Kungsängsvägen 5, Åkersberga

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 51m2

Yteffektiv 2 rok med Kanalutsikt

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välkommen till denna lägehet om 2 rok på 51 kvm med kanalutsikt, öppen planlösning, balkong och rymligt sovrum. Bostaden är belägen i Östra Kanalstaden som sträcker sig längs Åkers Kanal. Med vitvaror av hög kvalité, modernt kök och inredningsdetaljer i rofyllda kulörer erbjuder denna lägenheten en bekväm bostad med hög livskvalité. Här bor du dessutom med närhet av allt vad Österåkers kommun kan erbjuda i form av kultur, shopping, skolor, kommunikationer. Det populära promenadstråket Åkers Kanal ligger endast ett stenkast från bostaden.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Direkt i hallen möts vi av det mattlackade ekparkettgolvet och de vitmålade väggarna som finns genomgående i hela lägenheten. Avhängningsmöjligheter finner du direkt till vänster om dörren. Från hallen tar vi oss direkt in i bostadens badrum. Badrummet går helt i kakel och klinkers i färgerna svart och vitt. Med dessa neutrala och tidlösa färger ger det dig möjlighet att inreda efter tycke och smak. I badrummet finns det egen tvättmaskin och torktumlare. Rakt fram, sett från hallen, finner vi bostadens sovrum. Från sovrummets fönster syns Åkers Kanal. Goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggd garderob med skjutdörrar. Till sist tar vi oss till lägenhetens vardagsrum, matplats och kök. Den öppna planlösningen gör det perfekt för sociala sammanhang. I vardagsrummet får du plats med både soffgrupp och kontorshörna. Från matplatsen har du fönster som vetter åt två väderstreck. Detta ger maximalt med ljusinsläpp. Ett stort plus är att du även här ser Åkers Kanal från fönstret. Fullutrustat kök med vitvaror av hög kvalité. Här finns induktionshäll, varmluftsugn i högskåp, mikro, diskmaskin samt kyl och frys. Köket är inrett med vita släta skåpluckor från Ballingslöv och handtag i rostfritt stål. Även här finns det ett fönster över arbetsbänken med utsikt över Åkers Kanal. Från vardagsrummet når vi bostadens balkong. Här finns det plats för mindre bord med två stolar. Balkongen är väl skyddad mot snö och regn. Här kan du i lugn och ro avnjuta ditt kaffe i ur och skur.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2015

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kungsängsvägen 5 - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015

  Boarea

  51m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  2 rok

  Område

  Centralt

  Avgift

  3 333 kr/mån

  Ansvarig mäklare

  Maja Stolpe

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-554 58 88

  maja.stolpe@lansfast.se Läs mer om Maja

  Visning

  Är du intresserad?

  Kungsängsvägen 5, Åkersberga

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 51m2

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Briggen

  Lägenhetsnummer:

  11002

  Antal lägenheter:

  55

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Briggen består av 55 bostadsrätter vilka är yteffektiva, välutrustade och inredda i modern anda med fokus på hög kvalité. Bostäderna är uppförda 2015. Här bor du med närhet till shopping, skolor, natur, idrottsanläggningar och kommunikationer. Där skärgård möter småstadsliv helt enkelt. En bekväm lägenhet på ett bra läge betyder mycket för livskvaliteten, vilket är något som Brf Briggen kan erbjuda.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola