Åkervägen 1, ROSERSBERG

Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 20m2 Pris: 1 150 000 kr

Ljus och fin 1:a med närhet till pendeltågsstation.

Välkommen till denna optimalt planerade 1:a, högst upp i huset i populära Rosersberg. Här erbjuds ett lättmöblerat allrum utan insyn och med trevlig utsikt över innergård. Nybyggt och stilrent mindre kök med nya vitvaror och fina vita luckor. Helkaklat badrum utfört av föreningen och en hall med förvaringsmöjligheter. Genomgående ekparkett, vita väggar och god standard. Låg avgift på endast 1148 inklusive värme, vatten och kabel-tv. Närhet till pendeltågsstation och belägen i en populär förening i lugnt och trivsamt område. Föreningen är belägen mitt i mysiga Rosersberg, som är en idyllisk liten tätort mellan Upplands Väsby och Märsta. Här finner man en lugn och stillsam tillvaro samtidigt som tillgången till pendeltåg och nybyggd trafikplats till E4:an ger fantastiska kommunikationer till både Stockholm, Arlanda och Uppsala. I området finns bl.a. en liten livsmedelsaffär, frisör och flertalet nyöppnade restauranger. Här finns goda förutsättningar för idrott och friluftsliv för alla åldrar. Bl.a. finns en nybyggd idrottshall samt golfbana och ridanläggningar i närheten. Här får du natursköna omgivningar samtidigt som området kring Rosersberg utvecklas mycket just nu vilket genererar gott om arbetstillfällen som gör området allt mer populärt.

Rumsbeskrivning

Hall

Trevlig hall med 3 stycken spegelgarderober. Ekparkett och vita väggar.

Duschrum

Helkaklat duschrum som renoverats av föreningen. Ljusblått klinker och vitt kakel. Vädringsfönster, ny tvättmaskin (2017), tvättställ i kommod, spegelskåp, handdukstork och WC.

Allrum

Öppet rum med nytt kök (2017) med fina vita luckor och stänkskydd i guldig nyans. Maskinell utrustning i form av kombinerad kyl & frys, spis, spisfläkt, diskho och bänkskiva av laminat. I allrummet ryms en säng/bäddsoffa, soffbord och en mediamöbel eller ett matbord. Vita väggar, ekparkett och stort fönster med härligt ljusinsläpp.

Övriga utrymmen

- Förråd finns. - Det finns två bokningsbara tvättstugor utrustade med tvättmaskiner, torktumlare, mattvätt, mangel, strykjärn och två torkrum. Dessa ligger i källarna på Nyborgsvägen 13 och Rosersbergsvägen 29.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1955-1957

Uppvärmning

Centralvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Bredband. Leverantör: Com Hem. Beställs separat

Bilplats

13 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 50 parkeringsplatser. Går att hyra för 120 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Åkervägen 1 - ROSERSBERG

  Kommun

  Sigtuna

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1955-1957

  Boarea

  20m2

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Rosersberg

  Avgift

  1 148 kr/mån

  Utgångspris

  1 150 000 kr

  57 500 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Pontus Vindahl

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-4551286

  pontus.vindahl@lansfast.se Läs mer om Pontus

  Visning

  Är du intresserad?

  Åkervägen 1, ROSERSBERG

  Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 20m2 Pris: 1 150 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  340 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr

  Hushållsel:

  240 kr

  Personer i hushållet: 1

  Andel i föreningen:

  0,0048433% och andel av årsavgiften är 0,49182%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-12

  Pantsättningsavgift:

  443 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 110 kr

  Byggnad

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Centralvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Skytten nr 1

  Lägenhetsnummer:

  74.

  Antal lägenheter:

  74

  Antal lokaler:

  10

  Allmänt om föreningen:

  Stabil och välskött förening i mysiga och lugna Rosersberg. Förrådsutrymmen finns på vinden och i källaren. Ekonomisk förvaltning via SBC. Egen teknisk förvaltning. Brf Skytten 1 ligger i hjärtat av Rosersbergs samhälle. I föreningens byggnader finns bland annat en matvarubutik, tobaksaffär och en hårfrisör. Från föreningen ligger Rosersbergs järnvägsstation på cirka 5 min gångavstånd, där pendeltåg går mot Märsta (norr) och Stockholm (söder) var 15:e minut dagtid och var 30:e minut nattetid. Arlanda befinner sig på ungefär 1/2 mils avstånd och Stockholm cirka 38 km söderut. Den till föreningen i öster angränsande Nyborgsvägen leder i södra riktningen till Råbergsvallen (inom-, och utomhusidrottsplats), Råbergsskolan (mellanstadieskola årskurs 1 - 6) samt ett dagis. Allt på finns på ca 400 m avstånd från Brf Skytten 1. Rosersbergs slott ligger i närheten med vackra strövområden och slottspark tillgänglig för allmänheten.  Föreningens ekonomi:

  För information om föreningens ekonomi, se föreningens senaste årsredovisning.  Gjorda renoveringar:

  1994 Nya fönster 1997 Nya balkonger samt omputsning av fasad 2000 Dränering runt Nyborgsvägen 11-13 2004-05 Rörstambyte 2006 Tilläggsisolering vind, bergvärme installerat, elstambyte 2010 Renovering trapphus Nyborgsv 7-9 2011 Dränering 2012-13 Ny elservice 2013 Trapphusen på Nyborgsvägen 11-13 har målats och taket bytts på affärslokalen. 2014 Fönsterfasad affärslokaler, nytt soprum 2015 Byte garageportar, renovering källarfönster 2016 OVK-besiktning genomförd i februari Nya källarförråd Rosersbergsvägen och Nyborgsvägen 11-13 Renovering krypgrund Åkervägen 1-3  TV/Internet:

  Föreningen är ansluten till Com Hem, kabel-tv ingår och bredband kan beställas separat.  Parkering:

  13 garageplatser. Till garageplatserna är det separat kö. 50 parkeringsplatser. Går att hyra för 120 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.  Energideklaration

  Energiklass:

  B

  Energikonsumtion:

  64 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola