Storängsvägen 11D, Åkersberga

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 61,4m2

Högt belägen 2a med balkong mot lugn innergård

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välkommen till denna välplanerade, yteffektiva lägenhet om 2 rok. Stor, rymlig och ljus hall med goda avhängningsmöjligheter, både direkt i hallen och in till vänster i lägenhetens klädkammare. Fullt utrustat kök med diskmaskin, kyl-och frys samt spis. Här finns det sittplatser för 4-6 personer. Badrum i kakel och klinkers renoverat 2011. Väl tilltaget vardagsrum plats med både soffgrupp och kontorshörna. Från vardagsrummet når vi bostadens balkong som vetter mot föreningens innergård. Balkongen ligger i västerläge och har kvällssolens strålar riktade mot sig.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1959

Uppvärmning

Fjärrvärme

Uteplats/Balkong

Till bostaden finns det balkong i rakt västerläge. Här kan du njuta av solens kvällsstrålar, perfekt för avnjutning av middagen och kvällsvinet.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Storängsvägen 11D - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1959

  Boarea

  61,4m2

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok

  Område

  Centrum

  Avgift

  4 033 kr/mån

  Ansvarig mäklare

  Maja Stolpe

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-554 58 88

  maja.stolpe@lansfast.se Läs mer om Maja

  Visning

  Är du intresserad?

  Storängsvägen 11D, Åkersberga

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 61,4m2

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,0128% och andel av årsavgiften är 1,27739%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-19

  Pantsättningsavgift:

  1 120 kr

  Överlåtelseavgift:

  448 kr

  Byggnad

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Passaren

  Antal lägenheter:

  87

  Antal lokaler:

  15

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger två trevåningshus som ligger i vinkel med balkonger mot innergården, och ett fristående trevåningshus med balkonger mot skogsdunge. Föreningen är medlem i Bostadsrätterna. Den ekonomiska förvaltningen handläggs av SBC och den tekniska förvaltningen sköts av SBC. Föreningen består av 87 bostadsrätter fördelat på 1:or - 3:or samt 15 lokaler varav 11 lokaler är upplåtna med hyresrätt. Total boyta är 4 800 kvm och lokalytan är 1362 kvm. Till varje lägenhet hör vindsförråd (11A-G) eller källarförråd (9A-C). Parkeringsplatser och garage (4 st) finns att hyra (Till platserna är det separat kö). Gemensamt nyttjas cykelförråd, tvättstuga, bastu, gästrum, våra grönytor och grillplats. TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2. Fiber: Telia För mer information se föreningens hemsida: http://www.brfpassaren.se/  Gjorda renoveringar:

  2017 -Förbättring av grunden på husen. -Byte av 4 st tvättmaskiner. 2016 - Dåliga rör byttes i marken på innergården. - Fläktremmar på vind/tak har bytts. - Stamspolning har skett i alla lägenheter och lokaler. 2015 - Måla fönster/fönsterbleck på alla lägenhetsfönster. - Måla insidan av balkongen/fönster/vägg/räcke - OVK-besiktning i lägenheter och vind - Rörunderhåll 11.A--11.D under huset 2014 - Byten av radiatorventiler i varje lägenhet och ev lokaler under våren - Grunden/Sockel är putsad och målad. Målade fönstren på alla lokaler. 2013 - Byte av fönsterventiler och tätning av lägenhetsfönster - Fiberinstallation - Stamspoling i varje lägenhet - Takomläggning på hus 9.A--9.C - Ansning av träd och borttagning av träd utanför 9:an huset 2012: - Takomläggning hus 11A-B och 11F-G - Målning av trapphusfönster samt byte av fasadskivor ovanför portarna - Byte av lås i alla elskåp - Sophanteringen övergår från sopnedkast till sopkärl utomhus med källsortering för matavfall - OVK-besiktning av fastigheternas ventilation samt rekommenderade åtgärder - Trädgårdsunderhåll - Nya torkskåp i tvättstugorna 2011: - Målning av samtliga trapphus - Isolering ytterväggar trapphus - Ny belysning i trapphusen - Nya infotavlor i trapphusen - Snörasskydd (kompletterande montering) 2010: - Installation av varmvattencirkulation färdigställdes - Upprustning av skyddsrum - Uppfräschning av utemiljö (rabatter, planteringar m.m.) 2009: - Takomläggning hus 11C-E 2008: - Installation av säkerhetsdörrar till lägenheter och byte till säkerhetslås i övriga dörrar i fastigheten 2005 - Installation av nya tvättmaskiner i tvättstugorna 2002: - Stambyte och renovering av badrum  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  141 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola