Kantatvägen 21, Nacka

Bostadsrättslägenhet, 1,5 rok, 42,5m2 Pris: 2 095 000 kr

Välplanerad mini två:a med stor uteplats i söderläge

Välkommen till Kantatvägen 21 och denna 1,5:a med smart planlösning och stor skyddad uteplats i söder. Planlösningen är väl genomtänkt med stort badrum, separat sovrum och rymlig klädkammare i anslutning till hallen, vardagsrummet är öppet mot det nyrenoverade köket. Uteplatsen är riktigt stor och väldigt bra skyddad från insyn med plank, spaljé och växter. Attraktivt läge med närhet till allt man kan tänka sig. Här finns bl.a. en enastående miljö med närhet till badsjö, Nacka naturreservat, närheten till Stockholms innerstad och Nacka Forum / Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av affärer, service, restauranger, caféer, gym, apotek, systembolag och livsmedelsbutiker. Ett stenkast från dörren finns ICA Maxi. Mycket bra kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplatsen som snabbt och enkelt tar en vidare till Slussen och Stockholms Tunnelbanesystem. Endast 12 min till Slussen med buss.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL/KLK Stor hall med gott om plats för avhängning samt två garderober. Grått laminatgolv samt ljusmålade väggar. Stor klädkammare som idag används som barnrum. KÖK Renoverat kök (2016) med gråa luckor och gott om förvaring i skåpsinredningen. Bänkskiva i vitt laminat samt köksö med plats för två personer. Köket är utrustat med, spishäll, ugn, integrerad diskmaskin, kyl/frys samt fläkt. Parkettgolv och ljusmålade väggar. VARDAGSRUM Ljust och rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp och diverse tv-möbel. Här når du utgången till den stora uteplatsen i söderläge. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. SOVRUM Separat sovrum med plats för större säng. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. BADRUM Stort badrum i ljusa och stilsäkra färger. Kaklade väggar i duschhörnet samt våtrumsmatta på golvet. Utrustning: badkar, snygg vit kommod med tillhörande handfat och spegelskåp, toalett och handdukstork.

Övriga utrymmen

Det finns ett källarförråd om ca 5 kvm som är beläget på källarplan i samma port. I porten finns även en tvättstuga med 4 tvättmaskiner, 2 torkskåp, 2 torktumlare och 2 manglar.Föreningens har även en övernattningslägenhet, bastu, festlokal och solarium samt grovtvättstuga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1991-1992

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Kabel-TV från Com Hem med ett basutbud med kanaler som ingår i avgiften.

Bredband från Com Hem alt Bredbandsbolaget och betalas efter önskad hastighet.

Uteplats/Balkong

Stor och härlig uteplats mot innergård i soligt söderläge. Skyddad från insyn med plank, spaljé samt växter.

Bilplats

P-platser finns i garaget uppe på taket (utomhus). Kostnad: 375 kr. I garaget under tak finns inget ledigt. Kostnad: 500 kr. Plats på uteparkering med motorvärmare finns (ett fåtal) och dessa kostar 375 kr. Plats på uteparkering utan motorvärmare finns inte ledigt och dessa kostar 281 kr. Alla priser inkl moms. Kontakt för hyra av p-plats är: Nacka Drift och Skötsel 073-5513745

Övrigt

OMRÅDET Vid Nacka Forum, som är ett toppmodernt affärscentrum och bostadsområde i Nacka finns allt du behöver nära dig. Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, hårfrisörer eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss. I närheten ligger lummiga Långsjön som erbjuder härligt bad under sommarmånaderna och skridskoåkning på vintern. Runt sjön finns även trevliga promenadstråk. Går du över motorvägen så hittar du populära Nyckelviken med dess 134 hektar natur. I området Nyckelviken finns stora ängar, ett hembygdsmuseum, en lantgård med djur, ett café, motionsspår, härliga klippbad, ångbåtsbrygga osv. Det finns ytterligare ett stort naturområde i Nacka även kallat Nackareservatet som ligger i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, hela 700 hektar friluftsområde. Där finns bland annat Hellasgården, ett mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad. KOMMUNIKATIONER Ett flertal busslinjer finns i närheten som avgår med täta turer. Till Slussen tar det ca 8-10 minuter. Även Saltsjöbanan finns att tillgå med station Lillängen endast 600 meter bort. I bil tar det endast ca 5-10 minuter mellan Nacka Forum och Stockholms innerstad, beroende på trafiken. Det finns även möjlighet att åka båt in till innerstaden, dessa avgår från Nacka Strand och dit är det endast ca 10-15 min promenad. Mer info hittar ni på www.sl.se SERVICE Köpcentret Nacka Forum har ett stort utbud med flera olika affärer, caféer och restauranger. I området hittar du även apotek, systembolag, bibliotek och mataffärer. BARNOMSORG I området finns dagis och förskola. I närheten av Nacka Forum finns Jarlabergs grundskola, Eklidens grundskola, Mediagymnasiet och Nacka Enskilda Gymnasiet. Mer info om barnomsorg och skolor hittar ni på www.nacka.se

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kantatvägen 21 - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1991-1992

  Boarea

  42,5m2

  Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

  Rum

  1,5 rok varav 1 sovrum

  Område

  Nacka Forum

  Avgift

  3 119 kr/mån

  I månadsavgiften ingår Värme, Vatten och Kabel-TV.

  Utgångspris

  2 095 000 kr

  49 294 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Oscar Wittberg

  Reg.Fastighetsmäklare

  073-940 23 56

  oscar.wittberg@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Extra kontaktperson

  Olof Edelsvärd

  Reg.Fastighetsmäklare

  070-162 73 95

  Olof.Edelsvard@lansfast.se Läs mer om Olof

  Visning

  Är du intresserad?

  Kantatvägen 21, Nacka

  Bostadsrättslägenhet, 1,5 rok, 42,5m2 Pris: 2 095 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  230 kr/månad

  Hushållsel:

  230 kr

  Andel i föreningen:

  0,29502%

  Andel av årsavgift:

  0,29502%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-08

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1991-1992

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Senaten i Nacka

  Lägenhetsnummer:

  59

  Antal lägenheter:

  198

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Senaten i Nacka bildades som en HSB förening och registrerades 1989. Husen byggdes och stod färdiga under 1991 - 1992. Föreningen innehar fyra fastigheter, och ett gårdshus, med adress Kantatvägen 1-29 (enbart udda nummer). Totalt 198 stycken lägenheter. I dessa 198 inkluderas två gruppboenden vilka totalt upptar 10 lägenheter. I föreningen finns även en gästlägenhet belägen i port 25 som kan hyras för 300 kr/natt. Det finns även bastu, festlokal samt grovtvättstuga (i port 27). Se även föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/brf/senaten/  Föreningens ekonomi:

  Det finns inga planerade avgiftsförändringar.  Gjorda renoveringar:

  Det finns inga planerade renoveringar i fastigheterna. Garaget som ligger intill föreningen kommer att renoveras vilket kan leda till höjda avgifter för parkeringsplatserna. Godkänd OVK besiktning gjord 2017. Föreningen kommer rusta upp uteplatserna med ny stensättning och nya spaljeer under hösten 2018.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  132 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola