Kanalvägen 22, Åkersberga

Pris ej angivet

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kanalvägen 22 - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  76m2

  Våning

  5 av 5 (Toppvåning) , Hiss finns

  Rum

  2 rok

  Område

  Centralt

  Avgift

  4 600 kr/mån

  Välkommen till en toppvåning på Kanalvägen!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  En stor 2:a på 72 kvm på populära kanalvägen. Här bor du lugnt och trevligt område längs med kanalen. Från sovrummet skymtar du kanalen där båtarna glider förbi. Gillar du sol och bad har föreningen ett insynsskyddat poolområde som medlemmarna får utnyttja. Föreningen har även en boulebana, övernattningslägenhet och ett enklare gym som medlemmarna får utnyttja. Åkersberga centrum ligger endast några minuters promenad från kanalvägen och erbjuder shopping, restauranger och goda kommunikationer till Stockholm.

  Ansvarig mäklare

  Emil Jonsson

  Reg.Fastighetsmäklare

  073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se Läs mer om Emil

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Uteplats/Balkong

  Lägenheten har en franskbalkong.

  Bilplats

  Föreningen har 64 platser med elstolpe och 22 platser utan elstolpe samt 7 gästparkeringar.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  150 kr

  Elkostnad:

  316 kr

  Personer i hushållet: 2

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 137 kr

  Betalas av

  Köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Brofästet 1

  Antal lägenheter:

  102

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  - Två gemensamhetslokaler, varav en används som festlokal m.m. och den andre är utrustad med dartspel, bibliotek, mindre gym, biljard och bordtennis - Flera bastu och duschrum - Utomhuspool - Övernattningslägenhet  Annat:

  Överlåtelseavgiften är 2,5% av basbeloppet, erlägges av köparen Pantsättningsavgiften är 1% av basbeloppet, erlägges av låntagaren


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor