Västra banvägen 16, ÅKERSBERGA

Bostadsrätt, 3 rok, 87m2

Ljus lägenhet på bottenplan

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välkommen till denna ljusa trea om 87 kvm. Bostaden är belägen på bottenplan med utgång till inglasad balkong (nygjord 2016) perfekt för morgonkaffet och sena grillkvällar. Köket är renoverat 2015 samt badrummet är renoverat och stambytt 2011. Gästtoaletten är renoverad 2015. I hallen är det golvvärme inlagd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1967

Stambytt 2011. Fönsterbyte i husen Västra Banvägen 22-24 är klara och nu är planering för fönsterbyte i alla återstående hus.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Bredbandsleverantörer är Bredbandsbolaget (upp till 1000 Mbit/s) och Teknikbyrån (upp till 100 Mbit/s), där du f.n. kan välja mellan Alltele, Bahnhof, Bild-AT, IP Österåker, Winther Bredband och Bredband2.

Uteplats/Balkong

Till bostadsrätten ingår en inglasad uteplats.

Bilplats

Parkeringsplatser: Det finns i dagsläget p-platser med och utan elstolpe. Garageplatser finns men har för närvarande kö. P-platserna kostar 125:-/mån utan el och med el kostar det 200:-/mån.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Västra banvägen 16 - ÅKERSBERGA

Kommun

Österåker

Typ

Flerbostadshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1967

Boarea

87m2

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Centralt

Avgift

4 118 kr/mån

Ansvarig mäklare

Maja Stolpe

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Maja Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Västra banvägen 16, ÅKERSBERGA

Bostadsrätt, 3 rok, 87m2

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0,003617% och andel av årsavgiften är 0,38631%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

2-glas

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Lägenhetsnummer:

00083

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola