Otto Bondes väg 92, ÅKERSBERGA

2 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Otto Bondes väg 92 - ÅKERSBERGA

  Kommun

  Österåker

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1990

  Boarea

  78,8m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Tråsättra

  Avgift

  5 910 kr/mån

  i avgiften ingår sophämtning, carport samt grundavgift för vatten.

  Utgångspris

  2 395 000 kr

  30 393 kr/m2

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  RING FÖR ATT BOKA VISNING! Mysigt bostadsrättsradhus på gaveln precis intill skogen helt utan insyn. Renoverade ytskikt 2014 och ett fantastiskt inglasat uterum som verkligen sätter en extra prägel på huset. Här går det att förlänga sommaren och rummet bäddar för riktigt mysiga höstkvällar med en bra bok eller middag i goda vänners lag. Här bor du i ett mysigt område med ett av de bästa lägena som kan erbjudas i denna trevliga förening. Närhet till naturen där du på 10 minuter till fots når närmaste badsjö är bara ett av många plus med att leva och bo just här.

  Ansvarig mäklare

  Tobias Claesson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-720279

  tobias.claesson@lansfast.se Läs mer om Tobias

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  HALL Mysig och välkomnande hall som går i fil intill vardagsrummet. Här finns gott om plats för förvaring. Både i form av byrålösningar men även tack vare en rymlig garderob. KÖK Ett hemtrevligt kök med gott om förvaring i både över och underskåp. Arbetsbänk och avlastningsbänk i trä kombineras med en diskbänk i rostfritt stål som är enkel att torka av efter kvällens matlagande och diskande. Mellan arbetsyta och köksbänk sitter ett vitt kakel och resterande del av väggarna går mot det gröna hållet vilket skänker en mer ombonad känsla. I nuvarande läge finns här matplats med plats för upp till 6 personer. Men behöver man mer än så kan man enkelt få in ett större bord som inrymmer ett middagssällskap modell större. TVÄTTSTUGA Nås från köket och inrymmer tvättmaskin och torktumlare samt diskbänk och förvaringsmöjligheter så som överskåp och linneskåp/städskåp. SOVRUM 1 Fungerar idag som ett arbetsrum/gästrum med bäddsoffa. Ekparkett-golv och vitmålade väggar. SOVRUM 2 Stort och luftigt sovrum med ekparkett-golv och ljusblåa väggar. Rummets storlek gör att man kan möblera upp efter tycke och smak. Här finns även en klädkammare som gör att du slipper fristående garderober runt om i rummet. Det här är ett fridfullt sovrum med skogen utanför fönstret som dels skänker tystnad men även gör att det håller sig svalt under varmare sommardagar. VARDAGSRUM Ett rymligt och ljust rum med stora fönster som släpper in gott om ljus till rummet. Ekparkett-golv och ljusa väggar samt bra möjlighet att kunna möblera så som man känner passar bäst. Från vardagsrummet så når man även ut till det fantastiska uterummet som är en härlig förlängning av huset och en helt underbar plats att äta middag på eller bara sitta och njuta av lugnet som skogen precis utanför inbringar.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett isolerat förråd. Det finns även en föreningslokal i området om 43 kvm som kan nyttjas av medlemmarna.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1990

  2015 Nybyggt, inglasat uterum på ca 20 kvm 2015 Målade väggar och tak i hall och gästrum 2015 Isolerade väggar och tak i förråd

  Uppvärmning

  Värmepump samt direktverkande el.

  TV

  Föreningen har inget kollektivt abonnemang för kabelTV. Men det finns olika möjligheter att ta emot TV via fiberinstallationen. Analog kabelTV: Det finns möjlighet att ta emot traditionell kabelTV från BildAT via nodens antenkontakt, för att se kanalerna analogt behövs ingen box, utan box kan man dock inte köpa till kanaler. I signalen från BildAT finns även Sappas utbud digitalt, för att se det behövs box och abonnemang från Sappa ovanpå BildAT. Pris för BildAT 149:-/månaden (+ eventuell inpatchning 995:-, om inte lägenheten redan är inkopplad). IPTV: Man kan även ta emot IP-TV via port 3 & 4 på noden, leverantörer av IP-TV är bl.a. Sappa och Serverado.

  Bredband

  Samtliga bostadsrätter är anslutna till stadsnätet via fiber. Teknikbyrån genomförde installationen under sommaren 2013. Föreningen har inget kollektivt abonnemang, var och en får skaffa eget abonnemang. Leverantören måste kunna leverera på Teknikbyråns nät (Österåkers stadsnät, teknikbyrån). Det finns även möjlighet att ta emot kabel eller IP-TV via fibernoden. Här finns några av de alternativ som finns för internetanslutning för hushåll i föreningen. Teknikbyrån Bahnhof Alltele Bredband2

  Uteplats/Balkong

  Ena delen utgörs av en trädäckad altan i öppet och härlig läge som vetter ut mot skogen. Detta kombineras med ett nybyggt uterum med skjutbara fönsterpartier. Det här är ett fantastiskt rum och pricken över i för denna lägenheten. Här kan du spendera tid även när dom sköna somarkvällarna är slut. Rymligt och ombonad med skogen precis utanför. Vill du hellre ta en fika på framsidan så erbjuds även här en trädäckad altan som ramar in entrén till huset på ett underbart sätt.

  Bilplats

  Carport i länga

  Övrigt

  I Margretelund bor du med närhet till natur och bad. I närområdet finns Sätterfjärden med möjlighet för badliv och båtplatser. Andra badplatser i närheten är t ec Valsjön, Fiskartorpsbadet och Margretelundsbadet som ligger längst ut på Rödbosund. PMed en kort promenad så når du busskommunikationer som tar dig både ner till Åkersberga C och även bussar som går direkt till Danderyds sjukhus. I Margretelunds C Finns Ica Favoriten som har ett stort utbud av dagligvaror. Här finns även Apotek, restaurang och husläkarmottagning. I omrdået finner man även förskolor och skolor samt konstgräsplan för den fotbollssugne.

  Från bostaden finner du bussar som tar dig ner till Åkersberga centrum på 10 minuter och därifrån har du goda kommunikationer vidare in mot Stockholm och Danderyds sjukhus. Det finns även direktbuss in till humlegården som går under morgon och kväll under vardagar. I Margretelunds C Finns Ica Favoriten som har ett stort utbud av dagligvaror. Här finns även Apotek, restaurang och husläkarmottagning. I området finner man även förskolor och skolor samt konstgräsplan för den fotbollssugne.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 150 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  1 000 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 150

  Personer i hushållet: 1

  Andel i föreningen:

  0,023401%

  Andel av årsavgift:

  2,34008%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-09-07

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1990

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Värmepump samt direktverkande el.

  Renoveringar:

  2015 Nybyggt, inglasat uterum på ca 20 kvm 2015 Målade väggar och tak i hall och gästrum 2015 Isolerade väggar och tak i förråd

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Aspträdet

  Lägenhetsnummer:

  76

  Antal lägenheter:

  43

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen registrerades 1987 och nybyggnadsåret för föreningens byggnader är 1990. Föreningen omfattar 43 lägenheter På fastigheten finns 1-plans och 2-plans radhus i 12 stycken byggnadskroppar. Total boyta om 3534 kvm.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  82 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor