Västra banvägen 16, ÅKERSBERGA

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Västra banvägen 16 - ÅKERSBERGA

  Kommun

  Österåker

  Typ

  Flerbostadshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1967

  Boarea

  87m2

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  4 118 kr/mån

  Ljus lägenhet på bottenplan

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till denna ljusa trea om 87 kvm. Bostaden är belägen på bottenplan med utgång till inglasad balkong (nygjord 2016) perfekt för morgonkaffet och sena grillkvällar. Köket är renoverat 2015 samt badrummet är renoverat och stambytt 2011. Gästtoaletten är renoverad 2015. I hallen är det golvvärme inlagd.

  Ansvarig mäklare

  Maja Stolpe

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-554 58 88

  maja.stolpe@lansfast.se Läs mer om Maja

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1967

  Stambytt 2011. Fönsterbyte i husen Västra Banvägen 22-24 är klara och nu är planering för fönsterbyte i alla återstående hus.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Bredbandsleverantörer är Bredbandsbolaget (upp till 1000 Mbit/s) och Teknikbyrån (upp till 100 Mbit/s), där du f.n. kan välja mellan Alltele, Bahnhof, Bild-AT, IP Österåker, Winther Bredband och Bredband2.

  Uteplats/Balkong

  Till bostadsrätten ingår en inglasad uteplats.

  Bilplats

  Det finns i dagsläget 275 stycken p-platser med och utan elstolpe samt 8 stycken garageplatser. Parkeringsplatserna kostar 125:-/mån utan el-stolpe och 200:-/mån med el-stolpe.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,003617%

  Andel av årsavgift:

  0,38631%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1967

  Fönster:

  2-glas

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Stambytt 2011. Fönsterbyte i husen Västra Banvägen 22-24 är klara och nu är planering för fönsterbyte i alla återstående hus.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Spåret

  Lägenhetsnummer:

  00083

  Antal lägenheter:

  259

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  3 mil norr om Stockholm finner du Brf Spåret. Här har du närhet till naturområden, kommunikationer, Åkers Kanal, idrottsanläggningar och Åkersberga Centrum. Endast ett stenkast från föreningen är Åkersberga Station belägen. Här går roslagsbanan var 15e minut vilket tar dig in till Stockholms Östra på 30 minuter. Bostadsrättsföreningen består av 259 lägenheter, där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen disponerar över 275 parkeringsplatser samt 18 garageplatser. Till dessa är det separat kö. Till garage- och parkeringsplatser är det separat kö. Att hyra en parkeringsplatsplats kostar 125 kr/månad utan elstolpe och 200 kr/månad med elstolpe. Föreningen har genomgått ett stambyte. I första etappen var det höghusen och därefter låghusen. Detta blev klart 2011. Fönsterbyte till 3-glasfönster har skett i husen Västra Banvägen 22-24 och under 2018 ska detta ske i resterande hus.  Föreningens ekonomi:

  Styrelsen har beslutat att höja årsavgiften med 2% från januari 2018.  TV/Internet:

  Bredbandsleverantörer är Bredbandsbolaget (upp till 1000 Mbit/s) och Teknikbyrån (upp till 100 Mbit/s), där du f.n. kan välja mellan Alltele, Bahnhof, Bild-AT, IP Österåker, Winther Bredband och Bredband2. Förutom bredband via bredbandsuttaget i lägenheten så kan du givetvis välja bredband över telenätet (ADSL) eller mobilt bredband. När det gäller hastighet och stabilitet så rekommenderas bredbandsuttaget. Bredband beställer du själv hos önskad operatör. Brf Spårets baspaket via antennuttaget, ingår i månadsavgiften, och ger dig tillgång till 28 TV-kanaler som passar för hela familjen. Baspaketets kanaler sänds både i analogt och digitalt format. När det gäller det digitala formatet sänds kanalerna på samma sätt som i marknätet. Det betyder kortfattat att man kan använda samma boxar/HD-inspelare som har godkänts av Boxer. Föreningen distribuerar även Boxers signal i nätet, både i formatet DVB-T och DVB-T2 (HD kanalerna), vilket betyder att man se Boxers alla fria kanaler samt teckna abonnemang hos Boxer om man önskar fler kanaler.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor