Turbinvägen 13, uteplats, Nacka

Pris ej angivet

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Turbinvägen 13, uteplats - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2001

  Boarea

  58m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 (Våningsplan 1 av 4. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Järla Sjö

  Avgift

  4 080 kr/mån

  Inklusive värme, vatten, kabel-TV och 100 Mbit/s bredband.

  Kontakta mäklaren för visning! - NYTT PRIS 2018-03-16! Välkommen till denna underbara tvårummare med eftertraktat läge med egen uteplats mot Herrgårdsparken i Järla Sjö. Lägenheten ligger i ett soligt söderläge och har en härlig uteplats som även får kvällssol. Bostaden bjuder på god förvaring tack vare stor klädkammare inne i lägenheten samt smarta garderobslösningar, ett bra sovrum, stort badrum. Rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för en stor matplats med möjlighet till långbord. Sommartid kan man från lägenheten njuta av utsikten mot den grönskande Herrgårdsparken. Sommartid står även den välskötta innergården i all sin prakt, där barn kan leka i sandlådan. Träd och lägenhetens fria läge skyddar bostaden från insyn. I närområdet finns flertalet förskolor och även Nackas bästa skolor. Här bor du ett stenkast från badbrygga och skridskoåkning vintertid men även med närhet till service och shopping då både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter ligger på gångavstånd. Bra kommunikationer erhålls med buss och Saltsjöbana och till hösten kommer tvärbanan gå hela vägen till Sickla. På sikt kommer även tunnelbanan att gå till Järla. Mycket välskött förening som också är den enda i Järla Sjö med modern bergvärmeinstallation för sänkta energikostnader. Genom samfälligheten finns möjlighet till kajakförvaring och båtplats. Välkommen att trivas i ett av Nackas trevligaste områden!

  Ansvarig mäklare

  Göran Kristiansson

  Reg.Fastighetsmäklare

  070-162 76 90

  goran.kristiansson@lansfast.se Läs mer om Göran

  Extra kontaktperson

  Oscar Wittberg

  Reg.Fastighetsmäklare

  073-940 23 56

  oscar.wittberg@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  HALL Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder finns i entrén. Parkettgolv, vitmålade väggar och säkerhetsdörr. KÖK Smakfullt och välplanerat kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Gott om förvaring i skåpinredningen. Vita luckor kombineras med mörkt kakel ovan arbetsytorna. Rymlig matplats med stora fönster. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, ugn, häll, fläkt och diskmaskin. Klinkergolv och vitmålade väggar. VARDAGSRUM Ljust och mysigt vardagsrum i öppen planlösning med köket. God plats för större soffgrupp, diverse tv-möbler och matsalsmöbel. Utgång till uteplats. Vitmålade/fondtapet på väggar och parkettgolv. SOVRUM Större sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i praktisk klädkammare (walk in closet. Vitmålade/fondtapet på väggarna och parkettgolv. BADRUM Snyggt badrum i moderna material. Helkaklat badrum i ljusa färger. Utrustat med duschhörna, wc, handdukstork, spegel, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare.

  Övriga utrymmen

  Det finns 4 cykelrum i föreningen, två stycken på varje gård. Här inne inryms även gemensamma trädgårdsredskap och snöskyfflar. Möjlighet finns att hyra ytterligare förråd genom föreningens samfällighet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2001

  TV

  Ansluten till Comhem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.

  Bredband

  Ansluten till Ownit. Hastigheten är 100/100 Mbit/s bredband och ingår i månadsavgiften.

  Uteplats/Balkong

  Mysig uteplats åt sydväst med sol från morgon till tidig kväll. Trätrall, med plats för matbord alternativt en mindre loungemöbel.

  Bilplats

  Boendeparkering finns i området på markerade platser för 400 kr/mån. Gästparkering finns, gratis parkering 1h med p-skiva därefter avgift. Parkering i garage finns för 900 kr/mån och sköts av områdets samfällighetsföreing Järla Sjö. Läs mer på www.jarlasjo.se

  Övrigt

  Lägenheten ligger i ett mycket lugnt och lummigt område invid Järla Sjö och mot villaområdet Lillängen. Längs strandkanten finns fina promenadstråk med ett flertal bryggor för ett uppfriskande dopp i det blå. Invid bryggorna finns båtplatser att hyra och i augusti varje år fiskas det kräftor i sjön. Möjlighet till kajakplats i garage finns att tillgå genom Järla sjös kajakförening. Bor man vid Järla Sjö har man tillgång till Stockholms bästa shopping - här bor man mitt i mellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. I de stora shoppingkvarteren finns ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, Systembolag, apotek och caféer. Med kommunikationer till och från Järla Sjö via Slussen går flera bussar och Saltsjöbanan, restiden tar ca 8 minuter och bussarna går mer än var 5:e minut. I området finns ett flertal förskolor i olika åldrar som exempelvis populära Montessoriskolan Castello med barn från F-9.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  125 kr

  Elkostnad:

  250 kr

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  1,11142%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-18

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Betalas av

  Säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSBs BRF Lillängsbacken i Nacka

  Lägenhetsnummer:

  1

  Antal lägenheter:

  60

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  HSB Brf Lillängsbacken bildades 27 mars 2000 och byggnaden uppfördes under 2001. Föreningen äger och förvaltar mark och byggnader på fastigheten Sicklaön 145:4 i Nacka. Föreningen består av 60 lägenheter där alla lägenheter är bostadsrättslägenheter. Föreningen är delaktig i Järla sjö samfällighetsförening. Samfälligheten förvaltar tre gemensamhetsanläggningar som omfattar markytor, förråd, garage, p-platser och återvinningsanläggning. I föreningen ingår bostadsrättstillägg. BRF kräver individuellt medlemskap i HSB-föreningen.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar. Kontrollerat 2/6 2017. Föreningen har en god ekonomi. Under 2016 såldes 1 hyresrätt och pengarna gick till att amortera på föreningens lån. Föreningen har nyligen investerat i att installera bergvärme som sänkt kostnaderna.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen planerar att byta ut balkongräcken under 2017 alternativt 2018.  Annat:

  Radonmätning genomförd på 27 lägenheter och alla hade låga värden under gränsvärdet.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  126 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor