Kvarnholmsvägen 80, Nacka

3 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 27 Jan 12:15 - 12:45

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Anmäl till visning

  Adress

  Kvarnholmsvägen 80 - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  44m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Våning

  3 av 8 (Våningsplan 3 av 8 (2 trappor). ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Kvarnholmen

  Avgift

  2 728 kr/mån

  Värme + 220 kr obligatoriskt tillägg för bredband, TV och telefoni

  /Utgångspris

  3 395 000 kr

  77 159 kr/m2

  Tilltänkt planerad tvårumslägemhet med riktigt stor balkong med utsikt över Stockholms inlopp!

  Vänligen kontakta mäklaren för privatvisning. Välkommen till Kvarnholmsvägen 80 och denna nyproducerade bostad i JM:s Projekt Spisbrödsfabriken mot Stockholms inlopp. Tilltänkt planerad tvårumslägenhet som stod klar 2017. Stora fönsterpartier mot balkongen vilket ger riktigt med ljusinsläpp. Riktigt stor balkongen varav halva är inglasad och här ifrån ser man Södermalm, Gamla Stan och Djurgården! Stilrent kök från Vedum, vardagsrums i öppen planlösning till köket och utgång till balkong, hall med förvaringsutrymmen, modernt badrum med tvättmaskin och sovrum med intilliggande klädkammare med platsbyggd förvaring. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Garaget ligger i huset och dit kommer du enkelt med hissen. Möjlighet finns att glasa in hela balkongen om så önskas. Ett underbart boende intill skärgård och storstad. Kvarnholmen är ön som ligger mitt emellan Stockholm city och skärgården med vy över Saltsjön och Stockholms inlopp. Här uppförs en mycket attraktiv stadsdel med hänförande utsikt över Saltsjön, Djurgårdens grönska och Gamla stan. De historiska omgivningarna i området blandat med moderna bostäder, kommersiella lokaler, strandpromenader, kajer och grönområden skapar en unik boendemiljö som skänker hög livskvalitet. På Kvarnholmen beläget mittemot Djurgården, kan du njuta av såväl naturens som stadens alla fördelar. Du har Nacka med vackra naturområden och skärgården åt ena hållet och innerstan nära åt det andra. Det stolta arvet från industrins glansdagar finns kvar på ön och ger historisk karaktär till den levande stadsdel som nu växer fram. En ny stadsdel, med bostäder, arbetsplatser, butiker, närservice, restauranger, skola, kultur och rekreation.

  Ansvarig mäklare

  Adam Hultqvist

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-682 48 37

  adam.hultqvist@lansfast.se Läs mer om Adam

  Extra kontaktperson

  Olof Edelsvärd

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-162 73 95

  olof.edelsvard@lansfast.se Läs mer om Olof

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2019-01-27 12:15:00 2019-01-27 12:45:00 40 Bostadsvisning Kvarnholmsvägen 80, Nacka 59,3167865338918, 18,1370619025397 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  HALL Välkomnande entré med genomgående ljust parkettgolv. Goda avhängning- och förvaringsmöjligheter genom en garderob. KÖK Stilrent kök med inredning från Vedum, vita skåpsluckor och vitt liggande kakel ovanför arbetsbänk i laminat samt rostfria vitvaror. Gott om förvaringsmöjligheter och med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, köksfläkt, kombinerad kyl/frys och en integrerad diskmaskin. Här finns det gott om plats för större matbordsset. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar. VARDAGSRUM Stort och ljust med stora fönsterpartier mot Stockholms inlopp. Här finns gott om plats för stor soffgrupp samt övrigt möblemang, perfekt för umgänge och trevliga middagar. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar. SOVRUM Ljust och öppet sovrum med direkt anslutning till praktisk klädkammare. Här finns gott om förvaringsmöjligheter genom platsbyggd förvaring. BADRUM Exklusivt badrum med takdusch (tillval), vikbara duschväggar i glas (tillval), wc, spegel. Tvättmaskin med praktisk arbetsbänk ovan, samt överskåp för förvaring.

  Övriga utrymmen

  Lägenhetens förråd är ca 3 kvm och ligger på entréplan. I föreningen finns cykelrum och barnvagnsrum i anslutning till garaget. Dessutom finns städrum och utrymme för källsortering av sopor.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  220 kr i obligatoriskt tillägg på månadsavgiften för bredband, TV och telefon Det finns ett avtal mellan din bostadsrättsförening och Telia om installation av bredband i din bostad. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Följande ingår: En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen och levereras till lägenheten före inflyttning). Observera att digitalboxen är knuten till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Du får alltså inte ta dem med dig om du flyttar. Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer. Internetanslutning med en hastighet på 100/100 Mbit per sekund - läs mer på https://www.telia.se/privat/tv/tvpaket/produkt/lagom. Digitalboxen och allt som ingår i IT-skåpet tillhör föreningen och ska alltså vara kvar i lägenheten om du flyttar.

  Uteplats/Balkong

  Väl tilltagen balkong, delvis inglasad. Utsikt över Stockholms inlopp. Här finns plats för både matbord, grill och loungemöbel. Möjlighet finns att glasa in hela balkongen.

  Bilplats

  Föreningen disponerar 62 parkeringsplatser i garage som nås direkt via hiss eller trapphus. En garageplats för bil kostar 1400 kr/månad, garageplats för dubbelplats 1000 kr/månad och för MC 350 kr/månad. Gott om parkeringsplatser för besökare finns i garaget också.

  Övrigt

  KORTFAKTA (från kvarnholmen.com) Inflyttning ca. 2012-2025 2 500 bostäder 5 000 boende Grundskola för 700 elever 16 förskoleavdelningar Ny högbro över Svindersviken mot Nacka med 1 km till Nacka Forum via nya bron (beräknas klar sommaren 2016) Nya kajer och båtplatser Marina med möjlighet till egen båtplats Parker och lekplatser Strandpromenader Närcentrum Restauranger och kaféer Sjökrog i toppklass Kultur- och eventverksamhet i Magasin 5 Aldrig mer än 200 meter till vattnet

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Kommentar:

  Samtliga lägenheter förses med undermätare för el. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med elleverantör och fakturerar sedan respektive bostadsrättsinnehavare för dennes elförbrukning.

  Andel i föreningen:

  0,8714%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Spisbrödsfabriken

  Lägenhetsnummer:

  11304

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Spisbrödsfabriken består av 94 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningen äger marken.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har en stabil ekonomi och planerar att amortera 317.000:- per år. Då föreningen kalkylerat en snittränta på 3,50% bör effekten av minskade kostnader till större del användas till ökad amortering av lånen för att säkerställa föreningens ekonomi på längre sikt. Föreningens ekonomi förvaltas av Agenta Förvaltning.  Annat:

  Juridisk person godkänns ej.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor