Otto Bondes Väg 129, Åkersberga

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Otto Bondes Väg 129 - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Typ

  Bostadsrättsradhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1990

  Boarea

  106,3m2

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok

  Område

  Högsättra

  Avgift

  7 111 kr/mån

  inkl Kabel-Tv och vatten

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  I denna härliga hörnlägenhet bor du i ett lugnt familjeområde med skogen runt husknuten. Här bor du nära naturen med ett av föreningens bästa lägen. På innergården finner vi ett litet grönområde med en lekplats perfekt för barnen. Bussar tar dig ner till Åkersberga centrum på 10 minuter och därifrån har du goda kommunikationer vidare in mot Stockholm och Danderyds sjukhus. I Margretelunds C Finns Ica Favoriten som har ett stort utbud av dagligvaror. Här finns även Apotek, restaurang och husläkarmottagning. I området finner man även förskolor och skolor samt konstgräsplan för den fotbollssugne.

  Ansvarig mäklare

  Emil Jonsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se Läs mer om Emil

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1990

  Uteplats/Balkong

  Lägenheten är helt unik med balkong och kvällssol kvällssol där du kan avnjuta en kopp kaffe eller ett alkoholfritt alternativ efter en långa dag på jobbet.

  Bilplats

  Carport ingår i avgiften. Gott om gästparkeringar.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 247 kr/månad

  Försäkring:

  190 kr/månad

  Elkostnad:

  1 057 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 247 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,032079%

  Andel av årsavgift:

  3,20783%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Björkträdet

  Antal lägenheter:

  35

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger och förvaltar fastigheten Tråsättra 1:827, med adress Otto Bondes Väg 61-129. Det finns totalt 35 st radhus, samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Den totala boarean är 3.345 kvm, samt mark om 14.031 kvm. Nybyggnadsår 1990.  Gjorda renoveringar:

  1990 Byggnaderna uppfördes. 2004 Samtliga fasader målades om. 2007 Samtliga anoder värmepaket byttes 2008 Energideklaration utfördes. 2011 Samtliga fönster målades. 2012 Sand i lekplats byttes ut. 2012 Fiber/bredband drogs in. 2012 Brister i takpannor åtgärdes. 2012 Underhållsplan/teknisk besiktning utfördes av Besiktningshuset. 2013 Lampor i carportarna byttes. 2015 Takrengöring och byte av vindskivor. Rengöring av imkanaler 2016 Radonkontrpoll 2016 Stamspolning  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor