Dansbanevägen 11, Åkersberga

Bostadsrätt, 3 rok, 85m2 Pris: 2 395 000 kr

Välkommen till denna fina 3:a högt belägen på Dansbanevägen. Här bor du i en lägenhet i modern tappning med öppet kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och en mysig uteplats som trots sin placering på nedre botten är bra skyddad mot förbipasserande då vägen går nedanför en slutning. Här ute kan du sitta och njuta av kvällssolen. Känslan av boendet lutar mot radhushållet men utan det stora ansvaret av yttre underhåll. Precis utanför dörren har du tvättstuga och barnvagnsförråd. Närhet till centrum, kommunikationer och grönområden är bara några av fördelarna med att bo just här!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL Hall i fil med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Här finner du gott om förvaring i skjutdörrsgarderob samt en rymlig klädkammare. SOVRUM 1 Master bedroom som är ett extremt rymligt sovrum. 4 garderober längs med vägg samt plats för stor dubbelsäng. Efter det är det upp till var och en om man vill möblera rummet med fåtöljhörna och bokhylla som nuvarande ägare eller om man hellre önskar fler garderober för extra klädförvaring. Rummets storlek gör att du kan välja fritt. Väggarna är tapetserade med en randig tapet och golvet är av ekparkett. Utanför fönstret så har man baksidan av cykelförrådet vilket gör att du här får det helt fritt från insyn. SOVRUM 2 Det mindre av de två sovrummen som idag fungerar utmärkt som ett tonårsrum. Ekparkettgolv, tapeter i blomstermotiv och även detta insynsskyddat tack var baksidan av cykelförrådet. BADRUM Helkaklat badrum med wc, tvättställ med spegelskåp, dusch med duschväggar i klarglas, tvättmaskin och plats för torktumlare samt en trivsam och skön golvvärme. KÖK L-format med vitvaror från Electrolux i form av kyl och frys, spis och diskmaskin. Köksluckor i vit, matt utförande och ett stilrent vitt kakel mellan arbetsyta och överskåp. Dubbel-ho i diskbänken av rostfritt stål. Gott om plats i både över och underskåp. Ytterligare förvaring finns även i ett större städskåp. Här har du plats för matbord som inrymmer upp till 8 middagsgäster. VARDAGSRUM Stort och luftigt vardagsrum med fönster i 3 väderstreck. Ekparkettgolv, vitmålade väggar kombinerat med en vacker fondtapet. Rummets storlek erbjuder fritt tänkande när det kommer till möblering. Och trots att bostaden är på nedre botten så har du här ett bra insynsskydd både från cykelförråd men även tack vare sluttningen utanför som gör att förbipasserande inte går precis utanför fönstret. Från vardagsrummet så når du ut på den nybyggda altanen om ca 8 kvm som bjuder in till skön avkoppling i kvällssolen.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd. På samma våningsplan finner man även barnvagnsförråd samt tvättstuga med 2 tvättmaskiner, en torktummlare och ett torkskåp. Utanför porten har man cykelparkering under tak och en miljöstation.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2011

2016 Uteplatsen byggdes upp med trädäck 2015 Nya duschdörrar i badrummet insatta

Uppvärmning

Fjärrväme

TV & Internet

Levereras av teliaBredband levereras av telia

Uteplats/Balkong

Altan i västerläge.

Bilplats

Föreningen innehar 26 p-platser. För närvarande är det kö till dessa.

Övrigt

Närhet till Åkersberga Centrum med sitt utbud av ca 70 butiker, restauranger och caféer. I området finns Åkersberga Sporthall och Hackstaspåret samt Söra simhall med bad och gym. Från Åkersberga centrum finns Roslagsbanan mot Östra Station. Restiden är ca 30 minuter och det är avgångar var 15e minut. Från Åkersberga centrum avgår bussar mot bla närområden i Åkersberga och Danderyds sjukhus för vidare färd med tunnelbanan mot Stockholm city. En kort promenad från boendet finns även två busshållsplatser som tar dig till Danderyds sjukhus och Humlegården..

Counter

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Dansbanevägen 11 - Åkersberga

Kommun

Österåker

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2011

Boarea

85m2

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Avgift

4 604 kr/mån

Ansvarig mäklare

Tobias Claesson

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Tobias Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Dansbanevägen 11, Åkersberga

Bostadsrätt, 3 rok, 85m2 Pris: 2 395 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

770 kr/månad

Försäkring:

220 kr

Hushållsel:

550 kr

Personer i hushållet: 2

Driftkostnaden är en ca-uppgift och baserar sig på nuvarande ägares kostnad för el och försäkring.

Andel i föreningen:

4,09963% och andel av årsavgiften är 4,09963%

Byggnad

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrväme

Förening

Föreningens namn:

Brf Mandolinen i Åkersberga

Lägenhetsnummer:

1005

Antal lägenheter:

29

Antal lokaler:

0

Information:

Fastigheten Berga 6:636 består av 6 våningar inklusive uppvärmd vind. Föreningen består av 4st 1:or, på 43 kvm. 5 st 2:or på 64 kvm. 5st. 2:or på 61kvm. 5 st 3:or på 76 kvm. 5 st 3:or på 86 kvm. Samt 3 st 4:or på 96 kvm. och 2 st 4:or på vardera 91 kvm. Föreningen sopsorterar och huset är kopplat till fjärrvärme.

Energideklaration

Energiklass:

D

Energikonsumtion:

93 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola