Höjdgatan 5, Nynäshamn

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 52m2 Pris: 1 395 000 kr

Trivsam 2:a endast en trappa upp med centralt läge!

Varmt välkommen till denna hemtrevliga tvåa på Höjdgatan. Endast en trappa upp ligger denna hörnlägenhet med väl tilltagna rum, detta tack vare den genomtänkta planlösningen. Ytskikt i hall, kök och sovrum renoverades 2016 och under 2017 har föreningen även installerat nya element i lägenheten. Här erbjuds välkomnande hall, rymligt sovrum med klädkammare, stambytt badrum med tvättmaskin, nyligen renoverat kök med generösa arbetsytor samt luftigt vardagsrum med balkong. Den stabila föreningen medför låga avgifter där mycket ingår. På Höjdgatan bor du ett stenkast från Nynäshamns centrum och all nödvändig service man kan önska sig som butiker, matvaruaffär, sjukhus, apotek och kommunikationer. En promenad genom centrum tar dig vidare ner till hamnen med trevliga restauranger och populära fiskrökeriet.

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus, välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Här är väggarna vitmålade och under fötterna ligger klinker som enkelt hålls rent. Här finns utrymme för att möblera med kontorsplats alternativt extra förvaringsmöbel om så önskas. Den inbyggda garderoben inbringar bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum

Luftigt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng. Den rymliga klädkammaren ger strålande förvaringsmöjligheter. Väggarna är ljusa medan golvet pryds av ett vackert, välbehållet trägolv. Fönstret som vetter mot husets framsida ger rummet ett trevligt ljusinsläpp.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet nås den trivsamma balkongen, varifrån man kan dricka morgonkaffet och samtidigt njuta av morgonsolen. De ljusa väggarna i kombination med de tre fönstren ger vardagsrummet en härlig, ljus atmosfär.

Kök

Välplanerat, nyligen renoverat kök (-16) med bra arbetsytor. Bakom de vita kökssnickerierna erbjuds strålande förvaringsutrymmen i både över- och underskåp. Mellan överskåp och arbetsytor sitter kakel som lätt torkas rent. Köket erbjuder gott om utrymme för matplats och extra förvaringsmöbel. Kökets maskinpark har hög standard och består av integrerad kyl/frys, diskmaskin samt spis/ugn med tillhörande fläkt.

Badrum

Ljust, stambytt badrum med kaklade väggar och ljus våtrumsmatta. Här finns tvättmaskin, spegelskåp, tvättställ med kommod, dusch samt handdukstork.

Övriga utrymmen

Två förråd tillhör lägenheten.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1944

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Basutbudet från ComHem ingår i avgiften. Bredband från Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Uteplats/Balkong

Balkong finns

Bilplats

Föreningen förfogar över 36 p-platser. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Höjdgatan 5 - Nynäshamn

  Kommun

  Nynäshamn

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1944

  Boarea

  52m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centrala Nynäshamn

  Avgift

  3 712 kr/mån

  Utgångspris

  1 395 000 kr

  26 827 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Marcus Hellman

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0723-414 616

  marcus.hellman@lansfast.se Läs mer om Marcus

  Extra kontaktperson

  Jennifer Rosenberg

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0723-414 717

  jennifer.rosenberg@lansfast.se Läs mer om Jennifer

  Visning

  Är du intresserad?

  Höjdgatan 5, Nynäshamn

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 52m2 Pris: 1 395 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  500 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr

  Hushållsel:

  400 kr

  Personer i hushållet: 1

  Andel i föreningen:

  0,78275% och andel av årsavgiften är 0,78275%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-15

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Övrigt:

  Föreningen har övernattningslägenhet medlemmar kan hyra för 150:-/dygn.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Haren

  Lägenhetsnummer:

  112

  Antal lägenheter:

  127

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Haren har adresserna Höjdgatan 5-12 i Nynäshamn. Föreningen omfattar 125 bostadsrätter och 2 hyresrätter. Husen byggdes 1944-1945.  Föreningens ekonomi:

  Ingen avgiftshöjning är planerad.  Gjorda renoveringar:

  Styrelsen undersöker införande av bricklås till entréportarna. Eventuellt fönsterbyte eller renovering av befintliga fönster undersöks. 2015/2016 Löpande byte av radiatorer 2015 Målat om och bytt belysning i trapphusen 2005-2006 Översyn/renovering av samtliga tak 2005 Obligatorisk ventilationskontroll 2005 Fjärrvärme installerades 2002-2003 Dränering efter behov, samtliga fastigheter 2001 Stamspolning 2000 Nya portdörrar 1999-2000 Fasad och balkongrenovering samt tilläggsisolering 1997 Fönsterrenovering med aluminiumprofiler på utsidan 1990 Stambyte  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  100 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola