Nyborgsvägen 6, Rosersberg

Bostadsrätt, 4 rok, 87,9m2 Pris: 2 295 000 kr

Stor 4:a med låg avgift och trevligt gavelläge.

Missa inte chansen att förvärva denna eftertraktade 4:a högst upp i huset. Låg avgift, välplanerad och belägen i en av Rosersbergs mest populära föreningar gör denna bostad väl värd ett besök. Lägenheten har ett fantastiskt gavelläge med fönster i tre väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp överallt. Här erbjuds även en härlig inglasad balkong i soligt sydvästäge med eftermiddags- och kvällssol. Bostaden fördelas över en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning finns två stycken våtrum i väldigt gott skick som är renoverade av föreningen. Stort vardagsrum med utgång till balkong, tre stycken sovrum, klädkammare och ett äldre kök. Föreningen är belägen mitt i mysiga Rosersberg, som är en idyllisk liten tätort mellan Upplands Väsby och Märsta. Här finner man en lugn och stillsam tillvaro samtidigt som tillgången till pendeltåg och nybyggd trafikplats till E4:an ger fantastiska kommunikationer till både Stockholm, Arlanda och Uppsala. I området finns bl.a. en liten livsmedelsaffär, frisör och några restauranger. Här finns goda förutsättningar för idrott och frilufsliv för alla åldrar. Bl.a. finns en nybyggd idrottshall samt golfbana och ridanläggningar i närheten. Området kring Rosersberg utvecklas mycket just nu vilket genererar gott om arbetstillfällen och nya bostäder planeras genom mindre förtätning samt utvidgning på andra sidan järnvägen.

Rumsbeskrivning

Entréhall

Entréhall med gott om plats för både avhängning och förvaring. Tapeter och ljust golv. Längre in i hallen står två stycken garderober och det finns även en klädkammare. Säkerhetsdörr.

WC

Våtrum med klinker på golvet och vit våtrumstapet. WC, vägghylla och handfat.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Här finns utrymme för både sidobord, garderober och en byrå. Ljusa golv och tapet på vägg. Stort fönster med trevligt ljusinsläpp som lyser upp rummet.

Kök

Kök med utrymme för matplats intill stort fönster. Goda arbetsytor och bra med förvaring. Äldre luckor, skåp och maskinell utrusning. Utrustningsväg finns en ugn, spis, kyl och frys samt modernare spisfläkt.

Duschrum

Våtutrymme med kakel på vägg och klinker på golv. Renovering utförd av föreningen. Här finns WC, tvättställ, dusch och tvättmaskin.

Sovrum 2

Ytterligare ett stort sovrum med garderober, utrymme för säng, skrivbord och byårer. Ljusa tapeter, stort fönster och ljust golv. I rummet finns ingång till en större klädkammare.

Vardagsrum

I detta generöst tilltagna rum finns det gott om plats för stora sällskap att umgås i. Fint ljusinsläpp genom stora fönster. Ljusa tapeter samt ekparkettgolv. Här finns även utgången till den inglasade balkongen.

Inglasad balkong

Stor inglasad balkong i härligt sydvästäge med både eftermiddags- och kvällssol. Här kan ni umgås och njuta av värmen under stora delar av året.

Sovrum 3

Ytterligare ett rymligt sovrum med plats för säng och förvaring. Plastmatta på golv, tapet på vägg och härligt ljusinsläpp från stort fönster.

Övriga utrymmen

I föreningen finns tvättstugor, torkrum, cykelförråd och källarförråd. Förråd finns i huset man bor i och tvättstugor finns i 2 av husen, Rosersbergsvägen och Kadettvägen. Till denna lägenhet hör ett lägenhetsförråd samt ett matkällarförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1959

Uppvärmning

Moderna oljepannor

TV & Internet

Ansluten till kabelnät med grundutbud. Leverantör: Com Hem.Bredband. Leverantör: Com Hem. Beställs separat.

Uteplats/Balkong

Balkong, inglasad, läge sydväst.

Bilplats

46 parkeringsplatser med motorvärmarstolpe. Går att hyra för 100 kr/mån. Kontakta Eva Andeer på 070-3441539 för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 14:00 - 14:30

Mån 20 Nov 18:00 - 18:30

Anmäl till visning

Adress

Nyborgsvägen 6 - Rosersberg

Kommun

Sigtuna

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1959

Boarea

87,9m2

Våning

3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Rosersberg

Avgift

3 969 kr/mån

Utgångspris

2 295 000 kr

26 109 kr/m2

Ansvarig mäklare

Pontus Vindahl

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Pontus Maila mig

Visning

Kom på visning!

2017-11-19 14:00:00 2017-11-19 14:30:00 40 Bostadsvisning Nyborgsvägen 6, Rosersberg 59,581817345071, 59,581817345071 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

2017-11-20 18:00:00 2017-11-20 18:30:00 40 Bostadsvisning Nyborgsvägen 6, Rosersberg 59,581817345071, 59,581817345071 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Nyborgsvägen 6, Rosersberg

Bostadsrätt, 4 rok, 87,9m2 Pris: 2 295 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

475 kr/månad

Försäkring:

125 kr

Hushållsel:

350 kr

Personer i hushållet: 1

Andel i föreningen:

1,92352%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Moderna oljepannor

Förening

Föreningens namn:

Brf Skytten nr 2

Lägenhetsnummer:

5

Antal lägenheter:

60

Antal lokaler:

0

Information:

I föreningen finns 60 st lägenheter. Fördelning av lägenheter: 12 st 2 rok, 36 st 3 rok, 12 st 4 rok fördelat på 3 st flerbostadshus med en total boyta på 4 423,8 kvm. Adresserna är Rosersbergsvägen 19-25, Nyborgsvägen 6-10 och Kadettvägen 5-9.

Föreningens ekonomi förvaltas av HSB Arlanda. För mer information, se senaste årsredovisningen.

Under 2013 utfördes följande renoveringar i föreningen: - Tvättstugan på Rosersbergsvägen renoverades - Nya källardörrar och branddörr - Målning av källargolv (Nyborgsvägen) - Gemensam uteplats - golv, väggar och tak färdigställt - Nedtagning av större grenar Utförda renoveringar för 2014: - Färdigställande av uteplats - visst markarbete samt införskaffande av grill - Energisparåtgärder - portarna återstår att installera - Upprustning av tvättstugan på Kadettvägen - Fällning av träd

TV: Ansluten till kabelnät med grundutbud. Leverantör: Com Hem. Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem. Beställs separat.

Rosersberg är ett mysigt litet samhälle där du har allt du behöver. Här finns bl a en liten livsmedelsaffär, frisör, tobakshandel och en pizzeria. Centralt i Rosersberg ligger Råbergsskolan med låg- och mellanstadium. Det finns både privata och kommunala förskolor. Vid Råbergsskolan finns två fotbollsplaner, en gräsplan och en konstgräsplan samt två idrottshallar. Det finns också en skytteförening, motionsspår, ridverksamhet och två badplatser. Från Rosersbergs järnvägsstation går pendeltågslinjen Märsta-Södertälje samt buss 538 Rotebro station - Arlanda, 576 Märsta station - Klockbacka och 585 Ekillaskolan - Gillermossen. Rosersberg har numera egen av- och påfart till E4:an

46 parkeringsplatser med motorvärmarstolpe. Går att hyra för 100 kr/mån. Kontakta Eva Andeer på 070-3441539 för mer information och intresseanmälan.

Energideklaration

Energiklass:

B

Energikonsumtion:

98 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola