Otto Bondes Väg 129, Åkersberga

Pris ej angivet

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Otto Bondes Väg 129 - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Typ

  Bostadsrättsradhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1990

  Boarea

  106,3m2

  Rum

  4 rok

  Område

  Högsättra

  Avgift

  7 111 kr/mån

  inkl Kabel-Tv och vatten

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  I denna härliga hörnlägenhet bor du i ett lugnt familjeområde med skogen runt husknuten. Här bor du nära naturen med ett av föreningens bästa lägen. På innergården finner vi ett litet grönområde med en lekplats perfekt för barnen. Bussar tar dig ner till Åkersberga centrum på 10 minuter och därifrån har du goda kommunikationer vidare in mot Stockholm och Danderyds sjukhus. I Margretelunds C Finns Ica Favoriten som har ett stort utbud av dagligvaror. Här finns även Apotek, restaurang och husläkarmottagning. I området finner man även förskolor och skolor samt konstgräsplan för den fotbollssugne.

  Ansvarig mäklare

  Emil Jonsson

  Reg.Fastighetsmäklare

  073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se Läs mer om Emil

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1990

  TV

  Kabel-TV ingår i avgiften

  Bredband

  Fiber 100/100 ingår i avgiften Teknikbyrån

  Uteplats/Balkong

  Lägenheten är helt unik med en balkong med kvällssol där du kan avnjuta en kopp kaffe eller ett alkoholfritt alternativ efter en långa dag på jobbet.

  Bilplats

  Carport ingår i avgiften. Gott om gästparkeringar.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  190 kr

  Elkostnad:

  1 057 kr

  Andel i föreningen:

  0,032079%

  Andel av årsavgift:

  3,20783%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Björkträdet

  Antal lägenheter:

  35

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger och förvaltar fastigheten Tråsättra 1:827, med adress Otto Bondes Väg 61-129. Det finns totalt 35 st radhus, samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Den totala boarean är 3.345 kvm, samt mark om 14.031 kvm. Nybyggnadsår 1990.  Gjorda renoveringar:

  1990 Byggnaderna uppfördes. 2004 Samtliga fasader målades om. 2007 Samtliga anoder värmepaket byttes 2008 Energideklaration utfördes. 2011 Samtliga fönster målades. 2012 Sand i lekplats byttes ut. 2012 Fiber/bredband drogs in. 2012 Brister i takpannor åtgärdes. 2012 Underhållsplan/teknisk besiktning utfördes av Besiktningshuset. 2013 Lampor i carportarna byttes. 2015 Takrengöring och byte av vindskivor. Rengöring av imkanaler 2016 Radonkontrpoll 2016 Stamspolning  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor