Balders Båge 10 F, Norrtälje

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 55m2 Pris: 1 450 000 kr

Eftertraktad 2:a i Norrtäljes nyaste bostadsområde i lummiga och skogsnära Färsna.

Eftertraktad 2:a i Norrtäljes nyaste bostadsområde i lummiga och skogsnära Färsna. Fräsch lägenhet med vackra och påkostande tillval samt rejäl balkong med sol hela dagen. Buss, skola/förskola samt affärer på promenadavstånd. Nära allt, men ändå lugn och ro !

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL Välkomnande hall med klinkergolv samt 3-stav ekgolv och vit vägg. Här finns plats för avhängning av ytterkläder och hatthylla. Städskåp med plats för förvaring. Rejäl klädkammare/förråd med hylla för praktisk förvaring. KÖK Rymligt och modernt Sentens-kök med utrymme för matplats för 4 personer. Vita skåpluckor. Svart bänkskiva i vinkel med svart kakel ovanför. Köket är utrustat med Kyl, frys, fläkt, spis med häll och ugn. Fönster i norr. Parkett på golv och vit vägg. VARDAGSRUM Ljust vardagsrum med fönster mot syd. Dörr som leder ut mot den soliga balkongen med plats för två möbelgrupper. Parkett på golv och vit vägg. Uttag för multimedia finns även här. KLÄDKAMMARE Generös klädkammare med hylla och gott om plats för förvaring. SOVRUM Lättmöblerat och frikostigt sovrum med hela 5 st. praktiska garderober. Fönster i syd, vit vägg och parkettgolv. DUSCHRUM Duschrum med klinkergolv i svart/grå ton och kaklade väggar i vitt. Dusch med vikväggar. Kommod med handfat och väggskåp. Infällda spotlights. Blindfönster i norr.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga och vindsförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2015/2016

Uppvärmning

Vattenburen med fjärrvärme, data och elcentral.( it-eknikhus )

TV & Internet

Telia Triple Play debiteras särskilt: f n 299 kr/mån.( Telia basutbud/bredband och IP-telefoni)

Uteplats/Balkong

Balkong, läge syd.

Bilplats

Parkering: Går att hyra för 100 kr/mån. Med elstolpe: 200 kr/månaden. Kö kan förekomma.

I det nya bostadsområdet Färsna bor du bra om du vill kombinera allt vad staden har att erbjuda med naturens omedelbara närhet. Här erbjuds en lugn och skön boendemiljö mitt i naturen endast två kilometer från centrala Norrtälje och bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Färsna som område är ett vackert kulturlandskap med rika spår från forntiden, öppna beteshagar och en fin skogsfauna. Stadsbuss 651 trafikerar området alla dagar i veckan. Här tar du dig enkelt till busstationen som har anslutningar till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Bekvämt för pendlaren! I området finns en gång- och cykelväg som går in mot centrum. I området finns även Färsna gård vilket är populärt bland barnfamiljer. Där finns bland annat café, möten med djur och vacker närmiljö.I anslutning till Färsna finns flera motionsspår med möjlighet till skidspår vintertid. Vintertid finns även pulkabacke. Cirka 25 minuters promenad från Färsna ligger sjön Lommaren med ordnad badplats, café och vattenrutschbana. Roslagens huvudstad Norrtälje är en genuin småstad med vacker bebyggelse och riktig skärgårdskänsla. Här lockar butiker, krogar och kafeer, konst, evenemang och museer - året runt! Här finns både charmiga småbutiker och stora kedjor. Missa inte inspirerande inredningsaffärer eller varför inte slå dig ner på ett av stadens alla kaféer. Sommartid lever staden verkligen upp med alla uteserveringar, temakvällar och olika evenemang. Här är det aldrig långt mellan stadsliv och allt vad skärgården runt hörnet har att erbjuda. På bekvämt gångavstånd nås Knutby Torgs handelsområde. Här finns bland annat två stora matbutiker, allt-i-allobutiker, möbelaffärer och blomsteraffär. Tvärs över vägen från Knutby Torg ligger ytterligare ett nyuppfört mindre handelsområde med bland annat hamburgerrestaurang och trädgårdsbutik. I området finns idag en förskola och dessutom en skola (F-6) som startade 2013. I närområdet finns även flertalet andra skolor och förskolor. Matbuik: 800 meter Förskola: 250 meter Skola: 175 meter Stadskärnan/ busstation: 1,4 km Buss: 300 meter. Bowling: 255 meter Elljusspår:500 meter 4H-gården i Färsna: 600 meter På övre plan i samma byggnad finns tvättstuga med 2 st tvättmaskiner och 2 st torkskåp. Hiss gör det bekvämt att bära. I området finns en mindre lekplats.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 28 Jan 14:45 - 15:15

  Anmäl till visning

  Adress

  Balders Båge 10 F - Norrtälje

  Kommun

  Norrtälje

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015/2016

  Boarea

  55m2

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3 (1 trappa). Hiss finns.) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Färsna

  Avgift

  3 625 kr/mån

  Telia Triple Play debiteras särskilt: f n 299 kr/mån.

  Utgångspris

  1 450 000 kr

  26 364 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Christer Åman

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-162 77 01

  christer.aman@lansfast.se Läs mer om Christer

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning. Välkommen !

  2018-01-28 14:45:00 2018-01-28 15:15:00 40 Bostadsvisning Balders Båge 10 F, Norrtälje 59,7714694849335, 59,7714694849335 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Balders Båge 10 F, Norrtälje

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 55m2 Pris: 1 450 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  609 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr

  Hushållsel:

  160 kr

  Övrigt:

  299 kr

  Personer i hushållet: 1

  Parkeringsplats: 100 kr/mån. Övrigt: Telia Triple Play debiteras särskilt: f n 299 kr/mån. Vatten: Varmvatten debiteras med 43 kr/kbm om förbrukning övergår 3,2 kubik för denna lägenhet.

  Andel i föreningen:

  2,94553%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-28

  Pantsättningsavgift:

  400 kr

  Överlåtelseavgift:

  900 kr

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen med fjärrvärme, data och elcentral.( it-eknikhus )

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Vägkanten

  Lägenhetsnummer:

  3202

  Antal lägenheter:

  44

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Telia Triple Play debiteras särskilt: f n 299 kr/mån. Varmvatten över resp. bostads kvot debiteras med 43 kr / kbm. 44 lägeheter finns i föreningen.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola