Vegagatan 18B, Norrtälje

Bostadsrätt, 2 rok, 60,6m2 Pris: 1 295 000 kr

En handikappvänlig och mycket bra planerad lägenhet om 60,6 kvm i markplan. Inga trappor att passera för att komma in i lägenheten. Lägenheten har även en stor altan. Lägenheten erbjuder dig ett fint och praktiskt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljust vardagsrum med riktligt ljusinsläpp. Ett fräscht badrum med wc, tvättmaskin, dusch och handfat. Gott om garderober och ett rymligt sovrum. Perfekt läge med kort promenad till centrum och hamnområdet. Bra förening som kunnat sänka sina månadsavgifter i två omgångar med 10%. Föreningen är även delägare i Bältartorps samfällighetsförening i anslutning till Norrtäljeviken. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL Hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder samt utrymme för förvaringsmöbel. KÖK Mycket fint, rymligt och praktiskt kök med bra bänkytor och gott om förvaringsskåp. Utrymme för matplats för ca 4-5 personer. Spis, fläkt, kyl/frys. VARDAGSRUM Rymligt vardagsrum med utgång till altanen i österläge. BADRUM Fräscht badrum med plastmatta och kaklade väggar. Här finns toalett, handfat med kommod, dusch och tvättmaskin. SOVRUM Stort sovrum med utrymme för dubbelsäng samt plats för ytterligare förvaringsmöblemang.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd och tvättstuga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1988

2003 utbyttes samtliga tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp i föreningens fyra tvättstugor. 2009 ersattes balkongernas träbeklädnad med vit lackerad plåt som harmoniserar med den övriga plåtbeklädnaden.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Canal Digital med ett digitalt utbud om 17 kanaler (T1-Bas) med HD-box som föreningen kostnadfritt lånar ut. Kanalerna kan även ses analogt utan HD-box. ADSL. Bredband finns ej indraget till lägenheterna.

Uteplats/Balkong

Altan, läge öster.

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 100 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Carportplats. Går att hyra för 175 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Vegagatan 18B - Norrtälje

Kommun

Norrtälje

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1988

Boarea

60,6m2

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Centrala Norrtälje

Avgift

3 611 kr/mån

Till månadsavgiften tillkommer hushållsel. F n ca 184 kr/ mån som justeras en gång om året.

Utgångspris

1 295 000 kr

21 370 kr/m2

Ansvarig mäklare

Anita Hellberg

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Anita Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Vegagatan 18B, Norrtälje

Bostadsrätt, 2 rok, 60,6m2 Pris: 1 295 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

281 kr/månad

Försäkring:

133 kr

Hushållsel:

148 kr

Personer i hushållet: 1

Andel i föreningen:

1,471%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-01

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Tårpilen

Lägenhetsnummer:

1002/ 30

Antal lägenheter:

56

Antal lokaler:

0

Information:

Till samtliga lägenheter hör ett förråd antingen ett kallförråd på gården eller ett varmförråd i eller bredvid lägenheten. Två grov- och hushållssoprum finns på gårdarna.

Inga kommande avgiftshöjningar är planerade. (2017-07-11) ( Brf Tårpilens ekonomi har under ett stort antal år uppvisat en mycket god stabilitet. Bl a har ett allmänt lågt ränteläge medfört att månadsavgiften fr o m den 1 juli 2013 kunnat sänkas med 10%. Fr o m den 1 januari 2015 har avgiften ytterligare en gång sänkts med 10%. )

2003 utbyttes samtliga tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp i föreningens fyra tvättstugor. 2009 ersattes balkongernas träbeklädnad med vit lackerad plåt som harmoniserar med den övriga plåtbeklädnaden.

Brf Tårpilen är delägare i fastigheten Tälje s:30, belägen vid Varvsgatans anslutning till Norrtäljeviken. Fastigheten förvaltas av Bältartorps Samfällighetsförening. Antalet delägande fastigheter är 38 st. Brf Tårpilens andelar uppgår till 6 st av totalt 500 st. Syftet med föreningen är möjligheten att framledes kunna anordna bryggor med båtplatser. Brf Tårpilen kommer troligen att kunnna köpa in sig på 1 st båtplats.

Energideklaration

Energiklass:

C

Energikonsumtion:

118 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola