Hackstavägen 12A, Åkersberga

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hackstavägen 12A - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Typ

  Flerbostadshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1960

  Boarea

  66m2

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  3 860 kr/mån

  Välkommen till en 3:a på Hackstavägen!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  På Hackstavägen bor du i de centrala delarna av Åkersberga med naturen runt hörnet. Du har Hacksta friluftsområde med motionsslingor om 2,5 och 5 km i kuperad miljö, sommartid finns även en frisbegolfbana. En kort promenad härifrån slingrar sig Åkers kanal som erbjuder härliga promenadstråk och bryggor.Förutom naturen nära inpå så bor du även ett stenkast från Åkersberga centrum med sitt utbud av restauranger, shopping och kommunikationsmöjligheter Bostaden är centralt belägen med närhet till Åkersberga centrum och kommunikationer.

  Ansvarig mäklare

  Emil Jonsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se Läs mer om Emil

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1960

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-tv

  Uteplats/Balkong

  Härlig uteplats/altan i trä med eftermiddagssol.

  Bilplats

  Föreningen har p-platser att hyra, dessa är det separat kö till. P-plats 100 kr/ mån P-plats med elstolpe 200 kr/ mån

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,96514%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1960

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Städet 1

  Antal lägenheter:

  102

  Antal lokaler:

  28

  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen har upprättat en brandskyddsplan vilket leder till att reparera rökluckorna på taken samt att installera brandlarm i bastun. Göra om p-platsen vid hus 8. - Säkerhetsdörrar - Nya cykelförrådsdörrar 2004 stambyte, 2011 fönster, 2014 ny värmecentral, 2014 byte av 6 vent.aggr.  TV/Internet:

  Vi har kabel-tv via Bredbandsbolaget. Vid frågor om kanalpaket etc. kontakta dem.  Parkering:

  Vet ej  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor