Kvarnkärrsvägen 9, Åkersberga

Pris ej angivet

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kvarnkärrsvägen 9 - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Typ

  Bostadsrättsradhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  76m2

  Biarea

  20m2

  Rum

  3 rok

  Område

  Centralt

  Avgift

  5 653 kr/mån

  Välkommen till en hörnlägenhet på Kvarnkärrsvägen!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Vill du ha tryggheten med att bo i lägenhet med ändå ha lite gräsmatta och skogstomt? Då är detta lägenheten för dig. Här bor du i en hörnlägenhet med närhet till naturen i ett lugnt och barnvänligt område. På innergården finner vi en lekplats perfekt för barnen. Bostaden är en 3:a med inredd vind, en trapp upp finner vi ett sovrum med snedtak, wc och ett förråd. Inte långt härifrån hittar vi Margretelunds C , Här finns även Apotek, restaurang och husläkarmottagning. I området finner man även förskolor, skolor samt konstgräsplan för den fotbollssugne. Här finns även den omtalade och så uppskattade Ica Favoriten som har ett stort utbud av dagligvaror. En kort promenad från kvarnkärrsvägen hittar du bussar som tar dig till Åkersberga centrum och direktbussen 628 som tar dig in till Stockholm och Humlegården.

  Ansvarig mäklare

  Emil Jonsson

  Reg.Fastighetsmäklare

  073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se Läs mer om Emil

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Bredband

  Inkluderat i avgiften.

  Uteplats/Balkong

  Bostaden har en härlig altan på baksidan där du kan avnjuta sena grillkvällar eller varför inte ditt morgonkaffe.

  Bilplats

  Ingår garage i avgift. Gästparkeringar finns intill garage.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  350 kr

  Elkostnad:

  1 500 kr

  Andel i föreningen:

  0,012474%

  Andel av årsavgift:

  1,25978%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor