Planetvägen 115, Norrtälje

Bostadsrätt, 4 rok, 88m2 Pris: 1 350 000 kr

Mycket ljus lägenhet med balkong i sydvästligt läge!

Mycket ljus lägenhet i högt läge med balkong i sydvästligt läge. Mycket välplanerad och belägen en trappa i ett 2-våningshus. Lägenheten är på 88 kvm och erbjuder dig tre sovrum, badrum, gästtoalett, vardagsrum och ett kök med matplats för ca 6 personer. Bra förvaring i form av flertalet garderober och en stor klädkammare/förråd i anslutning till ett av sovrummen. Trevlig bebyggelse med både radhus och villor runt omkring. Här bor du i ett mycket barnvänligt och lugnt område med närhet till grönområden, lekplatser, förskola och pizzeria. Det är också nära till Grind-området där Grindskolan är beläget med låg-, mellan- och högstadium. Till Grindsskolan finns det bra cykelvägar. Elljusspår med bl.a. grillplats med vindskydd finns också alldeles intill området. Lokalbuss finns i området som tar dig till busstationen/centrum. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL Hall med laminatgolv och tapetserade väggar. Förvaring i form av två st garderober. I inre hallen vid gästtoaletten finns även ett städskåp. BADRUM Till höger i hallen finner du badrummet som har våtrumsmatta och målad väv / kakel på väggarna. Här finns toalett, handfat med kommod, dusch, tvättmaskin och fönster. KÖK Kök med bra förvaring och arbetsbänk i vinkel. Vita skåpsluckor, nya från 2014. Mysig matplats vid burspråk för ca 6 personer. Laminatgolv, målade väggar och vit bröstpanel vid matplatsen. Köksutrustning: Kyl/frys, spishäll med ugn, fläkt och diskmaskin. VARDAGSRUM Vardagsrum med laminatgolv och målade väggar i vitt. Utgång till balkongen som ligger i perfekt sydvästligt läge. SOVRUM 1 Sovrum med laminatgolv och målade väggar. Förvaring i form av två st garderober samt en stor klädkammare/förråd. SOVRUM 2 Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. En garderob för förvaring. SOVRUM 3 Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. En garderob för förvaring. GÄSTTOALETT Gästtoalett med målade väggar och laminatgolv. Här finns toalett, handfat och fönster.

Övriga utrymmen

Cykelförråd, festlokal och gemensam tvättstuga finns i föreningen.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1986

Gjorda renoveringar i lägenheten: - Vitvaror 2014 (kyl/frys, spis, diskmaskin och tvättmaskin) - Nya köksluckor 2014 - Nytt golv vardagsrum 2015 - Nytt golv och målning sovrum 1 år 2015 - Tapetsering hall 2017 - Målning väggar och nytt handfat i badrum 2017 - Tapetsering sovrum 2 och 3 år 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät, leverantör är Canal Digital.Fiber finns indraget i lägenheten (valfri leverantör).

Uteplats/Balkong

Balkong, läge sydväst.

Bilplats

36 garageplatser. Går att hyra för 375 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 58 parkeringsplatser. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Tis 24 Okt 17:30 - 18:00

Anmäl till visning

Adress

Planetvägen 115 - Norrtälje

Kommun

Norrtälje

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1986

Boarea

88m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 2 (Våningsplan 2 av 2 (1 trappa). ) , Hiss finns inte

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Solbacka

Avgift

6 044 kr/mån

Utgångspris

1 350 000 kr

15 341 kr/m2

Ansvarig mäklare

Fredrik Jöngren

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Fredrik Maila mig

Visning

Kom på visning!

Öppen visning - Välkommen!

2017-10-24 17:30:00 2017-10-24 18:00:00 40 Bostadsvisning Planetvägen 115, Norrtälje 59,776254195187, 59,776254195187 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Planetvägen 115, Norrtälje

Bostadsrätt, 4 rok, 88m2 Pris: 1 350 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

595 kr/månad

Försäkring:

286 kr

Hushållsel:

309 kr

Driftskostnaden baseras på nuvarande ägares faktiska förbrukning.

Andel i föreningen:

1,4127%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-02

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Vinkremlan

Lägenhetsnummer:

11:44

Antal lägenheter:

79

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen har 79 st lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Lägenhetsfördelning: 4 st 1 rum och kök 20 st 2 rum och kök 22 st 3 rum och kök 14 st 3,5 rum och kök 19 st Radhuslägenheter

Följande renoveringar har föreningen genomfört: - Bytt ut alla fläktar samt installerat fjärrvärme - Installerat möjlighet till fibernät. - Tvättstugorna har fått nya maskiner och torkskåp. - Brandskydd vindar på radhusen år 2015

Energideklaration

Energiklass:

E

Energikonsumtion:

215 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola