat nytt kök inkl vitvaror från 2013. Välplanerad bostad med öppen planlösning, fina ytskikt och färgval. Stort vardagsrum med utgång till balkong, stor matplats och ett praktiskt kök i vitt. Generöst badrum med badkar och tvättmaskin och torktumlare samt två tilltagna sovrum. Kom och upplev detta bekväma boende med garage i huset, trevlig omnejd och närhet till stan! Bredband med 100 Mbit/s ingår i avgiften. Källarförråd om ca 6-7 kvm hör också till lägenheten. Populärt expansivt område i anrik varvsmiljö med närhet till natur och innerstadens puls. I området finns en ICA butik endast 150 meter från lägenheten. Bra och täta kommunikationer till Slussen som nås på några minuter. Från Finnboda hamns brygga finns möjlighet att SL-pendla in till city, och varje morgon njuta av Stockholms vackra silhuett från vattnet. Promenadavstånd via Svindersviks båtklubbar till Sickla köpkvarter med ett brett utbud av shopping, bio, restauranger, livsmedelsbutiker och service. Tre omtyckta förskolor och grundskola finns inom gångavstånd från lägenheten.

  Ansvarig mäklare

  Olof Edelsvärd

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-162 73 95

  olof.edelsvard@lansfast.se Läs mer om Olof

  Extra kontaktperson

  Oscar Wittberg

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-940 23 56

  oscar.wittberg@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  HALL Välkomnande hall med klinker vid entrén och ekparkettgolv i den inre hallen samt grå målade väggar. Avhängning genom hatthylla samt plats för skoställ. Förvaring erbjuds även i två garderober. VARDAGSRUM Trevligt vardagsrum i öppen planlösning mot matplatsen och köket. Plats för en större soffgrupp och TV-möbel. Ekparkettgolv och målade väggar i vitt och grått. Utgång till stor balkong i vinkel. KÖK Vitt, fint kök från 2013 med gott om förvaring och ytor. Den maskinella utrustningen består av inbyggd ugn, inbyggd mikro, spishäll, köksfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Matplats för 6-8 personer i anslutning till kök och vardagsrum. Ekparkettgolv och grå målade väggar. SOVRUM 1 Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och andra möbler. Bra förvaring i tre inbyggda garderober. Ekparkettgolv och grå målade väggar. SOVRUM 2 Trevligt sovrum med plats för en bredare säng och förvaringsmöbler. Två garderober finns. Ekparkettgolv, vitmålade väggar samt en grå fondvägg. BADRUM Rymligt badrum med kaklade väggar i vitt och grått samt grått klinkergolv med golvvärme. Här finns handfat med kommod, spegelskåp, toalett, badkar, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk samt bra förvaring i överskåp ovanför bänken.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten disponeras ett källarförråd om ca 6-7 kvm. Tillgång till gemensamt cykel/barnvagnsförråd i huset. Samlingslokal finns i port 10.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2007

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-TV via ComHem (Basutbud ingår i avgiften).

  Bredband

  Bredband och IP-telefoni via Bredbandsbolaget (fibernät 100 Mbit ingår i avgiften).

  Uteplats/Balkong

  Stor och härlig balkong i vinkel med plats för utemöbler. Sol delvis under dagen samt kvällen.

  Bilplats

  Garage finns att hyra för 900 kr/mån och dit kommer man direkt med hissen. Just nu är det en kortare kö. P-plats finns att hyra för 400 kr/mån. Just nu är det en kortare kö. Kontrollerat 25/1 2018.

  Övrigt

  Finnboda ligger i ett mycket naturskönt område med Saltsjön runt omkring. Nere vid kajen finns underbara promenadstråk längs med Saltsjön - eller varför inte solbada och njuta av utsikten mot Gamla Stan och Djurgården! Livet nere vid kajen är ett skådespel då finlandsfärjorna passerar förbi samt när Stockholm får besök av de större kryssarna som angör bryggan vid Stadsgårdskajen. För småbåtsentusiasten finns en småbåtshamn i Finnboda och närbelägna Svindersvik. Kommunikation Du når pulsen på Södermalm på 15 minuters promenad och Slussen cyklar du till på 10 minuter. Efter en kort bussresa med 402:an är du i Slussen på 7 minuter eller så tar du 53:an via Slussen, Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Åt Nackahållet går buss 469 mot Nacka sjukhus och 402:an mot Nacka Forum via Kvarnholmen. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn mot Nybroviken respektive Lidingö/Frihamnen. Du når Nybrokajen på 25 minuter och trafiken går mellan 05-21. SLs pendelkort kan användas. Affärer och Restauranger ICA har öppnat en butik i Finnboda Hamn. Nere vid kajen ligger restaurang Docklands med oslagbart läge och utsikt över Saltsjön och Djurgården. Där finns även möbelbutiken Fogia. Café Finnboda Slip har nyligen slagit upp sina portar i Fogias lokaler. Sickla Köpkvarter, som vunnit pris som Stockholmarnas Favoritcentrum 2013 med bland annat Urban Deli, Dieselverkstaden, Hantverksgatan, SF Bio och SATS, når du via promenadvägen längs Svindersvik. Passa på att spana in bävrarnas flit! I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotell Marina Tower med restaurang/bar och SPA-avdelning som drivs av Sturebadet. Skolor och Barnomsorg I direkt anslutning till Finnboda Hamn ligger nybyggda Finnboda Förskola och Vilans skola/förskola. Grundskola 0-6 och totalt 14 förskoleavdelningar, fler tillkommer succesivt i samband med att området expanderar. Övrigt Nere vid kajen finns Puls & Träning med en ny och fräsch träningsanläggning. För mer info se: www.pulsochtraning.se

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  475 kr/månad

  Försäkring:

  175 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  475 kr/månad

  Kommentar:

  Egen elmätare mot avräkning, föreningen har en gemensam upphandling för el.

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  0,74049%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-21

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2007

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Finnboda Port i Nacka

  Lägenhetsnummer:

  6

  Antal lägenheter:

  125

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Finnboda Port består ut av 125 lägenheter, fördelade på sex hus (2,4,6,8,10 och 12) och föreningen registrerades 2004. Husen byggdes år 2005/2006.  Föreningens ekonomi:

  Det finns inga planerade avgiftsförändringar planerade för 2018. Föreningen har haft oförändrad avgift 6 år i rad. Inom den närmaste tiden finns inga större renoveringar planerade. Brf kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm. Det finns inga planerade avgiftsförändringar framöver. Kontrollerat 13/9 2018.  Gjorda renoveringar:

  Det finns ingen planerad renovering i närtid. Kontrollerat 13/9 2018.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  108 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor